Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor constructieberekening en tekening laten maken:

Constructieberekening en tekening laten maken

Ik wil graag een constructieberekening laten maken voor het verwijderen van een binnen draagmuur die ingediend moet worden bij aanvraag van een omgevingsvergunning.
Onze klant uit Standdaarbuiten (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor constructieberekening en tekening laten maken uit heel Nederland:

Constructieberekeningen maken voor een bouwaanvraag

Ik heb een bouwtekening voor de bouw van een eigen vrijstaande woning. Sondering moet nog gedaan worden maar er zal sowieso geheid moeten worden. Betreft een huis met een sporen kap en kanaalplaatvloeren op de 1e en 2e verdieping. Begane grond zal rib-cassette worden. Graag ontvang ik een offerte voor de constructie berekening. Constructieberekening door een extern bureau , bestaande uit: - grond mechanisch advies op circa 1 door de opdrachtgever aan te leveren sondering ter behoeve van de bepaling paaltype + lengte - berekening staalconstructie, liggers en of warmgewalste lateien, eventueel benodigde kolommen. - berekening fundering + palenplan balkrooster - tekening overzicht staalconstructie, liggers en warmgewalste lateien, eventueel benodigde kolommen. - tekening fundering, palenplan + wapeningsdetails balkrooster - controle van de aangenomen belastingen op de prefab begane grond en verdiepingsvloeren

Balkon/dakterras vergroten bij woningen

Ik wil 4 bestaande balkons / dakterrassen laten uitbreiden van 4 verschillende woningen. Er zijn nu al balkons aanwezig. De dakconstructie moet ook verstevigd worden, hier willen we ook graag advies over. De uitbreiding per woning is ongeveer 6 meter diep en 5,5 meter breed. Er is nog geen vergunning aangevraagd en nog geen tekening gemaakt. We willen graag advies en een prijsopgave ontvangen. Er dient ook een bouwtekening en constructieberekening te worden gemaakt. We willen de uitvoering in het voorjaar van 2018.

Draagmuur verwijderen

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning gekocht uit bouwjaar 1974 en daarvan inmiddels de sleutel ontvangen. Wij willen tussen de woonkamer en keuken een draagmuur laten verwijderen van 2,5 meter. De overspanning die moet worden opgevangen is 375 cm. De muur heeft een T-vorm. Er moet nog een constructieberekening en -tekening worden gemaakt voor de aanvraag van de omgevingsvergunning. Optioneel is om het stuk dwarsmuur te laten staan als dat nodig is. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda. Wij ontvangen graag uw offerte.

Draagmuur weghalen en draagbalk plaatsen

Wij krijgen op 8 september de sleutel van de door ons gekochte tussenwoning uit bouwjaar 1965. Wij willen daar een draagmuur van ongeveer 3 meter breed tussen de keuken en woonkamer laten verwijderen en een draagbalk laten aanbrengen. Ik beschik nog niet over een constructieberekening, tekening en omgevingsvergunning. Ik wil hiervoor graag uw prijsindicatie ontvangen. Er staan foto's van de woning op Internet.

Constructieberekening maken voor het verwijderen van een draagmuur

Ik wil graag een een constructie berekening laten maken, ook om zeker te zijn dat het verzekeringstechnisch in orde is, voor een (vermoedelijke)draagmuur tussen keuken en eetkamer/woonkamer. Wij willen graag een open constructie creëren, waarbij we een stalen balk willen laten plaatsen, om zo een open ruimte te kunnen krijgen tussen keuken en woonkamer. In deze muur zit nu nog een deur. De totale lengte van deze gehele muur is 320 cm, bij 270 cm hoog. Het is een voormalig woonhuis van een boerderij. Wij krijgen 10 augustus de sleutel, vanaf dat moment kunt u de tekening maken.

Balkon aanbouwen op de 1e verdieping

Wij willen op de 1e verdieping van onze drive-in woning een balkon van ongeveer 360 cm breed en 120 cm diep aan laten bouwen. Er zijn daar al openslaande deuren aanwezig. Onze buren hebben al een dergelijk balkon, wij willen een iets kleinere maat i.v.m. de lichtinval en de tuin eronder. De woning heeft het predicaat 'Beschermd Stadsgezicht' en daarom kunnen we de vergunning pas aanvragen als we ook een tekening en constructieberekening meesturen. We willen een afspraak maken met een aannemer om de klus hier te bespreken en ontvangen daarna graag uw offerte voor de constructieberekening, tekening en uitvoering van het project.

Doorgang keuken naar de serre vergroten

Wij willen de huidige (boogvormige) doorgang van de keuken naar onze serre/woonkamer vergroten. De doorgang in Muur A moet met ongeveer 112 cm vergroot worden zodat de gelijk ligt met Muur B (zie afbeelding 1). Op foto 2 is de andere zijde (keuken) te zien Het betreft hier een draagmuur. Er bevindt zich een lichtschakelaar in keuken waar de doorgang komt (zie afbeelding 2). Deze wordt later teruggeplaatst op Muur B (zaagvlak Muur A) Zowel de serre als de keuken heeft een gipsplaten plafond. Graag ontvang ik een offerte voor: - constructieberekening / tekening om een vergunning aan te kunnen vragen - uitvoeren van de verbouwing (verwijderen en afvoeren draagmuur + aanbrengen van de nieuw draagconstructie)

Constructieve muur wegnemen

Het uitbreken van een dragende muur van de keuken naar de woonkamer. De lengte van de muur is 3,60 meter (inclusief deur) en 2,62 meter hoog. De constructieberekening en tekening zijn al gemaakt. Er moet een IPE 240 balk geplaatst worden met aan de gevelzijde een 25 cm penant. Totale lengte stalen balk 3,90 meter. Puin afvoeren en verdere afwerking doen we zelf. In de muur zitten elektra leidingen. Deze moet netjes uit de muur worden gesloopt omdat deze onder andere weer in de muur aan de gang zijde en in de penant geplaatst moet worden. De werkzaamheden willen we het liefst zo spoedig mogelijk uitgevoerd hebben. Wij regelen zelf: - Stalen IPE 240 balk, 3,90 meter - Puin afvoeren - Herplaatsen elektroleidingen Mocht er een goede prijs geboden worden voor de stalen balk en het afvoeren van het puin dan mag dat uiteraard ook geleverd worden.

Draagmuur verwijderen en staalconstructie aanpassen

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning gekocht uit bouwjaar 1956 en krijgen daarvan eind september de sleutel. De woning is aan de achterzijde uitgebouwd en heeft nog een dichte keuken. In de voormalige achtergevel is een steunbalk aangebracht en aan beide zijden staat nog een stuk muur. Wij willen die stukken muur laten verwijderen en ook de keukenmuur laten openbreken. De staalconstructie zal daarbij aangepast moeten worden.Een pilaar onder de constructie vinden wij geen probleem. Wij ontvangen hiervoor graag een prijsindicatie, zodat we daarvoor een bouwdepot kunnen aanvragen. Het gaat alleen om de constructieberekening en -tekening, de aanpassing van de bouwkundige constructie en het sloopwerk. De afwerking verzorgen wij zelf.

Casco dakopbouw met dakterras plaatsen

Ik heb een appartement, gelegen op de 3e en 4e verdieping in een complex van 100 jaar oud. Mijn woning is 5,5 meter breed en 12 meter diep. Ik wil hier op het platte dak een 5e verdieping laten bouwen van ongeveer 20 m² met een aangrenzend dakterras. Er is hier in de straat al een pand met een dergelijke opbouw. Ik wil de opbouw casco laten plaatsen. Ook is er een tekening en constructieberekening nodig voor de vergunningsaanvraag. Ik ga graag in gesprek met aannemers die hier ervaring mee hebben om het traject te bespreken en ontvang daarna graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius