Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor bouw- en constructietekening voor dakopbouw carport:

Bouw- en constructietekening voor dakopbouw carport

Bouwkundige tekening en constructie berekening voor een toekomstige dakopbouw op carport. Carport zal constructief versterkt moeten worden. Afmeting carport is 6x3.
Onze klant uit Vlijmen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bouw- en constructietekening voor dakopbouw carport uit heel Nederland:

Bouwtekening en ontwerp voor bijgebouw

Graag een bouw- en constructietekening van een losstaand bijgebouw (geen omgevingsvergunning vereist). Gaat om een bijgebouw van 7,6 x 4,6 meter, met een plat dak en openslaande deuren. Gevelbekleding Red Cedarhout. Zie verder bijgaande tekening met voor en zij aanzicht.

Bouwtekening en constructietekening maken voor een dakkapel

Ik wil graag een bouw- en constructietekening laten maken voor een dakkapel van 4 meter lang en 1,7 meter hoog op mijn woning. Ik beschik al over een bouwtekening van de huidige situatie. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Verbouwing van de bovenwoning

Wij willen de bovenverdieping van ons appartement (4e etage) verbouwen. Hierbij willen we op de: 2e etage: - Nieuwe appartements- toegangsdeur plaatsen (voor etage 3/4) - Bestaande appartements- toegangsdeur van etage 2 verplaatsen - aftimmeren - stuken gang 3e etage: - Bestaande appartements toegangsdeur vervangen (incl kozijn) voor plafond hoge deur/kozijn - Stuken gang 4e etage: (het gaat hier om de halve etage, de andere helft is reeds verbouwd en hoeft minder aan gedaan te worden) - Klein 'spionnen-deurtje' aanleggen in tussenwand (schuifdeurtje, afsluitbaar met slot) - Verhogen bestaand dak naar 260 binnen-hoogte. Deel van dak wordt in glas uitgevoerd. - vervangen bestaande openslaande ramen voor 2x dubbele openklappende deur naar balkon (breder dan bestaande raamkozijn) - balkon hek plaatsen - badkamer plaatsen op 4e etage - aftimmeren wanden en plafond - vloer egaliseren/vlak maken - toegangsdeur op 4e etage plaatsen - stuken wanden en plafond - bankirai planken plaatsen op dakterras Dakterras: - bestaand 'glazen huisje' met glazen dak op het dak gedeeltelijk vervangen en plaatsen van extra hef-schuifpui aan achterzijde. - Binnenzijde stuken - dakterras aanleggen (bankirai planken, volle breedte +/- 5m) - dakterras-reling plaatsen (in stijl van bestaande dakterras). Elektra doen we zelf, tevens als delen van de bouw (nader overeen te komen/in overleg). Bouwtekeningen en constructietekening aanwezig. De vergunning is reeds verleend. Gewenste start is begin voorjaar.

Woningen doorbreken

Het betreft twee oude 1930 woningen in Rotterdam. Ik wil een aangekochte woning op de begane grond betrekken bij mijn woning. Beide woningen hebben daar boven nog 3 etages, die verkocht/verhuurd zijn. Beide woningen hebben in het plafond houten draagbalken van de etage erboven. Zonder dat de vloer van de etage erboven naar beneden klapt, moet de muur tussen beide woningen verwijderd worden, een draagbalk ertussen plaatsen en het plafond en de muur links en rechts afwerken. Het gaat om een stuk muur van minstens 6 meter, wat verwijderd moet worden. Graag wil ik hier een bouw- en constructietekening voor laten maken en het vervolgens laten uitvoeren.

Bouw- en constructietekening voor draagmuur verwijderen

Zo snel mogelijk een bouw en constructietekening voor verwijderen van draagmuur. Doel: open keuken creëren.

Bouwtekening nieuwe garage en overkapping voorkant

We willen een garage bouwen. Huidige berging van 2 x 3 meter wordt gesloopt en staat aan achterkant waar nieuwe garage moet komen. Afmetingen nieuwe berging circa 9 x 3 meter, optie is 10 x 3 meter. Aan de voorkant komt er nog een overkapping aan de garage. We willen bij de bouw zoveel mogelijk samen optrekken met de buren die ook een garage gaan bouwen. We willen een bouwtekening en/of constructietekening met: - fundering-, riolering- en vloerplan - doorsnede - plattegrond - gevelaanzicht

Bouw- en constructietekening maken voor schuur

Samen met de buren willen we een schuur met meerdere deuren en een puntdak. Volledig geisoleerd. We bouwen in eigen beheer, maar zoeken iemand die de bijbehorende tekeningen voor de gemeente inclusief constructieberekeningen kan maken.

Complete bouw- en constructietekening

Momenteel bevindt zich aan de zijkant van het huis een schuin dak voorzien van dakpannen en een kleine dakkapel. Wij willen deze schuine dakkant recht optrekken en vervolgens aan zowel de voor- als achterzijde een dakkapel plaatsen. Hiervoor willen wij complete bouw- en constructietekeningen laten maken en alles wat er voor de vergunningsaanvraag nodig is. Vervolgens dient de vakman de vergunningsaanvraag ook in te dienen en af te ronden.

Op basis van bouwtekening door architect ...

Op basis van bouwtekening door architect een constructietekening maken en vergunningen aanvragen. Sloop dragende tussenwand, bouw nieuwe wand, plaatsing stalen balken, verwijderen winkelraam-kozijn en deur, plaatsen 2 nieuwe ramen, en 1 deur, stucadoren, plaatsen toilet, tegelwerk, electriciteit in nieuwe ruimtes aanleggen. Start uitvoering begin maart 2008. Ik wil graag een schriftelijke indicatie van de kosten waarna ik een offerte wil aanvragen.

Partners

Partners van Casius