Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor constructieberekening (en tekening?):

Constructieberekening (en tekening?)

Graag zou ik een offerte ontvangen voor een constructieberekening. De twee kozijnen in de buitenmuur willen we omzetten tot openslaande deuren, daarnaast willen we de keukenmuur ook eruit laten halen (deze twee muren staan als T-positie op elkaar).
Onze klant uit Dussen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor constructieberekening (en tekening?) uit heel Nederland:

Draagmuur keuken/woonkamer gedeeltelijk verwijderen

Draagmuur keuken/woonkamer gedeeltelijk verwijderen. Breedte is 2,50, hoogte is 2,90. Graag ook een constructieberekening en - tekening (laten) maken ivm aanvraag omgevingsvergunning. Start: zo snel mogelijk

Tekening voor een omgevingsvergunning maken

Ik zoek een specialist voor het opstellen van een constructieberekening voor het verwijderen van een draagmuur. De muur is ongeveer 300 cm breed.

Enkele nokverhoging aan achterzijde

Graag een offerte voor een enkele nokverhoging (achterzijde) zoals in tekening beschreven. Het betreft een dakpannen dak wat herbruikt moet worden. Constructieberekening wordt op dit moment gemaakt en is 1e week July 2020 gereed. Ook graag het uitzagen (betonnen zoldervloer) van een nieuw trapgat voor een te leveren, in te meten en te plaatsen nieuwe vaste trap. Het huidige kleine (vlizo)trapgat dichtmaken. Tevens een binnenmuur opmetselen. Compleet afgewerkt dus binnenwerk afgetimmerd en gestuct. Loodgieterswerk en elektra doen we echter zelf. Ik wil kunststof raamkozijnen met draai-kiepramen en iets van rolluiken of screens.

Constructieberekening en tekening carport maken

Ik wil een constructie berekening en tekening laten maken van een carport 3x6 meter.

Bouwtekening en ontwerp tekening constructieberekening dakterras portiekwoning

Beste Lezer, Graag informeer ik naar uw mogelijkheden voor begeleiding bij de aanvraag van een omgevingsvergunning voor een dakterras (30M2) in den haag. Hierbij gaat het o.a. om constructieberekeningen en benodigde tekeningen voor de vergunning. Graag verneem ik de tarieven en werkwijze voor een dergelijk opdracht.

Constructieberekening en draagmuur gedeeltelijk verwijderen.

Ik wil graag de muur tussen de keuken en woonkamer voor een gedeelte laten verwijderen. Zie de bijgevoegde tekening en foto's. Graag een offerte zodat ik kan kijken wat de prijs uiteindelijk wordt van deze klus. Let op: Tekening is gemaakt vanaf de woonkamer gezien !

Constructieberekening en draagmuur verwijderen

Ik wil graag de keuken bij de woonkamer betrekken, er moet dus een deel van de draagmuur (ongeveer 4 meter) verwijderd worden en een stalen balk in. Dit zal ongeveer de helft van de muur zijn. Wij willen een partij die ook de constructieberekening en een tekening kan maken.

Constructieberekening en tekening woning

Graag ontvang ik van u een offerte voor bijgaande vrijstaande woning. De berekeningen voor gemeente en calculatie aannemer en uitvoering. Graag voor de kelder/ fundering een werktekening opnemen. Verder breed plaat verdieping, sporenkap met stevig zichtwerk gordingen en houten buiten geplaatst spant aan de achterzijde. Bijgebouw dak is nog te bepalen maar ik zou daar ook een kanaalplaatvloertje willen gebruiken. Bij sondering graag de dorpel hoogte van buren nr. 60, bestaande peil en de wegkruin meten tov NAP. Of dat sonderen plaats kan vinden voor berekening is maar de vraag omdat dan het terrein ontdaan moet zijn van bomen. Evt. kunnen we voorlopig de sondering van nr. 56 opvragen die recent is gebouwd. Ik verneem graag uw reactie/prijsopgave. Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Draagmuur verwijderen en stalen bint plaatsen

Ik wil een draagmuur van circa 370 cm laten verwijderen. Ik wil graag een offerte van de totale werkzaamheden, constructieberekening,- tekening, slopen, en plaatsen bint. Het betreft een muur gelegen op een 2e etage. Woning betreft een dubbel bovenhuis, gelegen op de 2e en 3e etage. Weg te halen muur is circa 2,80 m hoog.

Draagmuur verwijderen en draagbalk plaatsen

In ons huis wil ik een deuropening in een draagmuur laten maken (ca 1 m breed). Er is al een constructieberekening en tekening aanwezig, vergunningaanvraag loopt. De deuropening komt in een 18 cm dikke betonnen muur, er moet een balk HE180B geplaatst worden. Offerte graag inclusief afvoer materiaal, en als meerprijs plaatsing kozijnen + deur (maar dat laatste hoeft niet per se).

Partners

Partners van Casius