Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Rijen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Rijen heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Rijen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Rijen of directe omgeving.

217 klanten uit Rijen bevelen een bij Casius in Rijen aangesloten bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Rijen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: bouwtekeningen en draagkrachtberekeningen voor een dakterras maken, muur doorbreken en nieuw deurkozijn plaatsen in draagmuur, schetsplan maken voor een omgevingsvergunning, bouwtekening maken voor een woning, draagkracht berekenen van een plat dak, bouwtekening woonwagen, constructieberekening en nieuwe bouwtekening doorbreken draagmuur, bouwkundig opnamerapport in verband met splitsingsvergunning, draagkracht balkon berekenen, constructieberekening maken voor een muurtje verwijderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in Rijen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Rijen:

Vergunning en tekening dakopbouw realiseren voor dakopbouw

Op onze uitgebouwde keuken willen we een dakopbouw laten zetten. Afmeting ca 2,60 x 5,50 m. Hiervoor hebben we al een aannemer. Voor de dakopbouw willen we een houten skelet bouw met aan de buitenkant keraliet wanden. De raam van een van de slaapkamers moet naar beneden uitgesneden worden om een doorgang te creëren. In de andere slaapkamer zal een raam aan de zijkant gemaakt moeten worden t.b.v. ventilatie. Voor deze verbouwing dienen we een bouwvergunning aan te vragen. Ik zoek een aannemer die dat kan doen en een constructie/bouwkundige tekening kan maken. Graag ontvangen wij informatie over wat jullie exact kunnen doen voor ons, op welke termijn en wat de kosten zijn.

Bouwtekening maken voor zolder

Ik wil graag een tekening laten maken met ontwerp om de zolder compleet af te werken. De zolder is 30 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Technische tekening van de badkamer maken

Voor de badkamer moet een technische tekening gemaakt worden voor de aannemer en de installateur. Wij hebben vrijwel alle producten al met bijbehorende technische gegevens, en een ontwerp. Alleen moet er nog een technische tekening gemaakt worden met posities van de aan- en afvoeren. Graag ontvangen we hiervoor een offerte.

Dakraam tekenen

Aan de voorkant van de woning moet tussen zonnepanelen een dakraam komen. De oorspronkelijke tekeningen zijn aanwezig. Voor de aanvraag omgevingsvergunning moeten daarvoor de oorspronkelijke tekeningen worden aangepast m.b.t. de nieuwe situatie. Hiervoor zoek ik een tekenaar.

vergroten van woning

we hebben een vrijstaand huis met fransekap.het voorhuis is5.5 meter breed 7.5 lang 6.3 hoog .het achter huis is 4.0 breed 6.5 lang 3.5 hoog . we willen het achter huis afbreken en dan net zo groot maken als het voor huis.

vergroten van woning

we hebben een vrijstaand huis met fransekap.het voorhuis is5.5 meter breed 7.5 lang 6.3 hoog .het achter huis is 4.0 breed 6.5 lang 3.5 hoog . we willen het achter huis afbreken en dan net zo groot maken als het voor huis.

Vergroten van woning

We hebben een vrijstaand huis met Franse kap. Het voorhuis is 5.5 meter breed, 7.5 meter lang en 6.3 meter hoog. Het achterhuis is 4.0 breed 6.5 lang 3.5 hoog. We willen het achter huis afbreken en dan net zo groot maken als het voor huis. Graag advies en tekening/berekening.