Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor bouwtekening voor een opbouw/dakkapel laten maken:

Bouwtekening voor een opbouw/dakkapel laten maken

Ik wil graag een offerte ontvangen voor een bouwtekening voor een te realiseren opbouw/dakkapel. En een offerte voor het plaatsen van een dak opbouw (4 bij 6 meter) De vergunning moet ik nog aanvragen. Verder wil ik dat het casco opgeleverd word, met hout skelet bouw en een plat dak waar ik EPDM of bitumen op wil hebben. Er moet ook 1 muur gemetseld worden. In de bijlage foto's van het bestaande gebouw en foto's van een gelijkend soort opbouw.
Onze klant uit Zeeland (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bouwtekening voor een opbouw/dakkapel laten maken uit heel Nederland:

Dakopbouw op bungalow

Betreft een verdieping op een bungalow uit de jaren '60. Wij hebben de originele bouwtekening van de woning. Graag een offerte voor een opbouw 7 x 6 meter (eventueel 8 x 6 meter). Er moet ook een vaste trap komen en een trapgat. De bungalow heeft een houten dak. Het dak van de nieuwe opbouw willen we gedeeltelijk als serre-dak laten uitvoeren. Liefst een aannemer die ook het vergunning-traject regelt.

Kelder dieper maken & achterzijde opbouw

Ik wil graag een kelder laten maken in een belegging. Daarnaast ook aan de achterzijde van het gebouw een 2e etage op huidig plat dak opbouwen Voorkeur voor een houten skelet, bouwtekening aanwezig . Extra object in delft optioneel.

opbouw op een platdak realiseren

Wij willen een opbouw met een schuin dak laten realiseren op ons huis met een plat dak. De maten zijn 8,27m bij 5,21m. De buren hebben dit ook. We willen kunststof materiaal gebruiken en dakpannen laten plaatsen. We hebben nog geen vergunning en nog geen professionele bouwtekening. We kunnen een foto sturen van hoe we het precies gedaan willen hebben. We hopen dat jullie ons kunnen helpen met een compleet afgewerkte opbouw.

Opbouw plat dak

Wij willen graag een casco opbouw laten plaatsen op een plat dak met een maat van 5,10 meter x 6,00 meter. Het mag met kunststof of houten kozijnen, en de buitenkant moet gestuct zijn. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd maar ik heb wel al een bouwtekening. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Dak opbouw op plat dak realiseren aan de hand van bouwtekeningen

Wij willen graag een dakopbouw, velen in de straat hebben het al. Hier zijn bouwtekening voor gemaakt en de omgevingsvergunning is al aangevraagd. Het betreft: Een opbouw van 20-25 m2, gemetselde constructie, casco opleveren, houten dak huidige woning en het betreft een toekomstig 2e verdieping woning.

Opbouw hsb aan de hand van bouwtekening realiseren

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren. Het betreft een opbouw van 20 m2 met hout skelet, kunststof kozijnen en casco afwerking. De omgevingsvergunning is aangevraagd en de bouwtekeningen zijn aanwezig. Het betreft een tussenwoning.

Dakopbouw aan de hand van bouwtekening

wij willen een dakopbouw plaatsen. De afmetingen zijn ongeveer 45m2 a 50m2. De opbouw willen wij wind en waterdicht met geraamte van de tussenmuren voor de kamers, Afvoer en toevoer voor leidingen (badkamer toilet etc.) en het plaatsen van de trap. Graag zouden wij een dakterras willen. We zijn al in bezit van een bouwtekening (van de buren). Er is nog geen omgevingsvergunning.

Een dakopbouw conform bekeringen realiseren

Aanbouw 2e verdieping inclusief nieuw badkamer, het renoveren van de badkamer op de 1e verdieping en het aanleggen van een terras op de eerste verdieping. Alles conform een bestaande bouwtekening en constructieberekening. De opbouw wordt 460 bij 860 ongeveer.

Opbouw op plat dak realiseren

Wij willen graag een opbouw zoals op de bouwtekening in bijlage. Inmiddels staan er al 2 van deze op andere woningen en moeten ze gelijk zijn. In de bouwtekeningen was er een plan om te kiezen voor een opbouw, dat is toen niet gedaan. Nu willen wij een opbouw. Het dak is sterk genoeg, dat is er toen voor gemaakt, net als een opening voor de trap. Deze zit nu dicht, maar kan geopend worden. Trap moet nog wel geplaatst worden. In de tekeningen staan de afmetingen en ook het aantal ramen. Ik vermoed dat de gevelbekleding keralit is. Ik zou een foto van de opbouw van de buren kunnen sturen. Vergunning moet ik nog aanvragen. Ik kan zelf een architect regelen. We willen graag weten wat een casco en een complete oplevering ons kost.

Opbouw op huis van 50m2

Opbouw bovenop eerste etage realiseren van 50 m2. Eventueel casco, bouwtekening aanwezig, geen vergunning nog. Doel van de opbouw is om een studio te maken met een open trap er heen met 2 kwart draaien. Wij denken dat wij dubbelsteenmuren hebben, maar wij durven niet met zekerheid te zeggen of de dakconstructie sterk genoeg is. Materiaal van de opbouw graag hout en dakpannen. Wij hebben nu een zadeldak, dus de gevel van de 1e etage moet recht getrokken worden, dit is aan de voorzijde, de achterzijde is al opgetrokken. De breedte van de gevel is 5 m, hoogte zal ergens rond de 2 m nog iets liggen. Ik heb waarschijnlijk nog meer werk in de woning dat gedaan moet worden, eventueel kunnen wij dit ook nog even bespreken. Graag contact om tot consensus te komen.

Partners

Partners van Casius