Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor draagconstructie berekening uitbouw:

Draagconstructie berekening uitbouw

Ik wil een groen dak realiseren op de uitbouw en schuur van onze woning. Het gaat om 24 m2 plat dak, graag laat ik hiervoor een draagconstructie berekening uitvoeren. Er zijn geen bouwtekeningen of berekeningen beschikbaar.
Onze klant uit Den Bosch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor draagconstructie berekening uitbouw uit heel Nederland:

Draagmuur verwijderen en stutten

Graag kom in in contact om te kijken naar de mogelijkheden om vrijblijvend een prijsopgave te ontvangen om: - Een constructieplan op te stellen voor het plaatsen van een bint, waarbij rekening wordt gehouden dat de gevel in de toekomst kan worden uitgebouwd. - Het plaatsen van Stempels. - Het plaatsen van de bint. De muur is van (bak)steen. Het plafon heeft een houten draagconstructie. (balken) De te overbruggen breedte is ongeveer 300cm De hoogte is ongeveer 270cm. Het huis telt een begane grond en 1 verdieping. (Bouw anno 1910) Het slopen van de muur, verleggen van leidingen, afvoeren van puin en afwerken van de ruimte wil ik waarschijnlijk zelf uitvoeren en mag daarom wel meegenomen worden in de offerte, echter wil ik dit als optie kunnen meenemen. Ik heb een partij die de daadwerkelijke berekening kan maken.

Vergroten bestaande kast d.m.v. draagconstructie

Het betreft een renovatieproject in Waddinxveen, De Omscholing. Wij hebben een klushuis gekocht en de officiële oplevering staat gepland op 29 april. Begin mei zouden wij deze werkzaamheden laten uitvoeren door een specialist. De bestaande kast (zie foto's voor impressie) willen we verbreden om te gebruiken voor inbouwkasten van de keuken. We hebben een constructiebedrijf een berekening laten maken en die kwam met het rapport bijgevoegd in de bijlage. De afmetingen van de bestaande kast zoals die nu is heb ik bijgevoegd (deze afmetingen kunnen wat verschillen van de werkelijkheid). De uiteindelijke binnen maten van de kast na afwerking moeten zijn: 186 cm breed. 220 cm hoog, met misschien 0,5 cm speling om de kasten (van 186 x 220 cm) te kunnen plaatsen.

Dakopening met vaste trap maken

Graag zou ik een dakopening in mijn appartement (Voorburg) willen laten maken om een dakterras te kunnen maken. Ik hoop dat u geïnteresseerd bent in het maken van offerte voor deze klus.  Om iets preciezer te zijn, omvat de opdracht de volgende onderdelen:- berekening draagconstructie van het dak. Indien het mogelijk is een dakterras aan te leggen (evt met voorwaarden), ook de volgende stappen; - installeren vaste trap; - maken dakopening; - installeren dakkoepel; Het aanleggen van het terras zelf zit niet in de opdracht.

Van CV ketel naar elektrische verwarming

We hebben nu een gewone cv ketel op gas, deze zouden we willen vervangen zodat we alles (water, verwarming) kunnen verwarmen met elektriciteit. Ik heb nog geen idee wat voor soort verwarming. De CV ketel zou ik graag inruilen, deze is nog maar een jaar oud. We zijn met 2 personen, maar houd maar rekening met 4 personen. Het woonoppervlak is 125 m2, de kuub inhoudt weet ik niet. Voor de elektrische verwarming willen we ook zonnepanelen aanschaffen. De zonnepanelen komen op de schuur. Ik denk dat het hellende dak ongeveer 86 m2 is. Ik weet niet hoeveel zonnepanelen er nodig zijn. Er is geen draagconstructie berekening gemaakt.

Draagmuur slopen, stutten en constructie plaatsen

Voor het plaatsen van een uitbouw in de periode maart-juni 2018 zoeken wij vakmannen voor het plaatsen van stempels, uitbreken van de gevelmuur en het plaatsen van een draagconstructie, zie constructie berekening. Indicatieve planning: - Maart: uitgraven tuin, plaatsen bekisting en beton storten voor vorstrand - April: plaatsen stempels, uitbreken van de gevel van 6 meter breed en plaatsen van constructie. De planning is een indicatie en kan op verzoek eerder of later plaatsvinden. Zoals in de tekening zichtbaar is wordt naast de buitenmuur ook een dragende muur in het huis tussen de keuken en woonkamer verwijderd. Op deze plek moet een HE 160 A langsdrager worden geplaatst van 2,50 meter. Op de positie van de achtergevel moet een HE 260 A van 5,30 meter en aan weerszijden worden gedragen door oplegging of evt op stalen kokers. Alle werkzaamheden zijn met als doel het plaatsen van een uitbouw tot 4 meter diepte over de volledige breedte van de woning. Het gaat bij dit huis om een hoekhuis met bouwjaar 1955. Graag laten wij ons informeren over de mogelijkheden en/of ideeën die u heeft. Naast dat wij voor de uitbouw al enkele mogelijkheden hebben en zoveel mogelijk werkzaamheden zelf uitvoeren indien mogelijk staan wij altijd open voor advies en het eventueel uit laten voeren van werkzaamheden.

Draagmuren verwijderen

Wij zijn opzoek naar een professionele partij die een draagconstructie kan plaatsen in onze woning. Wij hebben de tekeningen bij de architect al klaar liggen. Het moet nog alleen doorgerekend worden. Het is een monumentaal pand met 3 verdiepingen. Een buitenmuur, zijmuur en een binnenmuur moeten verwijderd worden. De vloer die eerder van hout was, is nu van beton. Dit verzakt. Dat moet dus meegenomen worden in de berekening. Onze vraag is of het mogelijk is om een afspraak te maken en dit verder met u te bespreken.

Bouwkundige berekening draagmuren

Ik zou graag een berekeningsofferte voor 2 draagmuren, waar een verdieping op zit, aan willen vragen. Een muur is de helft van 5.5 meter, bij de serre, de andere helft is eerder al verwijderd en ondersteund. En een muur tussen de woonkamer en de keuken, dat is ongeveer 3 meter. En een kostenraming voor het verwijderen en plaatsen van een nieuwe draagconstructie.

Draagconstructie maken

Jaren 70 woning. Tussen zitkamer en keuken is muur deels gesloopt. Er moet een draagconstructie geplaatst worden. Daarboven bevindt de badkamer en draagmuur. Muur dient dieper gesloopt te worden. Tekening aanwezig. Het gaat hier alleen om de rood gearceerde deel en NIET de raampartijen. De draagconstructie moet zo min mogelijk in zicht blijven zodat het door de stucadoor weggewerkt kan worden. Puin afvoeren en stofvrij opleveren. Graag een totaalprijs (incl. btw en alles), berekening, afbreken, en plaatsen draagconstructie.

Stalen balk plaatsen

Ik heb een uitbouw maar in verband met de draagconstructie van de achterzijde is destijds niet de hele muur doorgebroken maar een soort van toog gecreëerd. Nu willen we van woonkamer en uitbouw een geheel laten maken door de gehele muur te verwijderen en een stalen steunbalk te laten plaatsen. Graag advies en offerte. Zal ook een berekening gemaakt moeten worden.

Draagmuur slopen

Een twee meter weghalen van een draagmuur en vervangen door een stalen draagconstructie. Statische berekening aanwezig.