Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor ontwerp laten maken voor een loungeruimte:

Ontwerp laten maken voor een loungeruimte

Ik wil een ontwerp laten maken voor een kleine "lounge ruimte" in de tuin voor de kinderen. De ruimte is circa 2 x 2 meter met een punt eraan. Op die plek staat nu een schuurtje, die moet gesloopt worden. De tuin is best klein, we zullen dus slim moeten omgaan met de ruimte en hoe het "oogt". Of ergens een vergunning nodig is weet ik niet. Kunt u laten zien wat uw eerdere ontwerpen zijn?
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ontwerp laten maken voor een loungeruimte uit heel Nederland:

Tuinrenovatie aan de achterzijde

Wij willen graag een renovatie van onze achtertuin met achterom van ongeveer 75 m2. Deze is aflopend in hoogte, dus er moet gewerkt worden in niveauverschillen. We willen de tuin iets kindvriendelijker maken. Op dit moment liggen er grote grijze tegels die gedeeltelijk hergebruikt kunnen worden als dat past in het nieuwe ontwerp. Daarnaast moet er een zwemvijver verwijderd worden. Op het eerste niveau willen we een zitkuil met banken aan de randen en een vuurtafel in het midden. Daarna een niveau van kunstgras, misschien een deel vlak en een deel aflopend naar een glijbaantje, tussen rechthoekige plantenbakken, die eindigt op rubber tegels. Over de lengte van de tuin een aflopend pad aan de rechterkant. Achter in de tuin staat een overkapping die we willen behouden en waarvan we de inrichting willen verbeteren. De poort bevindt zich onder de overkapping.

Een volledig nieuw tuinontwerp maken

Ik zou graag een nieuw ontwerp willen voor mijn tuin. Wij hebben grote tuintegels en de tuin is ongeveer 250 m2.

Tuin ontwerpen, aanleggen en onderhouden

We zijn al een tijdje bezig om een mooi ontwerp te krijgen voor onze tuin, maar tot op heden heeft nog niemand iets kunnen ontwerpen wat bij ons een “wow-reactie” tot gevolg heeft. Nu hebben we van u een flyer in de bus gehad en vragen ons dus af of u ons kunt helpen en adviseren. Voor de volledigheid hebben we 2 foto’s bijgevoegd (‘s avonds gemaakt dus een beetje onduidelijk, maar het geeft een idee). Ons doel is dat we in de zomer lekker buiten kunnen zitten in een tuin met ook een beetje kleur door diverse planten. We willen graag 2 of 3 offertes krijgen waarin er eentje is met een beperkt budget, eentje met wat meer budget en dus wat meer veranderingen en eentje waarin u zelf een compleet plan aangeeft. Onze wensen waaraan de ontwerpen moeten voldoen willen we graag in een mondeling gesprek bij ons thuis met u doornemen zodat we de tuin kunnen laten zien en bespreken. Na de aanleg willen we graag een contract afsluiten voor bijvoordbeeld 3 bezoeken per jaar (in de lente zomerklaar maken, in de zomer tussentijds onderhoud en in de herfst winterklaar maken van de tuin). Wij horen graag van u wat de mogelijkheden zijn. Alvast bedankt voor uw reactie. Met vriendelijke groet,

Bouwtekeningen/ontwerp voor CPO-project

Ik wil graag een bouwtekening laten maken voor een CPO-project. Het gaat om het onderstaande: - 4 x CPO woningen op rij - 2 x midden woningen van 6 meter breed - 2 x hoekwoningen 8 meter breed plus een garage. De totale bouwoppervlakte is 28,5 bij 37,2 meter.

Printbeton in de tuin storten

Ik wil een tuin van ongeveer 1000 m2 voorzien van printbeton met daarbij horende afwerking. Er moet een ontwerp komen voor achter het huis: terras, rondom het huis een pad en voor het huis een soort rotonde met parkeerplaatsen en dergelijke. Zoek iemand die dit samen met een ontwerp kan maken en daarna realiseren. Kunt u ook vermelden wat het kost wanneer ik bijvoorbeeld een bestrating zou willen of andere materialen?

Achtertuin leeghalen en renoveren

Ik wil de achtertuin van ongeveer 40 m2 afgraven, stronk van een conifeer (1 meter hoog) verwijderen, oude grindtegels afvoeren en vullen met geel zand, afvlakken voor een terras, regenwaterafvoer met zinkput maken, terrastegels leggen, en enkele borders van stapelblokken met zwarte grond en 2 palmbomen (1,5 meter) plaatsen. Alleen het zware werk dus. Beplanting borders/potten en andere inrichting doe ik zelf. Ik heb zelf een ontwerp gemaakt.

Tuin aanleggen

Graag laten wij een ontwerp maken en aanleggen voor de achtertuin bij onze nieuwbouwwoning. De tuin is 5.80 meter breed en 7.50 meter lang. De tuin is al afgegraven en er is al zand gestort en schuttingen geplaatst. Er zal een deel betegeld moeten worden, beplanting geplaatst, elektra aangelegd en een stukje kunstgras gelegd. De tuin heeft een achterom en is goed bereikbaar.

Tuin opnieuw inrichten

Ik wil graag een nieuw ontwerp laten maken van de tuin. Waarbij in ieder geval de bomen verwijderd worden (Apenboom 12 meter, grote berk 5 meter, eik 12 meter en 2 kleine boompjes van ongeveer 2 meter hoog). Verder wil ik een groot grasveld aanleggen van 12 meter x 4.5 meter. En het terras opnieuw gelegd te worden.

Ingebouwde wandkast en tv-meubel maken

Zodra wij de sleutel van onze woning ontvangen (verwachting eind maart), willen wij graag een L-vormige kast laten maken tot aan het plafond die als room-divider functioneert. In het hoge deel van deze kast komen twee laden en verder planken met redelijk specifieke maten vanwege de muziekapparatuur die erin moet komen te staan. De kastdeuren moeten van 3 (tweedehands) louvredeuren zijn die als harmonica naar rechts opengaan. Verder wensen we twee inbouwspots met schakelaar in de kast (stopcontact zit achter de kast in de muur). Het lage deel van de kast dient als TV-meubel (circa 45 cm hoog). De wens is de kast na inbouwen mee te nemen in het stucwerk van de muren (als dat kan). Materiaalkeuze zal daar mee samen hangen. Materiaal hebben we niet zelf, maar we kunnen wel de tweedehands louvredeuren zelf ergens kopen. Bijgevoegd een ruwe schets van ons ontwerp van de kast inclusief maten. Indien uitvoer goed bevalt hebben we mogelijk meer klussen (trapkast bijvoorbeeld). De afmetingen hebben wij nog niet helemaal maar we hebben wel ideeën. Alles is afhankelijk van de vakman wat een handige maat is.

Elektra laten aanleggen

In een hal van 1000 m2 wil ik plafondverlichting aanbrengen plus een groepenkast met bekabeling om in totaal 36 stroompunten te maken. Zie bijgevoegd ontwerp voor toelichting, een schets en vragen.

Partners

Partners van Casius