Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Amstelveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Amstelveen heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Amstelveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Amstelveen of directe omgeving.

2637 klanten uit Amstelveen bevelen een bij Casius in Amstelveen aangesloten bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Amstelveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: ontwerp nieuwe indeling van een Oostenrijkse noodwoning, balk berekening voor H Balk, bouwtekening voor woonwagen, draagkracht berekening plat dak tbv groen dak, bouw/constructie-tekening + vergunningsaanvraag zwevend terras, draagkracht dakterras/inpandig balkon berekenen, draagkracht berekening plat dak tbv dakterras, constructie berekening tbv dakkapel, constructieberekening laten maken, constructieberekening maken voor een draagmuur verwijderen + plaatsen panelen, draagkracht berekenen van een plat dak, constructieberekening voor trapgat in betonnen vloer, draagkracht berekenen van een plat dak, palenplan tbv uitbouw, constructieberekening laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in Amstelveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Amstelveen:

Funderingsadvies

Uitbouw achtertuin jaren 30 hoekwoning (2,5m bij 5,5m). Constructeur dient sonderingsrapport (handsondering voldoende?) + funderingsadvies te hebben om fundering te bepalen. Huis staat zelf op staal, maar omgeving kan veen bevatten.

Berekening voor verwijdering draagmuur

Wij willen graag een stuk uit een schuine draagmuur laten halen ten behoeve van ruimte en een toog. We hebben een adviseur/vakman nodig om te beoordelen of er gewoon een stuk uitgezaagd kan worden of hoe/welke stalen steunbalken geplaatst moeten worden. PS de schoorsteen steunt op de rechte draagmuur er tegenover.

Ontwerp laten maken voor een loungeruimte

Ik wil een ontwerp laten maken voor een kleine "lounge ruimte" in de tuin voor de kinderen. De ruimte is circa 2 x 2 meter met een punt eraan. Op die plek staat nu een schuurtje, die moet gesloopt worden. De tuin is best klein, we zullen dus slim moeten omgaan met de ruimte en hoe het "oogt". Of ergens een vergunning nodig is weet ik niet. Kunt u laten zien wat uw eerdere ontwerpen zijn?

Installatietekening voor badkamers maken

Voor onze nieuwbouwwoning wil ik een installatietekening laten maken voor 2 badkamers. We weten de precieze indeling, gaat om een en ander op papier zetten voor de aannemer, zodat aansluitingen op de juiste plaats komen. Tekeningen moeten uiterlijk 4 november gereed. Zie bijlage voor het ontwerp (wijkt op een aantal punten iets af).

Draagbalken vloer beoordelen en repareren

Een tweetal draagbalken beoordelen en repareren. Bij een klant is er leidingwerk door de draagbalken van de vloer gelegd. Klant vraagt zich af of dit mag en wil weten of het de draagkracht van de balken aantast. Er is een foto beschikbaar. De vraag is of het leidingwerk op juiste wijze is gelegd en of dit zorgt voor instortingsgevaar. Zo ja, hoe dit te herstellen en tegen welke kosten? Het gaat om een pand in Amstelveen. Wie kan ons helpen op basis van deze informatie?

Installatietekening laten maken

Ik zou graag voor mijn nieuwbouw woning alleen een installatie tekening willen aanvragen voor de aannemer. Wij zullen de badkamer zelf verbouwen, maar het is nodig voor het aanleggen van de leidingen etc.

Constructietekening en -berekening maken

We willen graag een constructietekening en -berekening laten maken ten behoeve van aanvragen van een bouwvergunning voor het verwijderen van een binnenmuur en het vernieuwen van de achtergevel. Tevens moet een draagmuur verwijderd worden en een steunbalk van 2,5 meter geplaatst worden.

Uitbreiding huis

Wij wonen op de 'zolder' van een grote schuur op een boerderij. Ons huis bestond eerst alleen uit een punt dak, dat door middel van een grote aanbouw/dakkapel naar een kant recht is getrokken. Er is nog een stuk 'zolder' dat wij erbij willen nemen en in dit stuk willen we twee kleine kamertjes hebben. Het stuk dat wij erbij willen hebben heeft nu ook enkel een punt dak en dit willen wij ook minimaal aan een kant recht hebben. Het probleem is dat er onder ons huis niet geheid is. En weten ook niet of dat nodig is. Wij willen dus eigenlijk weten wat de mogelijkheden zijn . De indeling is nog niet bepaald zolang we maar twee kleine kamertjes erbij hebben. De verbouwplannen staan voor eind 2012 of 2013 gepland, afhankelijk van de geschatte kosten.

Aanleg kelderbak

Een kelderbak aanleggen in tuin. Afmetingen ongeveer 6 bij 4. Vraag is met name wat voor borging er nodig is voor de bak (afhankelijk van waterpeil).

Verbouwing zolder

Wij wonen in Amstelveen en willen op onze zolder 2 goede slaapkamers en een badkamer realiseren. Onze woning is 6 meter breed en heeft aan de achterzijde een grote dakkapel. Aan de voorkant zit een bestaande dakkapel die de maximale afmeting heeft van 3 meter. Wij zoeken een architect die deze klus snel kan oppakken. Gaat om advies, mogelijkheden, tekening ed.