Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Roosendaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Roosendaal heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Roosendaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Roosendaal of directe omgeving.

707 klanten uit Roosendaal bevelen een bij Casius in Roosendaal aangesloten bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Roosendaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: draagkracht berekenen van een plat dak, bouwkundige tekening voor vergunning dakterras, constructie berekening en mogelijk verwijderen draagmuur, bouwkundige tekeningen i.v.m. bouw carport, bouwtekening maken voor een bestande woonark, technische keukeninstallatie tekening laten maken, opbouw extra verdieping, tekeningen voor de uitbouw en hulp bij aanvragen vergunning, technische tekening van dakkapel, bouwtekening chalet laten maken, constructieberekening maken, situatietekening voor een omgevingsdienst maken en Plattegrond tekening van mijn bedrijf, muur controleren of het draagmuren zijn, draagkracht berekenen van een balkon en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in Roosendaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Roosendaal:

Bouwtekening maken voor een zolderverbouwing

Wij hebben een open zolder van 7,1 meter bij 5,5 meter en een hoogte van 4,5 meter. Graag willen wij dit indelen in 2 slaapkamers. Voor hebben wij een dakkapel, achter zouden wij graag een dakraam willen hebben. Graag willen wij de ook mogelijkheid bespreken om nog een extra verdieping te maken om spullen op te bergen. Alles moet volledig afgewerkt worden.

Bouwtekening maken voor dakkapellen

Ik wil graag een bouwtekening laten maken voor 2 dakkapellen op de voorzijde van onze woning. Het gaat om een vrijstaande bungalow en de kapellen zullen beide 3.50 meter groot moeten worden. Graag maak ik een afspraak om de de wensen te bespreken.

Bouwtekening maken voor een dakopbouw met verhoogde nok

Ik wil een bouwtekening laten maken voor een dakopbouw met verhoogde nok (over gehele breedte aan twee zijden, ongeveer 6 meter) aan een hoekwoning. Tevens een bouwtekening voor dakopbouw met verlengde nok aan een enkele zijde als alternatief (i.v.m. eventueel niet toekennen omgevingsvergunning door gemeente). Wij willen rond januari beginnen met verbouwen. Hele specifieke informatie heb ik zo niet paraat, wellicht kan er iemand langskomen om de details en opties te bespreken? Alvast bedankt!

Sfeervolle woonindeling ontwerpen

Ik heb zojuist een nieuw huis gekocht waar veel potentie in zit, maar waar ook nog erg veel aan moet gebeuren. Ik kom momenteel niet uit hoe ik het graag ingericht wil hebben, en heb nu nog de mogelijkheden om stroom voorzieningen aan te passen en eventueel muurtjes te verwijderen of bijplaatsen. Mijn vraag: Ik zoek een binnenhuisarchitect voor een sfeervolle woningindeling. Het is een tussenwoning.

Verbouwing zolder

Momenteel hebben wij een gewone zolderkamer en een voorzolder waar veel spullen worden opgeborgen/neergezet, maar wij zijn van mening dat hier iets veel beters van te maken is. Totaal ongeveer 5 x 5 meter. Er staat een CV-ketel en er zijn schuine wanden. We hebben wel ideeën, maar een specialist heeft een veel betere kijk hierop dan wij. Wij zijn op zoek naar iemand die op papier een perfecte herindeling kan maken van onze zolder. Daarnaast willen we weten wat zo'n tekening gaat kosten. Wanneer de verbouwingskosten volgens berekeningen meevallen willen we dit uit handen geven.

Uitbouw aan woonkamer

Aan de woonkamer is in het verleden een kleine aanbouw gezet van 1,5 meter breed x 3,5 meter diep. Wens is om over de gehele breedte van het huis, 5.5 meter, naar achteren uit te bouwen, ongeveer 3,5 meter diep. Even diep als oude aanbouw, maar breder. Vraag is om een prijsindicatie te geven voor wat schetsen, die ons een idee kunnen geven wat we hiervan kunnen maken (indeling, inrichting, lichtinval enz). Ook is de vraag of de oude uitbouw blijft staan of hoe dit 1 geheel gemaakt kan worden. Dus aansluitend op de diverse ideeën ook een kostenindicatie van het te plaatsen geheel.