Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Tilburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Tilburg heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Tilburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Tilburg of directe omgeving.

1734 klanten uit Tilburg bevelen een bij Casius in Tilburg aangesloten bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Tilburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: ontwerp nieuwe indeling van een Oostenrijkse noodwoning, balk berekening voor H Balk, bouwtekening voor woonwagen, draagkracht berekening plat dak tbv groen dak, bouw/constructie-tekening + vergunningsaanvraag zwevend terras, draagkracht dakterras/inpandig balkon berekenen, draagkracht berekening plat dak tbv dakterras, constructie berekening tbv dakkapel, constructieberekening laten maken, constructieberekening maken voor een draagmuur verwijderen + plaatsen panelen, draagkracht berekenen van een plat dak, constructieberekening voor trapgat in betonnen vloer, draagkracht berekenen van een plat dak, palenplan tbv uitbouw, constructieberekening laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in Tilburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Tilburg:

Draagkracht berekening plat dak tbv groen dak

Ik wil een draagkracht berekening laten maken van het platte dak (ca. 19m2) van onze woning, om een (extensief of intensief) groen dak aan te kunnen leggen. De aanleg van het groen doe ik zelf.

Draagkracht berekenen voor dakterras

Wij willen een dakterras plaatsen op onze uitbouw. Hiervoor hebben wij een constructieberekening nodig om te kijken of de draagkracht voldoende is. Als dit zo is hebben wij ook nog een bouwtekening nodig. Wij zijn opzoek naar een partij die ons hierbij kan helpen, in de bijlage hebben wij al een tekening meegezonden.

Bouw- en situatietekening maken

Ik ben op zoek naar een bouwkundige die een bouw- en situatietekening kan maken ten behoeve van een gebruiksmelding brandveiligheid.

Situatietekening voor omgevingsvergunning maken

Na een gemeentelijke inspectie moet ik een vooradvies indienen voor een omgevingsvergunning ten behoeve van de legalisatie van mijn garage met opbouw en overkapping. Hiervoor is een situatietekening nodig van het gehele perceel.

Bouwtekening constructieberekening

In december is er een dakkapel op onze zolder geplaatst. Het bedrijf dat de dakkapel geplaatst heeft, zou ook de vergunning verzorgen. Achteraf blijkt dat zij hierin in gebreke zijn gebleven en er geen vergunning aanwezig was. Vergunningsaanvraag is dus alsnog ingediend. Gemeente Tilburg vraagt nu om aanvullende informatie zoals een constructieberekening. Zie bijgenaande brief met wat zij allemaal nodig hebben. Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte hiervan. Alle stukken dienen wij uiterlijk begin/midden mei in ons bezit te hebben.

Constructie voor een dakopbouw laten berekenen

Ik zoek een constructeur die ik van tijd tot tijd projecten kan laten doorrekenen. Ik heb vaak opdrachten voor een dakopbouw of een balk berekening waar ik zelf geen tijd voor heb.

Constructieberekening maken voor dakopbouw

Ik wil een constructieberekening laten maken voor een dakopbouw (badkamer). De afmetingen zijn 3.75 x 2.85 meter. Gedetailleerde info wordt aangeleverd via de architect.

Situatietekening voor een omgevingsvergunning maken

Voor de gebruiksmelding kamerverhuur moet ik een situatietekening met de brandveiligheisvoorzieningen, vluchtroutes et cetera indienen. Ik zoek een bouwkundige die een dergelijke tekening voor mij zou kunnen maken.

Situatietekening / bouwkundige tekening maken

Ik wil graag een bouwkundige tekening van mijn pand laten maken met hierop alle brandveiligheidsvoorzieningen, volgens een voorschrift dat ik heb ontvangen. Ik had al een tekening van mijn huis ingediend, maar die werd als onvoldoende beoordeeld. Wat er nodig is, is een situatietekening met hierop alle brandveiligheidsvoorzieningen van het perceel (mits van toepassing vluchtwegen, hekken, terras, afrastering, toegangen, brandveiligheidsvoorzieningen). Verder moet ik bouwkundige tekeningen overleggen met hierop alle brandveiligheidsvoorzieningen. (Een duidelijke renvooi-legenda inclusief aanduiding NEN's, schaalverdeling, maatvoering, brand- en/of subbrandcompartimenten (minuten), panieksluiting, installaties (inclusief conform welke NEN), vluchtwegen, rookmelders etc). Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Bouwtechnische tekeningen voor melding brandveilig gebruik

Het maken van bouwtechnische tekeningen voor melding brandveilig gebruik na aanpassing van de woning op instructies van gemeente Tilburg. Oorspronkelijke tekeningen zijn niet bruikbaar, te slechte kwaliteit en door enkele verbouwingen niet up to date. Schetsen die ik zelf gemaakt heb zijn niet voldoende voor de Gemeente.

Tekening maken voor een gebruiksmelding

Tekening nodig ivm doen gebruiksmelding

Constructieberekening maken voor overspanning draagbalk

Wij hebben een tussenwoning gekocht waarvan de overdracht op 13 juni zal plaatsvinden. Wij willen daar dan direct een uitbouw gaan plaatsen. Er moet daarbij een stalen balk in de gevel worden geplaatst met een overspanning van 5,61 meter. Wij ontvangen graag een offerte voor het maken van een constructieberekening voor deze draagbalk. Er zijn nog geen tekeningen aanwezig.

Bouwtekeningen voor dakkapellen maken

Ik wil bouwtekeningen laten maken van 2 dakkapellen, wat nodig is voor een vergunning. Aan de voorzijde zit een kapel van ongeveer 3 meter en aan de achterzijde van ongeveer 5.10 meter. Vervolgens het vervangen en uitbreiden van de oude dakkapellen, deze staan op de buitenmuur. De voorkeur gaat uit naar Polyester (prefab) dakkapellen met kunststof kozijnen. Er zijn foto's beschikbaar.

Reken- en tekenwerk voor dakopbouw

Op een bestaande garage naast woonhuis wil ik een opbouw plaatsen. Garage is uitgevoerd in steen met betonnen breedplaat dak. De opbouw wordt 3 x 6 meter met plat dak. Het moet iets worden wat bij het huis past en in het straatbeeld. Welstand/gemeente is nog niet rond.

Bouwtekening en constructieberekening maken

Ik wil een opbouw laten plaatsen op mijn bestaande garage. 3x 6 meter moet de opbouw groot worden. Tekeningen en fundatie details huidige situatie zijn aanwezig. Mijn vraag als eerste is: of het mogelijk om op de garage te bouwen op huidige fundatie. Krijg in een bouwvergunning van de gemeente Tilburg? Een aanbieding voor de stukken zoals tekening en berekeningen om de vergunningsaanvraag te doen.

Serre en veranda ontwerpen

Wij zoeken een bouwkundig tekenaar die een ontwerp wil maken voor een bij ons huis passende aanbouw van een serre en een veranda. Eventueel ook een dakkapel en herindeling van de zolderruimte. Het betreft een witte geschakelde 2 onder 1 kap woning in 30-er jaren Dudokstijl. Betreft het ontwerp, maken van tekeningen etc. Graag per mail reageren met vermelding van uw telefoonnummer.

Tekening voor opbouw

We zoeken een architect/bouwkundige voor het maken van tekeningen/berekeningen voor een opbouw. Betreft een opbouw van 25 vierkante meter. Opbouw op een patiobungalow. Tekeningen zijn nodig voor de vergunning.

Tekening dakkapel

Graag zouden wij een tekening ontvangen voor het te plaatsen dakkapel. De dakkapel bij een eenzelfde woning in onze straat kan als basis dienen voor de tekening i.v.m. de aanvraag voor de vergunning bij de gemeente. De tekening is bedoeld voor een eenvoudige dakkapel met een breedte van 2 meter.

Bouwtekening & constructieberekening

Voor een opbouw op reeds bestaande keuken dien ik een omgevingsvergunning in te dienen, met daarbij alle verplichte bescheiden, gegevens, tekeningen en constructieberekeningen. Ik zoek een bedrijf die deze werkzaamheden verzorgen kan.

Aanpassing woning

Mijn man is rolstoel afhankelijk en nu willen we kijken wat de mogelijkheden zijn betreft aanpassing toilet beneden. We willen graag bouwkundig advies, mogelijkheden en eventueel tekeningen.

Uitbreiden van woonkamer

Uitbreiden van de woonkamer naar de zijkant (hoekperceel), circa 12 m2, uitbreiding <2,5 meter naar zijkant waarbij we de sfeer van de woonkamer/het huis willen behouden. Betreft een jaren '30 huis.

Open haard

Bestaande open gashaard moet worden uitgebouwd en ruim vergroot. Bestaande schouw en rookkanaal staan midden in kamer. Deze moeten worden open gemaakt zodat je door de haard kunt kijken. Het is een dragende constructie dus er moet een alternatief worden ontwikkeld met lichte, balken of trekstangen of iets dergelijks.

Inspectie nieuwe woning

Ik overweeg een pand in Tilburg te kopen. Nu ben ik op zoek naar een betrouwbaar en kundig persoon die mij tijdens de bezichtiging van het pand precies kan vertellen wat de (verborgen) technische gebreken aan het gebouw zijn zodat ik niet voor verrassingen achteraf kom te staan. Het gaat om het bekijken van de dakisolatie, het controleren van de houten fundering onder de vloeren op de begane grond etc etc. Kortom, een controle op het hele pand om een gedegen begroting voor de verbouwing te kunnen maken.

Ontwerpen benedenverdieping

Het ontwerpen van een benedenverdieping van 40m². Ik wil graag weten wat het kost om een ontwerp te laten maken. Uitvoering is nog niet van belang, uitvoerbaarheid dient eerst vastgesteld te worden. Betreft dus het omgooien van de hele bestaande beneden-verdieping.

Bouwtekening aanbouw woningstichting

Ik ben op zoek naar een tekenaar om een tekening te laten maken voor een aanbouw van 2.70 uitbouw en 4.90 breed. Voor een klant, het is een huurhuis en behoeft niet naar de gemeente voor een vergunning. Wij zijn een bedrijf die de aanbouw gaat maken.