Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor ontwerp laten maken voor een loungeruimte:

Ontwerp laten maken voor een loungeruimte

Ik wil een ontwerp laten maken voor een kleine "lounge ruimte" in de tuin voor de kinderen. De ruimte is circa 2 x 2 meter met een punt eraan. Op die plek staat nu een schuurtje, die moet gesloopt worden. De tuin is best klein, we zullen dus slim moeten omgaan met de ruimte en hoe het "oogt". Of ergens een vergunning nodig is weet ik niet. Kunt u laten zien wat uw eerdere ontwerpen zijn?
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ontwerp laten maken voor een loungeruimte uit heel Nederland:

Koof in de keuken laten maken

In ons nieuwbouwhuis willen we graag een koof maken. Het ontwerp hiervoor incl. Maatvoering is door de keukenleverancier gemaakt. Het gaat om het neerzetten van 2 muurtjes (houten staanders+giplsplaten of gipsblokken) en aan de bovenkant een verlaagd stuk met inbouwspotjes (spotjes leveren we zelf). De koof is 355 CM breed, 260 CM hoog en 60-65CM diep. Aan de bovenzijde is 33 CM hoog. Zie bijgevoegde tekening ter verduidelijking. Koof laten we stucen door de aannemers die ons plafond stuct dus dit hoeft niet te gebeuren.

Technische tekening maken voor badkamer

Technische tekening van badkamer maken Voor de badkamer moet een technische tekening gemaakt worden waar de kranen precies komen, de WCD's, verlichting ETC. Het ontwerp hebben we al duidelijk, echter zoeken we iemand die een tekening kan maken ter ondersteuning voor de aannemer.

Verbouwing van een dubbele bovenwoning

Wij willen onze dubbele bovenwoning compleet laten verbouwen. We hebben al een ontwerp en willen de binnenzijde laten slopen, de indeling laten wijzigen en alles weer nieuw laten opbouwen, inclusief nieuw installatiewerk, elektra en alle afwerkingen. We gaan zelf tijdelijk op een andere plek in het pand wonen. We zijn flexibel bij het inplannen en de tijdsduur van de verbouwing maar zoek wel een bedrijf dat op redelijke termijn van start kan gaan. We willen onze plannen graag hier met u bespreken en maken daarvoor graag een afspraak. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte.

Houten bedombouw 'met karakter' laten maken

Ik wil graag een houten 2-persoons bed laten maken van 200 x 180 cm (matras -maat) door een ervaren vakman die met ons mee kan denken. Het gaat om een "ombouw" van hout. In de ombouw willen we 2 x een 1-persoons vlakke spiraalbodem van Auping plaatsen (elk 200 x 90 cm) De spiraalbodems zijn dus niet verstelbaar en we leveren deze zelf aan. Het exacte ontwerp zouden we graag vooraf samen maken, maar ter indicatie zijn we op zoek naar een bed dat niet te kolossaal oogt en waar we onder kunnen schoonmaken: dus niet al te hoog en open aan de onderkant (zwevend?). Hoofdbord is optioneel. We hebben een beperkt budget en willen een betaalbaar bed dat simpel oogt, maar uiterst vakkundig is gemaakt van hout met karakter (dus geen MDF, we staan open voor suggesties). We willen overigens geen grenenhout. Omdat er nog wat punten open liggen gaat het om een globale prijsindicatie. In de prijsindicatie zien we de verschillende opties en de effecten op de prijs graag terug.

Mantelzorgwoning laten bouwen

Wij willen een mantelzorgwoning laten maken. Een hoekmodel met plat dak, zo laag mogelijk. Woonkamer van 6 x 4 meter, een badkamer, slaapkamer enz. 3,50 x 8 meter. Een dan nog eraan vaste schuur en pergola 6 x 3 meter. Graag uw ontwerp(en) die u kunt aanbieden en de prijsstelling. In de tuin van een woning in Vierpolders.

Achtertuin opnieuw aanleggen

Ik ben zelf binnenhuisarchitect en heb een nieuw tuinontwerp gemaakt voor onze achtertuin van 555 x 593 cm. We willen de achtertuin opnieuw laten aanleggen en er is ook wat werk te doen in de voortuin. We willen een afspraak maken om het ontwerp te bespreken en de tuin te laten beoordelen. We staan open voor uw advies. Daarna ontvangen wij graag uw plan van aanpak en een offerte.

Tuin ontwerpen en aanleggen bij een nieuwbouwwoning

Wij hebben bij onze nieuwbouwwoning de tuin van 45 m² al laten afgraven door een bedrijf dat bij de buren aan de slag was. We willen nu zand laten aanbrengen en aarde en een tuinontwerp laten maken. We willen een afspraak maken om de sfeer hier even te bekijken en onze wensen te bespreken. Daarna ontvangen wij graag uw offerte voor zowel het maken van het ontwerp als de aanleg van de tuin.

Keukenuitbouw maken

Wij willen een uitbouw realiseren van ongeveer 255 x 265 cm aan onze woning. We willen dit in de maand mei 2018 laten uitvoeren en zijn nu op zoek naar partijen om het idee mee uit te werken en een begroting te laten opstellen. We hebben een ontwerp bijgevoegd. We maken graag een afspraak om onze wensen te bespreken en ontvangen daarbij graag uw advies en prijsopgave.

Tuin ontwerpen en aanleggen

Wij hebben een tussenwoning gekocht en zijn net verhuisd. Er is daar een achtertuin van 5 x 8 meter met een carport en een schuur. Er is nu een terras en veel groen en gras. Wij willen graag een ontwerp voor de tuin laten maken en dat laten uitvoeren. We willen meer ruimte op het terras en grotere tegels. In een hoek van de tuin willen wij een rechthoekige trampoline laten ingraven. We willen verder wat groene hoekjes. U heeft veel vrijheid bij het ontwerp. Gebruik van innovatieve materialen wordt gewaardeerd. We maken graag een afspraak zodat u een indruk krijgt van de tuin. Ook kunt u foto's zien op Funda.

Elektra aanleggen en vervangen in gehele woning

Elektra aanleggen/vervangen in gehele woning incl. Groepenkast. Ik ben in opleiding tot interieur ontwerper en moet voor mijn schoolopdracht een offerte hebben van het aanleggen voor elektra incl. Groepenkast. Het gaat om een oude timmerfabriek die ik tot woonhuis moet verbouwen. Het pand staat in Schoonhoven. In de keuken komen de volgende apparaten: koelkast, vriezer, vaatwasser, magnetron, stoomoven, gewone oven, wijnkast, keramische kookplaat, afzuigkap, inbouw koffiemachine. Een zonnehemel, stroomvoorziening voor de vloerverwarming en verder de normale elektra van stopcontacten en lichtpunten. Kunt u mij een prijsindicatie geven/offerte maken voor wat dit ongeveer gaat kosten en hoelang u met de aanleg van zo`n project bezig bent. Ik heb het ontwerp plattegrond bijgevoegd zodat u kunt zien hoe het huis eruit gaat zien. Ik zie graag uw reactie en/ of offerte tegemoet.

Partners

Partners van Casius