Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Alkmaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Alkmaar heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Alkmaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Alkmaar of directe omgeving.

1939 klanten uit Alkmaar bevelen een bij Casius in Alkmaar aangesloten bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Alkmaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: ontwerp nieuwe indeling van een Oostenrijkse noodwoning, balk berekening voor H Balk, draagkracht berekening plat dak tbv dakterras, constructie berekening tbv dakkapel, constructieberekening laten maken, constructieberekening maken voor een draagmuur verwijderen + plaatsen panelen, draagkracht van een plat dak berekenen, constructieberekening voor trapgat in betonnen vloer, draagkracht berekenen van een plat dak, palenplan tbv uitbouw, constructieberekening laten maken, draagconstructie berekening uitbouw, draagkracht berekenen van plat dak voor ballast zonnepanelen, constructie advies en berekening tbv het realiseren van een dakopbouw, constructieberekening (en tekening?) en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in Alkmaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Alkmaar:

Tekening en berekening aanbouw

Voor een 2 onder 1 kap woning in Heiloo moet de aanbouw aan de achterzijde worden vervangen en vergroot. Het betreft een jaren 50 woning en de aanbouw moet de afmeting 6 x 4 meter worden. Tevens dient er een lichtstraat of iets dergelijks te worden geplaatst. We zoeken een bouwkundige tekenaar voor het maken van tekeningen-berekeningen en het bestek. Bezig met aankoop woning, deze week tekenen we het voorlopig koopcontract.

Muziektent voor buiten in park

Ik ben op zoek naar iemand die mij meer kan vertellen over het bouwen van een muziektent in het park en wat daar ongeveer de kosten van zijn. Daarna probeer ik een breed draagvlak te krijgen binnen het gemeentebestuur.

Als volkstuinvereniging hebben we een 2e ...

Als volkstuinvereniging hebben we een 2e hands gebouwtje aangeschaft, welke we als verenigingsgebouwtje (8x8 mtr)op ons volkstuincomplex willen plaatsen. De gemeente alkmaar vraagt een bouwtekeningetje voor de bouwaanvraag. Wie kan onze armlastige vereniging helpen?? mvg Henk

Aanbouw voor verlenging keuken. Max 2.50 ...

Aanbouw voor verlenging keuken. Max 2.50 meter lang en 1.80 breed. De aanbouw moet een open verbinding vormen met de bestaande keuken. In de aanbouw moet een deur met glas en 2 ramen zitten. Eén raam naast de deur en één raam op de kopse kant van de aanbouw. De bedoeling is om het was en drooggebeuren+ de keukenuitbreiding bij de aanbouw te betrekken dus extra electra,water en rioolaansluiting zijn noodzakelijk.

Partners

Partners van Casius