Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor een constructierapport maken voor het draagvermogen van de vloer:

Een constructierapport maken voor het draagvermogen van de vloer

Ik zoek een bouwkundige de de draagkracht kan bereken van mijn vloer. Het gaat om een betonnen vloer op de 2e verdieping van het gebouw. Ik zou een aquarium willen plaatsen, maar daar moet een constructierapport voor gemaakt worden.
Onze klant uit Grave (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een constructierapport maken voor het draagvermogen van de vloer uit heel Nederland:

Een trapgat en vaste dichte trap naar zolder maken met aftimmeren

Trapgat maken in betonnen vloer en plaatsen vaste dichte trap boven trap naar 1e verdieping incl. aftimmeren trapgat en plaatsen trap hek. Tevens vlizotrap verwijderen en gat vlizotrap dicht maken met beton met wapening incl. afvoeren afval. Voor aanvang werkzaamheden zal ik een WABO-aanvraag en constructierapport indienen bij de gemeente Groningen. Na goed keuring gemeente zal klus waarschijnlijk ergens April uitgevoerd kunnen worden. Voor aanvang werkzaamheden zal CV installatie vervangen worden en verplaatst door een installateur zodat deze niet in de weg zit als de vaste trap naar zolder wordt geplaatst. Zie foto's in de bijlage voor een indicatie van de uit te voeren werkzaamheden. Ik ben in afwachting van uw offerte.

Verbouwen en aanbouwen

Verbouwing + aanbouw. Aanbouw met zinkgevelbekleding, 3 kozijnen, openslaande deuren (8m breed, 3m diep, 3m hoog), 2 lichtkoepels en buitenkraan. Verwijderen achtergevel, staalconstructie en 4 heipalen. Verbouwing: badkamer en keuken. Vloerverwarming in hele huis (85m2). Kozijn in de hal verwijderen. Stenen wand verwijderen van de bestaande badkamer 5m². Plaatsen van een wand in de badkamer beide zijden met hout, gips en isolatie. Plaatsen nieuwe wand t.b.v. nieuwe badkamer met hout, isolatie en gips. Badkamer betegelen. Installatie sanitair. Plaatsen van een wand in de nieuwe keuken. Loodgieterswerk t.b.v. badkamer en keuken. Plaatsing nieuwe cv. Elektra. Muren en plafonds stuken. Bouwtekeningen en constructierapport beschikbaar. Sanitair en tegels aanwezig. Keuken wordt door keukenbedrijf geplaatst. Start: liefst zo snel mogelijk, maar kan in onderling overleg. Graag maken we een afspraak voor definitieve offerte.

Dragende muur laten doorbreken

Ik zou graag in mijn woonkamer een deel van een opening, willen verhogen. Nu is dit een verlaagde opening, en deze zou ik graag hoger willen maken. Ik zou graag willen weten of er iemand langs kan komen om dit te bekijken, een constructierapport te maken om te kijken of het wel of niet een dragende muur is en of de constructie eenvoudig is uit te voeren of niet en wat de kosten hiervan zijn.

Het huis stamt uit 1920 en er zit een ...

Het huis stamt uit 1920 en er zit een constructieve fout in. Hierdoor zit er een scheur in de zijgevel die doorwerkt in een groot deel van het huis. We laten momenteel een constructierapport maken. De gevel moet geheel hersteld en opnieuw gevoegd. Op de benedenverdieping zitten nog oude houten lambrizering aan de wanden die we wit geverfd willen hebben, evenals alle oude houten deuren. Alle muren moeten opnieuw gestuct en geverfd. De gehele electriciteit moet vervangen. De vloeren beneden moeten worden uitgelijnd en met parket bedekt. De trap moet hersteld, geschuurd en geverfd worden. Op de bovenverdieping moet de badkamer geheel vernieuwd. De vloeren geisoleerd en de muren geverfd. Op de zolder willen we een extra badkamer en washok. Tevens willen we nieuwe kasten laten timmeren, etc.