Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor constructieberekening om muur te verwijderen en een muur verplaatsen:

Constructieberekening om muur te verwijderen en een muur verplaatsen

Wij hebben een woning gekocht in Lage Mierde. Graag wil ik samen met een constructeur kijken naar de mogelijkheden voor het verwijderen van de muur tussen de keuken en woonkamer om zo een open keuken te creëren. Ook willen wij een andere muur in de keuken een meter naar achter verplaatsen. De offerte wil ik dan ook graag inclusief werkbezoek bij onze woning.
Onze klant uit Lage Mierde (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor constructieberekening om muur te verwijderen en een muur verplaatsen uit heel Nederland:

Constructieberekening maken voor overspanning draagbalk

Tussen de woonkamer/keuken en aangebouwde berging & serre zit nog de oude buitenmuur. Deze willen we weghalen, maar hiervoor moet een draagbalk geplaatst worden om het andere gewicht op te vangen. De totale breedte is 5,15 m. Dikte muur 30 cm. Hoogte standaard 2,40 is een inschatting.

Constructieberekening voor muurdoorbraak

Bestaande woning. Dragende muur tussen keuken en garage doorbreken. Opening ca 1000 x 2100 mm voor het plaatsen van een brede deur. De gemeente wil voor aanvraag van de vergunning graag een constructieberekening. Uitvoering in overleg op korte termijn.

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Wij willen graag onze keuken betrekken bij de woonkamer, derhalve willen we de (draag) muur hiertussen slopen. Het appartement is op 1 hoog gelegen en de lengte van de muur is 3,37 m. Er is nog geen constructieberekening. Graag een offerte uitbrengen voor de werkzaamheden.

Dragende muur uitbreken en plaatsen h profiel

Graag willen wij een dragende muur tussen woonkamer en keuken laten verwijderen. De lengte van de muur is +/- 2.70. Incl. Plaatsen stempels, sloopwerkzaamheden, plaatsen draagbalk. Excl. Afvoer sloopafval, afwerking. Constructieberekening is aanwezig.

Draagmuur verwijderen

Ik ben een appartement uit 1936 aan het verbouwen waarbij ik graag de muur tussen de keuken en woongedeelte wil verwijderen. Muur is 2.92 m lang en 2.66 m hoog (zie afbeeldingen). Is nog onbekend of het om een draagmuur gaat (hoogst waarschijnlijk wel) waarbij dit nog bepaald moet worden om zo een constructieberekening uit te voeren. Dit in verband met de aanvraag bij de gemeente voor het verwijderen. Hierbij ook kijken naar de werkzaamheden en zodoende een offerte hiervoor te verkrijgen. Graag hoor ik wat hierbij mogelijk is ben altijd beschikbaar voor een afspraak op locatie om alles te bekijken.

Constructieberekening voor muurdoorbraak en verwijderen haard/schoorsteen

Ik heb een huis gekocht, waarvan ik op 29 augustus de sleutel krijg. De woning is uit 1970. Ik wil daar graag een muur doorbreken van de woonkamer naar de hal, voor het plaatsen van een deur. Ik weet niet zeker of het een draagmuur is, maar mocht dit wel zo zijn, dan moet dit worden opgevangen. Ik zou graag een beoordeling ontvangen of, het een draagmuur is, er een constructieve berekening nodig is, en een omgevingsvergunning. Ook wil ik de schouw/gashaard/schoorsteen verwijderen op de begane grond om meer ruimte te creëren. Ik weet niet of de gashaard dient als dragende constructie voor de gehele schoorsteen of dat er een steunpunt op elke afzonderlijke etage zit. Mocht het dragend zijn, dan moet dit worden opgevangen. Ik zou graag een beoordeling ontvangen of het dragend is, er een constructieve berekening nodig is, en een omgevingsvergunning. Bouwtekeningen zijn opgevraagd bij de gemeente, deze verwachten wij binnen enkele dagen in ons bezit te hebben. Ik ontvang graag een offerte.

Raam in een dragende buitenmuur plaatsen

Het betreft het plaatsen van een raam in een buitenmuur (spouwmuur). Om dit te realiseren dient er dus een gat te worden uitgezaagd. Het gaat om een gemetselde muur. Er zal voor voldoende draagvermogen een latei moeten worden geplaatst. Het betreft de begane grond dus makkelijk bereikbaar. Graag de binnenzijde om de uitsparing weer glad stuken en plaatsen vensterbank. Buitenzijde afwerken met raam dorpel stenen. Afmeting van het raam ongeveer 1000 mm hoog en 500 mm breed in kunststof. Is uiteraard een benadering, andere afmeting in overleg. Goedkoopste optie heeft de voorkeur! Er is nog geen constructieberekening gemaakt, er is geen vergunning nodig. Het betreft een hoekhuis.

Stukje dragende muur verwijderen

Ik zoek een aannemer die een stuk draagmuur kan verwijderen van 3 meter tussen de woonkamer en de keuken. De constructieberekening wordt gemaakt en is op korte termijn af. Het gaat hoogstwaarschijnlijk om een betonnen muur.

Muurdoorbraak en constructieberekening

Ik heb een appartement gekocht, waarvan ik op 8 juli de sleutel krijg. Ik wil daar graag een muur van circa 1,80 meter hoog en 1 meter diep in de keuken doorbreken waar een schouw op berust. Ik weet niet zeker of het een draagmuur is, maar mocht dit wel zo zijn, dan moet dit worden opgevangen. Ik zou graag een beoordeling ontvangen of er een constructieve berekening nodig is, en een omgevingsvergunning. Ik ontvang graag een offerte.

Bint van 3 meter verwijderen en vervangen door bint van 6 meter

Verwijderen van oude stalen balk + dragende muur en de bovenliggende wanden en vloeren opvangen d.m.v. een nieuwe stalen balk. Uit de constructieberekening is gebleken dat deze nieuwe balk minimaal een HEB320 (780kg) of een HEA360 (685KG) moet zijn. vloeren en wanden zullen uiteraard gestut moeten worden en de bestaande fundering zal t.p.v. de opleggingen vergroot moeten worden (wapening etc).

Partners

Partners van Casius