Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor bouwtekening voor schuur/garage/carport maken:

Bouwtekening voor schuur/garage/carport maken

Garage/Gastenverblijf van circa 100 m², schuur-en-of-garage Deze link is een voorbeeld zoals ik hem wil hebben maar dan zonder afdak
Onze klant uit Erp (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bouwtekening voor schuur/garage/carport maken uit heel Nederland:

Fundering maken voor een schuur

Wij willen een nieuwe houten schuur/garage gaan bouwen van 11 x 7 meter op veengrond. Er is al een bouwtekening aanwezig. We zoeken een aannemer voor het maken van de fundering. Door een constructeur is berekend, dat er 120 strekkende meters buispalen nodig zijn van 168,8 mm diameter. Dat kan met 8 palen van 15 meter of 10 palen van 12 meter. We willen hiermee in het voorjaar laten starten. We ontvangen graag uw offerte.

Aanbouw/vernieuwing schuur aan garage

Wij willen aan onze garage een nieuwe aangebouwde schuur laten maken, met gebruikmaking van een deel van de fundering van de oude schuur. Wij hebben onze oude schuur, deels van hout en deels met bakstenen muren, reeds gesloopt. Er is al voor 15 % een fundering aanwezig en ook een stuk fundering al uitgegraven. Wij zoeken nu een vakman voor het graven en storten van de fundering, opmetselen van de buitenmuren en 2 tussenmuren, storten van een gewapende betonnen vloer en plaatsen van een nieuw dak. Dat doek moet in het verlengde van het garagedak worden gebouwd en sterk genoeg zijn voor het dragen van zonnepanelen. De totale afmeting is ongeveer 40 m². Ik ben in het bezit van een onprofessionele bouwtekening. Ik laat de klus hier graag even helemaal inmeten en ontvang daarna uw offerte.

Complete nieuwbouwwoning bouwen

Budget €250.000. Huis 12 x 8 meter, begane grond en eerste verdieping met vier slaapkamers en een badkamer. De nokhoogte is maximaal 7 meter. Bijkeuken 3 x 4 meter. Schuur 7,5 x 20 meter. Fundering maken. Er hoeft niet geheid te worden. Oppervlakte bouwgrond: 3000 m2. Landelijk gelegen. Te Sommelsdijk. Ik heb wat voorbeelden van huizen. Ik heb ook een bouwtekening van een andere woning die erop lijkt. Heeft u iets aan te bieden?

Opgemetselde overkapping maken

Wij willen graag een vrijstaande opgemetselde overkapping met ingebouwde schuur in onze tuin laten bouwen. Er is een bouwtekening beschikbaar. Het gaat om : 1) het maken van een fundering, 2) het opmetselen van de muren, 3) het bouwen van een waterdicht plat dak, 4) het plaatsen van een deur in het schuurtje. LET OP: Afwerkingen zoals plafond, vloer, wanden en elektra doen we allemaal zelf. Wat gaat dit bij jullie kosten? L 6,3 x B 3,6 x H 2,7 meter.

Bouwtekening maken voor een schuur/garage

De huidige schuur vergroten/uitbreiden door een verbreding en carport. In de nieuwe situatie moet een praktijkruimte. Elektra is aanwezig. Water zit vlakbij. Er moet geheid worden. De schuur is nu 3 x 8 meter. Ik weet nog niet precies hoe groot hij moet worden. Ik verwacht dat er geen vergunning bij de gemeente voor nodig is.

Technische tekening voor aanvraag uitbouw, dakkapel en verbouwing

Onze twee onder een kap woning willen we graag over de volledige breedte uitbouwen aan de achterzijde. De bestaande schuur willen we dan slopen en de bestaande carport ombouwen naar een garage. Tevens willen we aan de voorzijde van de woning een dakkapel plaatsen (zolder). Hiervoor is in ieder geval een omgevingsvergunning nodig. Ook zal de dakconstructie moeten worden aangepast. In de bijlagen is dit schetsmatig uitgewerkt op de bouwtekening van de bestaande woning. Ik ben op zoek naar tekeningen die we kunnen gebruiken voor het aanvragen van de benodigde vergunningen én om de aannemers aanbiedingen te kunnen laten doen.

Grote schuur met verdieping bouwen

Ik heb een 17e eeuwse woonboerderij met bijgebouwen gekocht. Ik wil daar een bestaande schuur laten vervangen door een geïsoleerde schuur in HSB. Er moet een zolder op komen met stahoogte. Het is de bedoeling dat 3/4 deel van de schuur is bestemd voor opslag en het andere deel wordt ingericht voor verblijf, compleet met alle voorzieningen daartoe. Ik nodig graag aannemers uit om mijn wensen te bespreken en een bouwtekening te maken met bijbehorende prijsopgave. Vervolgens kan ik tijdig de aanvraag voor de bouwvergunning indienen. Het is mijn wens om de bouw van de nieuwe schuur al in september of oktober te laten starten, zodat eind van dit jaar alles klaar is.

Nieuwe schuur volgens bouwtekening bouwen

Mijn vraag is of u een offerte kunt maken voor het realiseren van een schuur. De maten voor de schuur zijn 7/7.50 meter lang en 4.50 meter breed en 5 meter hoog. De deur mag een standaard maat zijn, de ramen (buitenmaat 90 x 90 cm) graag als optie. Aan de achterkant komt een grote opening. Direct achter de schuur wil ik zelf een kas bouwen er komt dus geen directe deur in. Van de zijwanden (potdeksel) op het metselwerk zie ik graag een specificatie van zowel een kunststof als een hout uitvoering. Zelf wil ik in de toekomst de schuur isoleren, graag wel voorzorgsmaatregelen (zoals dampwerkende folie en dergelijke) treffen hiervoor. Dakbedekking graag drie opties: geïsoleerde dakpanplaten, panlatten voor bestaande traditionele dakpannen en golfplaten. De fundering mag buiten de offerte, een funderingsbalk met vloer stort ik zelf voor de schuur geplaatst word. Graag hoor ik of bovenstaande mail duidelijk is. Mocht dit niet het geval zijn dan kan ik een en ander telefonisch toelichten. Het is mogelijk u foto's en een situatieschets te mailen, laat u het dan weten. Er is geen vergunning voor nodig.

Geïsoleerde fundering maken voor schuur

Ik zou in mijn achtertuin een geïsoleerde fundering van 5 x 6 meter willen laten storten zodat hier een houten schuur op kan komen te staan. Het moet geïsoleerd zijn omdat ik meubelmaker ben en het hout een constante temperatuur nodig heeft i.v.m. werken van hout. Op deze fundering moet een gemetseld muurtje komen van ongeveer 5 stenen hoog, zodat de schuur niet met zijn voetjes in de aarde staat i.v.m. het rotten. Er is een brandgang langs het huis. De schutting kan eventueel verwijderd worden als er met groot materiaal gewerkt moet worden. Er is een bouwtekening aanwezig. De fundering moet 80 cm onder maaiveld aangebracht worden. De huidige schuur zal ik zelf afbreken en afvoeren. De fundering van de huidige schuur kan gebruikt worden? Ik hoor het graag van u terug.

Maken bouwtekeningen en bestek voor een aanbouw, tuin en schuur

We hebben een bouwtekening en bestek nodig voor een uitbouw van het huis: - Locatie: achterzijde (aan tuin) - Materiaal: Baksteen / plat dak - Afmetingen: 5. 5m breed, 1. 5m diep, +- 2. 4m hoog - 2 openslaande deuren, 3 ramen - + elektrische zonwering en horren - + 4x wcd en 2x verlichting met schakelaar Daarnaast: - Bouwtekening van huidige situatie tuin + nieuwe situatie, namelijk: - Sloop huidige schuur - Bouw nieuwe schuur - Volledige nieuwe inrichting voor tuin door tuinarchitect incl elektra