Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Eindhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Eindhoven heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Eindhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Eindhoven of directe omgeving.

3286 klanten uit Eindhoven bevelen een bij Casius in Eindhoven aangesloten bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Eindhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: tekening en berekening voor verbouwing maken, constructieberekening voor verbreden van gat in draagmuur, berekening en tekening voor verwijderen draagmuur, draagkracht dak berekenen, bouwtekening voor een dubbele dakkapel met nokverhoging., funderingsrapport maken, constructietekening en berekening voor opvang van draagmuren, draagkracht berekenen van een plat dak, bouwtekening voor een dakopbouw, draagkracht berekenen van balkon voor opblaas jacuzzi, draagkracht berekenen van een plat dak, draagkracht van een plat dak berekenen, tekening voor een omgevingsvergunning maken, constructieberekening laten maken, tekening inventaris en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in Eindhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Eindhoven:

Scheur in dragende muur herstellen

I just bought a house with extending living room. I have cracks on the load-bearing wall (interior wall) above the extension beam. The big crack is about 120-130 cm long. I would like to have this repaired. Maybe the cracks are coused by the extention of the living room, but I'm not shure. I would like to have someone who could look at the situation.

Constructie berekening voor een opbouw

Ik wil graag een doorrekening en tekening laten maken voor een constructie betreffende het doorbreken van een dragende muur. Dit in een appartement dat we gekocht hebben dat uit 1964 komt. De doorgang zou grofweg 3 meter breed moeten worden. Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping, hier hebben twee andere woningen ook al een doorgang in de draagmuur maar dan tot ongeveer 2 meter breed.

Omgevingsvergunning voor een dakkapel aanvragen

Ik wil graag een dakkapel en daarvoor heb ik een omgevingsvergunning nodig (zijkant/straatkant).

Veranda achter in tuin laten ontwerpen

Gevraagde diensten zijn: tekenwerk, vergunningsaanvraag, veranda achter in thuin.

Tekening maken voor een gebruiksmelding

Ik wil een tekening laten maken die geschikt is om in te dienen voor een gebruiksmelding bij de gemeente Eindhoven van de 3de woonlaag

Interieuradvies woonhuis Eindhoven

Hallo wij starten voorjaar 2013 met bouw van huis in de trant van oude fabriek (+/- 190 m2) in Eindhoven op Strijp R (oud Philips terrein). Wij zijn op zoek naar creatieve stylisten met betaalbare tarieven! Eerste ontwerpen zijn aanwezig. Er kan nog links en rechts eea aangepast worden qua indeling. Wij hebben zelf best wat ideeën hoe en wat qua inrichting maar zijn ook benieuwd naar de creatieve ideeën van specialisten (woonkamer / slaapkamers / ensuite badkamer / badkamer / keuken) Onze stijl: industrieel & stoer maar wel met veel sfeer! / jong & hip / vt wonen stijl. Belangrijk: Een klik is een must om samen te werken (wij: 2 enthousiaste & vlotte begin dertigers (= yuppen.. ;-) zelfstandig ondernemers / 1 dochtertje) In eerste instantie kun je ons benaderen per mail ( met ev

Herindeling woning

I.v.m. verhuizen badkamer naar boven verdieping, graag advies over herindeling kamers en badkamer. Bouwkundige/architect voor advies en eventueel tekening. Graag een prijsindicatie.

Tekenen schetsplan

Tekenen van een schetsplan in autocad, waar het ontwerp van aangeleverd wordt.

Bouwkundige controle op constructiefout

Volgens mij zit er bij een dakkapel op een schuin dak een constructiefout. Er is al een pannenman aan bezig geweest maar het probleem is niet opgelost. Nu wil graag een vrijblijvende offerte voor een oplossing.

Verbouwing/uitbouw keuken

De indeling van onze keuken/eetkamer is voor ons te klein, maar we hebben wel een grote bijkeuken en genoeg ruimte voor een uitbouw. De uitbouw zou betekenen dat een groot gedeelte van een dragende muur ondersteund moet worden. We zoeken eerst advies over de mogelijkheden en een kosten indicatie. Later eventueel een bouwkundige tekening en constructie berekeningen.

Aanbouw (5.5x4x2.7m) achtergevel van de ...

Aanbouw (5.5x4x2.7m) achtergevel van de woning. Geen openbreken van muren niet nodig, omdat de huidige opening (v/d deur en ramen kozijnen die weggehaald zullen worden) voldoende doorgaan biedt naar de aanbouw. Betonnenvloer, plaatdak, dubbel muur (bloksteen binnenkant en half baksteen buitenkant) aan de zijkanten (4x2.7m), schuifpui aan de achtergevel (5.5x2,7m). Bouwkundige voor de tekeningen en berekeningen.

Wij willen een veranda in de tuin laten ...

Wij willen een veranda in de tuin laten maken Ook de keuken willen een stukje uitbouwen en opnieuw inrichten. Naar de hal mag gekeken worden of hier een andere indeling mogelijk is. Wij hebben dus bouwtekeningen nodig. Ik ben al bij de gemeente Eindhoven geweest. Er zijn geen problemen mbt de aanbouw en de verandabouw. Veranda wordt flitsvergunning. Keuken wordt bouwaanvraag. Vriendelijke groet, Lydia