Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor constructie berekening voor een opbouw:

Constructie berekening voor een opbouw

Ik wil graag een doorrekening en tekening laten maken voor een constructie betreffende het doorbreken van een dragende muur. Dit in een appartement dat we gekocht hebben dat uit 1964 komt. De doorgang zou grofweg 3 meter breed moeten worden. Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping, hier hebben twee andere woningen ook al een doorgang in de draagmuur maar dan tot ongeveer 2 meter breed.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor constructie berekening voor een opbouw uit heel Nederland:

Dakterras aanleggen

Via deze weg wil ik graag een offerte aanvragen voor het plaatsen van een dakterras bij ons de bloys van treslongstraat 46. Het dakterras wordt om en nabij 6 x bij 4,25. er is reeds toestemming gevraagd, een tekening en berekening gemaakt van het dak en een vergunning aangevraagd. gebleken is dat de constructie zwevend dient aan te worden gelegd. graag ontvang ik een offerte voor de aanleg van het dakterras. daarnaast hebben wij ook interesse in het plaatsen van 2 kozijnen met toegangsdeuren. afmetingen om en nabij 215 bij 230. De vergunningsaanvraag loopt. Geen materialen

Nok verhoging voorkant huis

voor de financieringsaanvraag zijn wij aan het oriënteren op de kosten voor een nokverhoging. Er wordt op dit moment een constructie berekening gedaan waarbij de muren metselwerk zijn en dakbalken van hout. de totale breedte bedraagt +- 6,50 meter. Ivm werk in zorg contact graag via email!

Constructie berekening tbv dakkapel

Er wordt eind dit jaar een dakkapel op de 2e verdieping geplaatst. Hiervoor is al een omgevingsvergunning verleend. Daaraan is een voorschrift verbonden: er moet een berekening van de opvang dakkapel in het dakvlak komen. Er is een principe detail tekening aanwezig. Wat heb je daarvoor nodig en wat kost mij dat?

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Wij willen de muur tussen de keuken en woonkamer laten verwijderen. Hierdoor ontstaat er een overspanning van 4m. De muur is 2,5mx2,5m dat moet worden verwijderd. Hier hebben wij al een constructie berekening, stempelplan en vergunning voor.

Draagmuur verwijderen en draagbalk plaatsen

Opdracht staat gepland voor september. Om meer ruimte in de woonkamer te creëren willen wij graag een deel van de aangebouwde garage betrekken bij de woonkamer. Het gaat om een draagmuur van 2.20 meter. De constructie berekening is al aanwezig. Vergunning is in aanvraag bij de gemeente. De strakke afwerking is niet nodig. Het gaat om draagmuur verwijderen, stempelen, stalen constructie volgens bereking plaatsen, vervangende muur tussen woonkamer en garage plaatsen, vloer egaliseren. Klus in Gouda.

Draagmuur verwijderen en balk plaatsen

Wij hebben net een huis gekocht. 15 Juli de sleutel Nu willen we graag 2 (1,5) draagmuren verwijderen. Draagmuur 1: van woonkamer naar keuken. Hier zit al een open doorgang ter breedte van een deur. (foto 588) Draagmuur 2: van keuken naar eetkamer. Hier zit een open doorgang, een grote boog. Nu moet die boog eruit, maar het zou best kunnen dat deze boog deel is van de constructie. (foto 592) Het hoeft niet strak afgewerkt te worden, omdat onze stukadoor de rest van het huis al moet doen. (dit scheelt misschien tijd) Er is nog geen constructie berekening gemaakt, wellicht heeft de aannemer hier zelf iemand voor. Wat voor ons heel belangrijk is, is de datum. We krijgen dus 15 juli de sleutel, en willen dan ZSM die muren eruit (voor de bouwvakantie, als dat van toepassing is). Het liefste dus rond week 30. Als dit niet mogelijk is, hoor ik graag uw beste voorstel.

Constructie advies en berekening tbv het realiseren van een dakopbouw

Ik wil een constructie berekening laten maken voor een opbouw. Het is een plat dak en de opbouw willen we van hout. Ook een plat dak en kunststof kozijnen.

Constructieberekening t.b.v. muur uitbraak

Graag zou ik een offerte ontvangen voor een constructieberekening. De twee kozijnen in de buitenmuur willen we omzetten tot openslaande deuren, daarnaast willen we de keukenmuur ook eruit laten halen (deze twee muren staan als T-positie op elkaar). Er zijn geen bouwtekeningen bekend bij de gemeenten. Graag hoor ik of het mogelijk is een constructieberekening te maken zonder bouwtekening. Wanneer zou de constructieberekening gemaakt kunnen worden en zit er een meerprijs op het sneller afleveren (2-6 weken)? De verbouwing vind namelijk pas in augustus plaats, maar t.b.v. de offerte voor de uitbraak zou ik de constructie berekening graag eerder ontvangen. Moet de muur op locatie worden bekeken, zo ja zit hier ook een meerprijs aan vast? En is het nodig een constructietekening te laten maken, of behoort dit tot de berekening?

Constructieberekening en tekening carport maken

Ik wil een constructie berekening en tekening laten maken van een carport 3x6 meter.

Constructie berekening voor een aanbouw

Ik wil een constructie berekening laten maken voor een uitbouw van 4m65 bij 3m20 met dakterras. Er zal hiervoor een opening in de draagmuur worden vergroot. Momenteel zit er een openslaande deur. De opening van nu 1.63 m wordt aan beide zijden zo'n 35 cm vergroot. Wie kan dit op korte termijn voor een goede prijs voor ons doen. De aannemer wil graag snel starten met de bouw. Met vriendelijke groet,

Partners

Partners van Casius