Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor principe bouwaanvraag:

Principe bouwaanvraag

Aanvraag nieuwe woning binnen de bebouwde kom. Het moet een soort zorgwoning zijn waar woon en slaapgedeelte op de begane grond zijn.
Onze klant uit Haarsteeg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor principe bouwaanvraag uit heel Nederland:

Binnenmuur verwijderen

In ons oude huisje dat op veengrond staat, is een grote horizontale scheur ontstaan in een binnenwand. Ik heb oude tekeningen opgevraagd waarop de bouwaanvraag staat en hoe ze de fundering gemaakt zouden hebben. De plaats van de stenen binnenwanden op de tekening komt niet overeen met waar ze de binnenwanden geplaatst hebben en dan met name wand G en H. In deze muren zijn scheuren ontstaan en dan met name muur G tussen de keuken en slaapkamer. We hebben een keer een knal gehoord maar er niet bij stil gestaan dat dit de muur geweest is. Nu is er een grote horizontale scheur over de volledige breedte van de muur, op sommige plekken kun je er doorheen kijken naar de andere ruimte. Volgens de bouwaanvraag zouden de binnenwanden ergens anders komen of waren, zoals muur G, helemaal niet gepland. Er zou een vide komen, dus ook geen verdiepingsvloer. De mensen die er woonden hebben dus vroeger later besloten dat er wel binnenwanden geplaatst moesten worden en ook een verdiepingsvloer moest komen. De verdiepingsvloer is gemaakt op de tussenbalken K. Voor zover ik dit kan zien zitten die ongeveer 130 cm uit elkaar. Ze steunen waarschijnlijk nu ook op de binnenmuren waar ze die kruisen. Nu is de vraag: komt de scheur nu door het feit dat deze muur geplaatst is waar er geen funderingspalen zitten, is het gewicht te groot en dit in combinatie met de veengrond waar ons huis opstaat.? Aan de vloer is verder niets te zien, deze is net zo scheef als eerst. We willen deze binnenwand G wel verwijderen en dan het gedeelte met de deuren naar de hal en wand H laten staan. Zou dit kunnen.... er zou dan een steunbalk geplaatst moeten worden waar nu wand H zit. Een offerte is moeilijk uit te brengen maar het zou dan in principe gaan om het plaatsen van een steunbalk (eventueel daarbij ook slopen van de muur, afvoeren puin en de keukendeur dicht metselen). Graag ontvangen we hierover advies.

Principe bouwaanvraag

We willen een bouwaanvraag doen voor een loods van 600 m2 met bedrijfswoning van 150 m2 op illegaal gestorte fundering/betonvloer. Gemeente Haarlemmermeer, op aggrarich 2 grond met een bebouwingspercentage van 50 m2, er staat al een tijdelijk bouwwerk op van 50 m2 met vergelijkbare loods, het moet in het achtergebied komen. Architect/bouwkundige die tekeningen/berekeningen kan maken voor de vergunning en de vergunning aanvraag doet.

Slopen oude stenen garage (5x4) met ...

Slopen oude stenen garage (5x4) met betonnen vloer, fundering op staal en met plat dak. afvoer puin Bouwen nieuwe garage (5x4), zadeldak (40 graden) met dakpannen, spanten gordingen OSB dakbeschot, halfsteens bakstenen muur. normale dakgoot (bak met zinkwerk erin). inloop deur en raam aan de tuinkant, traditionele dubbele deur straatkant. betonnen vloer met fundering op staal (30 cm breed)(als het aan mij ligt). huidige schuur en huis staan ook op staal. Wellicht is een sonderings rapport noodzakelijk om de gemeente te overtuigen. In principe verzorg ik de bouwaanvraag met technische ondersteuning en tekeningen zelf. graag ontving ik een indicatie van de kosten per groep a) sloop oude garage b) fundering en garagevloer c) metselwerk muren d) dak e) deuren / raam(1x2)

Wij hebben een oude dijkwoning gekocht ...

Wij hebben een oude dijkwoning gekocht in Gouda. Is niet onderheid. We willen de benedenverdieping uitbouwen, de bovenverdieping eraf halen en er een 45 graden dak gelijk vanaf de eerste verdieping plaatsen. Het gaat in principe om een architect of bouwkundig ontwerper die de berekeningen en tekeningen maakt en begeleid voor de bouwaanvraag bij de gemeente.

Betreft een aanbouw 10.6mx3.6 (externe ...

Betreft een aanbouw 10.6mx3.6 (externe maat) in Zwijndrecht. Komt naast huis en bevat een kelder. Globale tekeningen beschikbaar. Principe bouwaanvraag is verleend door gemeente. Serieuze plannen. Ik heb autocad tekeningetjes van de bestaande en nieuwe situatie. Ik ben opzoek naar een serieuze aannemer.