Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor tekening maken voor de bouw van een vide:

Tekening maken voor de bouw van een vide

Ik wil graag in mijn woonkamer/keuken een vide laten maken vanwege de overtollige hoogte die 497 cm bedraagt van vloer tot aan het plafond. Deze ruimte is 630 cm breed en 698 cm lang. De ruimte heeft 2 hoge monumentale raamkozijnen van 361 cm hoog die 55 cm vanaf de vloer beginnen. De vide wil ik graag over de volle breedte van 630 cm en 420 cm qua lengte/diepte. Het binnendeurkozijn is 228,5 cm hoog. De vide zal gebruikt gaan worden als slaapkamer en werkruimte.
Onze klant uit Oudenbosch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tekening maken voor de bouw van een vide uit heel Nederland:

Grote aanbouw maken aan een vrijstaande woning

Wij willen aan onze vrijstaande woning nog dit jaar een grote aanbouw laten maken van 11,5 x 7 meter. De aanbouw krijgt een plat dak en moet worden voorzien van vloerverwarming en elektra. Er is hier kleigrond. Onze huidige serre is niet onderheid. Er moet even bekeken worden of er wel palen onder de aanbouw moeten. We willen graag een afspraak maken met aannemers die nog ruimte in de agenda hebben voor deze klus. We ontvangen daarna graag uw plan van aanpak en een offerte. Bijgaande tekening is een voorlopige schets, die inmiddels op punten alweer is gewijzigd.

Tekening indeling en interieur zolder

Wij hebben een zolder waar we graag een dakkapel op willen laten plaatsen en een douche. Ons huis is ongeveer 10 meter lang en 5,5 meter breed. Graag zouden we een tekening willen van hoe we de zolder het beste kunnen inrichten (waar de douche bijvoorbeeld). Ik ben benieuwd wat het kost om zo'n tekening te laten maken.

Constructieberekening en tekening laten maken

Ik wil graag een constructieberekening laten maken voor het verwijderen van een binnen draagmuur die ingediend moet worden bij aanvraag van een omgevingsvergunning.

Opbouw op een plat dak realiseren

Wij willen graag een opbouw realiseren met een houten constructie van ongeveer 50 m2. De opbouw dient een plat dak te hebben en kunststof kozijnen, Verder het plaatsen van wanden (binnen) en het voorbereiden van de water- en elektriciteitsleidingen. Ik ben nog met de vergunning bezig voor een plat dak. Ik wil alles gedaan hebben door de vakman dus ook het maken van de tekening en hulp krijgen bij het verkrijgen van een vergunning.

Inbouwkasten in slaapkamers op zolder maken

In 2 kamers willen we onder het schuine dak inbouwkasten laten maken over de gehele breedte en hoogte. Dak loopt schuin in hoek van circa 50 graden. Zie ook de doorsnede tekening in de pdf. Voor zowel kamer 1 en 2 geldt: - Max hoogte kast 170cm (voorzijde kast) - Min hoogte kast circa 50cm (achterzijde kast, hier zit ook een gording in van 20x7cm) - Beschikbare diepte is circa 83 cm bij hoogte 170 cm Beschikbare breedte kast in kamer 1 is 315 cm Beschikbare breedte kast in kamer 2 is 342 cm Voor de kast komt nog een vloer te liggen met ondervloer hier graag rekening houden met een dikte van 3-4 cm. We zijn benieuwd naar de mogelijkheden voor inbouwkasten gegeven deze afmetingen en suggesties voor de indeling. Kunt u ons adviseren over het materiaal? Wat is het prijsverschil tussen verschillende materialen? Bij voorbaat hartelijk dank voor uw reactie.

Schetsplan maken voor een omgevingsvergunning

Ik heb een schetsplan/bouwtekening nodig voor een uitbreiding van een plat dak naar een puntdak. Het betreft een tekening op schaal ( 1:100 ) van gevels en plattegronden, voor en na. Hiermee kan de gemeente toetsen of de opbouw binnen de regels valt alvorens ik verder ga met constructie tekeningen en de aanvraag van de omgevingsvergunning. In het bijgesloten document treft u alle huidige tekeningen ingescand en bijgetekend. Echter is dit nog onvoldoende voor vergunningsaanvraag. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.

Meubel/ombouw en stukje muur glad stuken

Wij willen binnenkort een meubel/voorzetwand laten maken voor de TV, TV kast en elektrische open haard. Het meubel wordt waarschijnlijk gemaakt van MDF (tenzij u iets anders adviseert). De achterwand waartegen het meubel komt te staan is van beton. Wij willen het hele meubel graag glad laten stuken en ook het stukje achterwand met een klein stukje links en rechts van het meubel. Het meubel is 40 cm diep en de diepte van de TV-nis is 10 cm. Het gaat om in totaal ongeveer 6 m². We kunnen u een tekening mailen. We ontvangen graag u offerte.

Schuifdeurkast maken voor technische berging

Wij willen graag in de technische berging een schuifdeur kast (bijvoorbeeld van Storemaxx) laten maken met aan de bovenzijde planken. Dit mag ter plekke op locatie gemaakt worden. Het doel is om een kwalitatief functionele kast neer te zetten, esthethiek is hierbij minder van belang. De schuifdeuren worden gemaakt om de waterpomp-verdeler en overige elektronica weg te werken. Het zijn dus puur schuifdeuren die geplaatst kunnen worden zonder achter of zijpanelen. Er moet een vloerrail worden geplaatst en stabiele schuifdeuren met onder- en bovengeleiding. Er moet een aluminium greep op. De deuren wil ik bij voorkeur mat wit. Verder wil ik 4 planken waarvan 3 van 50 cm diep. Elke plank moet een draagvermogen hebben van ongeveer 50 kilo. Zie ook de tekening voor een concept. Indien aanvullende informatie benodigd is horen wij dit graag. Ik ontvang graag uw offerte.

Gat in een betonvloer maken voor een vaste trap

Even ter info: Ik heb een woning op het oog en wil die misschien kopen. Er zit nu zo'n vlizotrap in de slaapkamer en dat wil ik niet. Ik wil graag een gat maken in de berging, zodat ik daar omhoog kan. Dan kan ik daar een vaste trap maken. Het is wel mogelijk, want ik hoorde van de makelaar dat iemand anders ook gedaan heeft. Mijn vraag is: Ik wil dolgraag weten wat de totale kosten zal zijn om een nieuw trapgat te maken en ook hoe lang het zal duren. Op de tekening staat "gewapende betonvloer". Ik hoop dat dit bij deze woning ook mogelijk is. Graag hoor ik het van u.

Nieuwbouw badkamer maken

Het gaat om een nieuwbouwwoning. Ik heb een tekening bijgevoegd. Aan de muur van de toilet in de hoek naast/bij het raam moet een bad gerealiseerd worden. Het bad, wastafel, toilet, douchecabine, afvoergoot en tegels kopen wij zelf. De werkzaamheden zijn het tegelwerk het kit werk en het aansluiten van het sanitair. Het gaat om tegel grootte 30 cm bij 60 cm, 1e klasse. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius