Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Oudenbosch te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Oudenbosch heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Oudenbosch u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Oudenbosch of directe omgeving.

96 klanten uit Oudenbosch bevelen een bij Casius in Oudenbosch aangesloten bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Oudenbosch bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: draagkracht berekenen van een balkon, constructieberekening maken voor een doorbraak in een dragende muur, tekening voor omgevingsvergunning kunststof kozijnen, funderingsrapport maken voor splitsing pand Amsterdam, technische tekening van badkamer maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in Oudenbosch staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Oudenbosch:

Tekening maken voor de bouw van een vide

Ik wil graag in mijn woonkamer/keuken een vide laten maken vanwege de overtollige hoogte die 497 cm bedraagt van vloer tot aan het plafond. Deze ruimte is 630 cm breed en 698 cm lang. De ruimte heeft 2 hoge monumentale raamkozijnen van 361 cm hoog die 55 cm vanaf de vloer beginnen. De vide wil ik graag over de volle breedte van 630 cm en 420 cm qua lengte/diepte. Het binnendeurkozijn is 228,5 cm hoog. De vide zal gebruikt gaan worden als slaapkamer en werkruimte.

Tekening van schutting

Moet in het kader van een aanvraag omgevingsvergunning een tekening laten maken. Het betreft een tekening voor het plaatsen van een schutting (beton) van ongeveer 57 meter, rechttoe rechtaan. Vraag is kunt u deze verzorgen indien ja kan ik u de details doen toekomen, waarna graag een offerte.

Houten garage

Houten garage aan ons huis. Afmeting moet zijn 3,5 bij 8 en met de mogelijkheid om de laatste 3 meter een optie kan zijn om verder naar rechts als aanbouw woonkamer van te maken dus een L-vorm houten garage. Plat dak. We zoeken een architect/bouwkundige voor bouwtekeningen/advies/berekeningen.