Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor funderingsadvies:

Funderingsadvies

Uitbouw achtertuin jaren 30 hoekwoning (2,5m bij 5,5m). Constructeur dient sonderingsrapport (handsondering voldoende?) + funderingsadvies te hebben om fundering te bepalen. Huis staat zelf op staal, maar omgeving kan veen bevatten.
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor funderingsadvies uit heel Nederland:

Funderingsrapport maken

Voor een aanbouw aan de achterzijde van de woning heb ik een sonderings- en funderingsadvies nodig. Graag maak ik hiervoor een afspraak.

Funderingsadvies/berekening ten behoeve van vervangen uitbouw

Ik zoek een bouwkundige die mijn situatie kan bekijken en constateren wat er moet veranderen. We willen een bestaande uitbouw vervangen voor een grotere uitbouw. Nieuw: 4,0x7,0 m, houtskelet Bestaand: 2,5x6,5 m, enkelsteens (gebouwd voor 1946, oorspronkelijke huis uit 1920, niets is onderheid) De bestaande uitbouw staat op een betonplaat die ligt scheef staat. De zijde aan het huis vast ligt nog op de juiste hoogte, de overstaande zijde is enkele cm's verzakt. We zouden graag het extra deel fundering aanstorten en dan het geheel egaliseren. Graag ontvangen we advies hoe dit het beste uit te voeren. Sonderingen (dinoloket) in de buurt leveren verschillende dieptes van de zandlaag op (2 tot 10 meter). Hijen (buispalen? ) is een optie, indien dit niet nodig is, heeft het natuurlijk niet de voorkeur.

Constructieberekening nieuwbouw woning met bijgebouw

Ik wil constructieberekening laten maken met bijbehorende grondonderzoek en funderingsadvies. Fundering: op palen + een plat van rond 20-30 cm dik beton storten op hele oppervlakte van begane grond en dit gelijk gebruiken als vloer voor begane grond, vloerverwarming hierin verwerken. Zijkanten en onderaan thermo isolatie aanbrengen. Gevels: Isobriq bouwblokken met gestort beton, betonconstructie dus, zie www.isobriq.be Verdiepingsvloer: volledig gestort beton, geen breedplaatvloer of kanaalplaatvloer. Overlapping tussen eerste verdieping en zolder + dak voor zover mogelijk houtconstructie, als niet mogelijk dan (deels) metaalconstructie.

Sondering uitvoeren

Graag zouden we een offerte willen ontvangen voor het uitvoeren van 2 x een sondering en een funderingsadvies. De uit te voeren werkzaamheden dienen uitgevoerd te worden in Capelle aan den IJssel (zelfbouw de Mient). Kunt u aangeven wanneer de werkzaamheden ongeveer uitgevoerd zouden kunnen worden? Alvast bedankt.

Funderingsadvies en reparatie

Wij hebben een jaren 30 tussenwoning. Met een erkertje van ongeveer 80 bij 250 cm. Aan de zijkant die tegen het buurhuis aanstaat is de fundering verzakt, waarschijnlijk door een boom die dood is gegaan, waardoor de erker ook wat verzakt is en er scheuren in de muur zijn ontstaan en de erker natuurlijk iets scheef is gaan staan. Wij zouden graag uw advies krijgen over hoe dit het beste op te lossen is en natuurlijk wat de kosten daarvan zijn. Verder ligt het gat nu open, dus kunt u dit goed bekijken wanneer u dit in levende lijve zou willen bekijken.

Woning van achteren uitbouwen

Wij willen een uitbouw van 2,10 meter diep en 5,08 meter breed, in een benedenwoning. Constructietekeningen en sanering en funderingsadvies zijn gereed. De uitbouw zal een verlengde worden van de woonkamer en mag casco opgeleverd worden met een plat dak en een schuifpui in 3 delen. Daarbij rekening houden met het feit dat de achterzijde van de woning alleen via de woning bereikbaar is. Het betreft een complex met 3 woonlagen.

Fundering in de tuin voor de aanbouw maken

Wij willen een funderingsadvies ontvangen voor een later te realiseren uitbouw, dus gefaseerd. Wij zijn benieuwd naar de kosten. Wij zullen zelf het huidige terras en dergelijke verwijderen. Het gaat om 15 m2 ongeveer.

Constructie berekeningen en tekeningen

Ik heb op korte termijn nieuwe constructie berekeningen en tekeningen nodig voor een nieuw te bouwen woonhuis in de gemeente Margraten. Ook is het van wezenlijk belang om vooraf een funderingsadvies te krijgen, waarbij rekening wordt gehouden met de kosten die voor die specifieke keuze gemoeid zijn. Sonderingsrapport is aanwezig.

Funderingsadvies

In onze kruipruimte hebben we een ijzeren balk zitten die onderdeel is van de fundering van het pand. Recent hebben we als VVE een meerjaren onderhoudsplan laten maken en toen bleek dat deze balk roeste. Degene die toen gekeken heeft, heeft gezegd dat iemand met verstand van fundering naar de balk moet kijken om aan te geven of deze hersteld moet worden (ontroesten en schilderen) of deels vervangen moet worden.

Het maken van de constructieberekeningen ...

Het maken van de constructieberekeningen van een nieuw te bouwen huis. Het ontwerp is al door de architect voltooid. Het gaat om bouwfysische berekeningen van het casco: *betonfundering op palen *betonvloer, geïsoleerde broodjesvloer *houtskeletconstructie *1 zijgevel bekleed met dunne lichte stalen damwand *andere zijgevel deels tegen buurwoning aan, deels wachtende muur *vegetatiedak Een sonderingsrapport met funderingsadvies is zeer binnenkort beschikbaar.