Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor constructie berekenen:

Constructie berekenen

Ik wil een constructie laten berekenen, het groter maken van een opening (afmeting circa 2.5 meter) van woonkamer naar keuken en stalen balk die daarvoor gebruikt moet worden. Het betreft een dragende muur.
Onze klant uit Etten-Leur (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor constructie berekenen uit heel Nederland:

Aanpassing draagmuur met open haard

Een uitbouw die ondersteunt wordt met een draagmuur en draagbalk willen we aangepast hebben. Een grote openhaard die aan de draagmuur vast zit willen we verkleinen tijdens de verbouwing van de beneden verdieping. Ik zoek een specialist die 1) Kan berekenen wat de mogelijkheden zijn tot aanpassing 2) (later stadium) Aan de hand van de mogelijkheden een bedrijf adviseert of zelf de klus klaart om de aanpassing te realiseren. De originele tekeningen van het huis en de bouwtekening van de uitbouw hebben we klaarliggen. Tevens zijn er al gaten gemaakt om met een camera (ook hier thuis) te kijken hoe de constructie in elkaar zit.

Constructie voor een dakopbouw laten berekenen

Ik zoek een constructeur die ik van tijd tot tijd projecten kan laten doorrekenen. Ik heb vaak opdrachten voor een dakopbouw of een balk berekening waar ik zelf geen tijd voor heb.

Bouwtekening en contstructieberekening maken

Heer , mevrouw, Onder mijn slaapkamer is er een bergruimte, De bergruimte is 2:10 hoog. Ik wil hem bij trekken zodat ik vanuit mijn slaapkamer zo in mijn bergruimte terecht kan komen. Ik wil graag dat jullie de constructie kunnen berekenen.

Draagmuur verwijderen

Een draagmuur verwijderen en berekenen constructie. En de vergunningaanvraag doen, er is nog geen bouwtekeningen aanwezig.

Schaduwdoek op een dakterras monteren

Boven op mijn huis heb ik een dakterras van 6x10 meter. Het dak is bekleed met vlonderdelen. Nu wil ik hier schaduw creeeren en kwam bij uw product uit. Ik ben bij intratuin geweest maar daaronder ze me niet veel vertellen over het product en ook geen totaal prijs berekenen. Ik hoop dat u meer duidelijkheid kan geven. Ik wil een pergola van 6x6 plaatsen en daar een vierkant doek in plaatsen. Ik wil houten palen gebruiken en een systeem bevestigen zodat we de hoek van het doek kunnen wisselen met de zon mee. Het is wel belangrijk dat de constructie goed bevestigd wordt aan de vlonderdelen. Kunt u een inschatting maken hoeveel ik kwijt ben? En is uw product ook te gebruiken op een dakterras waar het ook flink kan waaien? Hopelijk kunt u mij meer antwoorden geven dan de medewerker van de Intratuin.

Constructie berekenen voor een draagmuur verwijderen

Ik wil 2 draagmuren laten wegbreken en ze vervangen door 2 gegalvaniseerde H balken die in het zicht blijven. Ze moeten 4 meter opvangen. Een lastig ding: een afvoerbuis van de eerste verdieping naar de begane grond zit in de weg. Graag uw offerte inzake een constructieberekening.

Inpandige draagmuur slopen

Ik wil graag een inpandige draagmuur laten slopen. Het gaat om de muur tussen de keuken en de woonkamer. Het gaat in de eerste plaats om het ondersteunen van het plafond en het plaatsen van de stalen balk. Het berekenen van de juiste dikte van de balk. Lengte van de muur is circa 3 meter. Het slopen, afwerken en puin opruimen wil ik in eerste instantie zelf doen. Indien mogelijk wil ik de balk aan weerskanten op de stenen muur laten rusten, maar dit is afhankelijk van jullie oordeel of deze constructie sterk genoeg is.

Draagmuren wegnemen en een stalen constructie plaatsen

In onze koopwoning willen wij beneden 1 grote ruimte creëren. We willen (draag)muren verwijderen en hier een stalen constructie voor laten plaatsen. We hebben dit door een ingenieursbureau laten tekenen en berekenen. De constructietekeningen en berekeningen zijn aanwezig. Het zal gaan om 1 muur van 6 meter lang en 3 meter hoog. Verder zijn er nog 2 ingebouwde kasten die verwijderd dienen te worden. Kunt u separaat vermelden wat de kosten zijn van de afwerking?

Draagmuur verwijderen en draagconstructie maken

Ik heb een oude woning gekocht, waarvan ik per 1 augustus de sleutel krijg. Ik wil een vermoedelijke draagmuur laten verwijderen tussen mijn keuken en de woonkamer, zodat er 1 grote ruimte ontstaat. Er is een kleine hal, die ik zelf zal verwijderen. Er moet een stalen constructie met een draagbalk worden geplaatst in het plafond. De betreffende muur is ongeveer 350 cm breed en 230 cm hoog. Ik maak graag een afspraak om de situatie te laten beoordelen en de constructie te laten berekenen. Ik ontvang graag een offerte.

Constructie vloer berekenen

Constructie berekenen/bekijken m.b.t. verwijderen hollebaksteenvloer en schuimbeton als vervanging. Gaat om 4 ruimtes van totaal 40 m².