Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor constructie voor een dakopbouw laten berekenen:

Constructie voor een dakopbouw laten berekenen

Ik zoek een constructeur die ik van tijd tot tijd projecten kan laten doorrekenen. Ik heb vaak opdrachten voor een dakopbouw of een balk berekening waar ik zelf geen tijd voor heb.
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor constructie voor een dakopbouw laten berekenen uit heel Nederland:

Opbouw bouwen

Ik wil graag een platte dakopbouw met een oppervlakte van 10 meter lang en 5 meter breed of 8,5 meter lang en 5 meter breed afhankelijk van de prijzen. Moet gebouwd worden op een beton/stenen constructie. Geïsoleerde skeletopbouw, het gevelwerk willen wij graag betegeld hebben. Casco oplevering, enkel de vloer. Leidingen en verdere afwerking doet de klant zelf. Er zijn al tekeningen en toestemming van de gemeente.

Uitvlakken van de vloer

Ik heb een dakopbouw laten maken, deze rust nu op de betonnen constructie, echter deze is oneffen en ongelijk, en we kunnen nu niet de beoogde laminaatvloer leggen. Het betreft een ruimte van 19-20 m2. De benodigde dikte kan ik moeilijk inschatten, toch wel enkele mm's.

Dakopbouw realiseren

Wij overwegen in de toekomst ons huis uit te bouwen op de eerste verdieping door middel van een uitbouw op de aangebouwde garage en keuken of door een verdieping boven de zolder te bouwen. Voorlopig is dat nog niet aan de orde, dus ik vraag niet om een offerte, mijn vraag is vooral of die laatste optie wel mogelijk is. Ons huis is namelijk niet symmetrisch en heeft aan de voorkant een schuine kant op de eerste verdieping en zolder, en aan de achterkant alleen bij de zolder. We hebben een 2 onder een kap woning. Het liefst zou ik van de huidige zolder wen volledige verdieping maken en daarboven een bergzolder met schuine kanten. Verwacht u dat dit qua constructie mogelijk is? Ik begrijp dat het absoluut niet mogelijk is om daar een prijsindicatie van te geven, maar als ik verwacht dat zoiets tussen de 50.000 en 100.000 euro kost, heb ik dan een realistische verwachting?

Bouwtekeningen maken voor dakopbouw

Dakopbouw op platdak, 50 m2 woon, 30 m3 dakterras. Tekeningen, materiaal keuze bepaling, constructie, begeleiding beginselplan aanvraag, tekeningen aannemer en eventuele aanpassingen uit beginselplan/vergunningaanvraag.

Bouwtekening en constructieberekening voor een dakopbouw

Ik wil graag een bouwtekening met constructie berekening laten maken voor een dakopbouw op onze woning. Het gaat om een complete dakopbouw op een plat dak, 9,2 x 6 meter . Gevelafwerking met bakstenen en golfplaten en aan de voor en achterzijde 3 keer kunststof kozijnen. Daarnaast wil ik graag dat de vergunning ook aangevraagd wordt. Het betreft een hoekwoning. Voor meer kunt u contact opnemen. Ik heb de huidige tekeningen van de gemeente opgevraagd.

Woonruimte bouwen op garage

We hebben een huis gekocht (Eindhoven) waar we op de eerste verdieping extra ruimte willen creëren door het zetten van een dakopbouw op de garage. In dit slaapvertrek willen we ook een ensuite badkamer en een (inloop)kast realiseren (als dit mogelijk is). Voor de garage zal nog een carportachtige constructie dienen te komen in verband met lengte en stabiliteit van de opbouw. Bij dit project hoort ook het doorbreken van de buitenmuur, (ver)leggen van leidingen en kabels, etc. Aangezien we hier totaal geen ervaring mee hebben (en we dus ook niet weten of dit überhaupt mogelijk is), willen we graag meer informatie. Met name ook over het verhaal omtrent (wel of geen) vergunning nodig, etc. Om een beeld te geven van de huidige en gewenste situatie heb ik een bijlage toegevoegd. Bij aanvullende informatie mag uiteraard contact op worden genomen. Startdatum half januari.

Constructieberekening laten maken

Het betreft een penthouse op de bovenste verdieping van het pand met een plat dak. Het pand is in 2001 gebouwd en opgeleverd en heeft een betonnen fundering met een staalconstructie. 2 vragen: I.v.m. geluidsisolatie en vloerverwarming willen we een zwevende zand-cement dekvloer aanbrengen met vloerverwarming. Verwachte dikte is circa 6 cm. Graag willen we laten doorrekenen in hoeverre de constructie dit extra gewicht zonder problemen kan dragen in de huidige situatie. Boven de woning is over de gehele woning een groot dakterras. In de toekomst willen we mogelijk een dakopbouw plaatsen In hoeverre is dit constructie technisch mogelijk en zijn hier ook wellicht gewichtsrestricties? Alle berekeningen en tekeningen vanuit het Gemeentearchief zijn beschikbaar. Per medio augustus krijgen we de sleutel.

Dakopbouw op een plat dak maken

Ons oog is op dit huis gevallen waar we mogelijkheden in zien: Weten niet of het mogelijk is op dit huis er een bovenverdieping op te plaatsen qua constructie en vergunningtechnisch. Ook zouden we met jullie de overige punten willen bespreken die we aan dit huis zouden willen aanpassen. Zou het mogelijk zijn dat een specialist van u met ons mee gaat kijken naar dit huis en de mogelijkheden te onderzoeken en een offerte op te maken? Maandag 19 juni om 17. 00 uur hebben we een afspraak bij dit huis staan. Horen graag van jullie.

Dakopbouw plaatsen met terras

Ik wil een dakopbouw plaatsen op een plat dak. Totale oppervlakte 5 bij 9 meter maar hiervan zou 5 bij 3 terras moeten worden, dus opbouw 5 bij 6 meter. Steen of ander constructie maakt niet zoveel uit, maar mijn vrouw is gecharmeerd van een stenen opbouw. Er moeten ook water en elektra leidingen komen. Er is voldoende ruimte voor een hijskraan.

Dakopbouw op zolderverdieping met plat dak

Ik wil een dakopbouw (hout) laten plaatsen op de vierde verdieping (is de zolder). Ik wil graag weten wat de mogelijkheden zijn en of uberhaupt het mogelijk is wat betreft de constructie. De zolder is ongeveer 50 m², maar de opbouw moet kleiner zijn en uit de gevel liggen.