Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Mierlo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Mierlo heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Mierlo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Mierlo of directe omgeving.

30 klanten uit Mierlo bevelen een bij Casius in Mierlo aangesloten bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Mierlo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in Mierlo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Mierlo:

Constructieberekening voor de omgevingsvergunning

Ik wil graag een offerte ontvangen voor een tweedelige tekening: *Eerst de proeftekening / schets voor de principeaanvraag voor een etageopbouw op een bestaande aanbouw. Deze opbouw valt binnen de omgevingsvergunning; *Na goedkeuring van de principeaanvraag wil ik graag een gedetailleerde constructietekening voor een etageopbouw op de bestaande aanbouw.

Constructiebereking voor de omgevingsvergunning

-Berekenen van de constructieve onderdelen t.b. v de Schematekeningen -Beton-staal-hout en metselwerkconstructies conform de eurocode -het ontwerpen en berekenen van de funderingsconstructie op staal -het tekenen van de constructieschemas schaal 1:50 met principe details 1:20 -het tekenen van het funderingspalen schaal 1:50 met details 1:20 -het opgeven van belastingen en uitgangspunten t.b.v. Berekeningen en tekeningen van de breedplaatvloeren -het digitaal aanleveren van de statische berekening in PDF -het digitaal aanleveren van de constructietekeningen in PDF en DWG -het controleren van constructieve berekeningen en tekeningen gemaakt door derden/leveranciers -het verzorgen van de nodige goedkeuringen bij bouw-en woningtoezicht

Bouwen voor echte starters

Zoek iemand met ervaring met projecten sociale woningbouw. Moet goed op de hoogte zijn van de nieuwste eisen tav de bouwverordening EN een 3D programma hebben voor een presentatie.