Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Uden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Uden heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Uden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Uden of directe omgeving.

254 klanten uit Uden bevelen een bij Casius in Uden aangesloten bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Uden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: ontwerp nieuwe indeling van een Oostenrijkse noodwoning, balk berekening voor H Balk, bouwtekening laten maken, bouwtekening maken, draagkracht berekening plat dak tbv groen dak, bouw/constructie-tekening + vergunningsaanvraag zwevend terras, draagkracht dakterras/inpandig balkon berekenen, draagkracht berekening plat dak tbv dakterras, constructie berekening tbv dakkapel, constructieberekening laten maken, constructieberekening maken voor een draagmuur verwijderen + plaatsen panelen, constructieberekening laten maken en draagmuur verwijderen, draagkracht berekenen van een plat dak, constructieberekening voor trapgat in betonnen vloer, draagkracht berekenen van een plat dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in Uden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Uden:

Bouwtekening voor een dakterras maken

Voor mijn omgevingsvergunning te verkrijgen heb ik nodig: Een situatietekening van het perceel op schaal, waarop de exacte locatie van het dakterras is aangegeven. Plattegrond van het dakterras voorzien van lengte-,breedte-,en hoogtematen op schaal 1:100 Plaats en afmetingen van de vloerafscheiding van het dakterras.

Bouwtekening maken en bouwaanvraag indienen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor een bouwtekening voor een aanbouw "bovenop" een bestaande aanbouw, inclusief bouwaanvraag. De grote van de aanbouw: 3.10 x 5.90 meter. Bouwmaterialen voornamelijk met houten delen.

Rapport van waterschade maken voor de verzekering

Door extreem veel regenval heeft de dakgoot van ons dakkapel de hoeveelheid water niet kunnen verwerken. Hierdoor hebben wij een behoorlijke schade opgelopen aan plafond dakkapel, de muur onder het raam, de houten vloer, en een schuine wand.

Bouwkundige tekening maken voor een aanbouw

Bouwkundige tekening voor een aanbouw aan een bestaande achtergevel. Ongeveer 3 meter diep (gelijk aan buren) en 11 meter breed. Is hele achtergevel. Geen bijzonderheden, 2 daklichten van 1m2

Bouwtekening voor een aanbouw laten maken

Ik wil gaan aanbouwen en wil daar graag een tekening voor. De aanbouw komt achter de woning in combinatie met de garage. Ook de aanvraag van vergunningen wil ik goed geregeld hebben. Het bouwen van de aanbouw wordt geregeld door derden.

Constructieberekening laten maken

Graag een offerte voor de volgende tekeningen - plattegronden bestaand en nieuw; - gevels bestaand en nieuw; - doorsnede - details - technische plattegronden (fundering/vloer + kapplan); - brand technische voorzieningen; - bouwbesluit op tekening constructieberekeningen. Betreft een voorportaal en zaal. Bestaan is er een schets aanwezig

Tekening/Vergunning Garage

Wij willen graag een losststaande garage met veranda laten bouwen. Hiervoor hebben wij een tekening etc. nodig voor de bouwvergunning/welstand.