Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor technische tekening van dakkapel:

Technische tekening van dakkapel

Ik wil een bouwtekening laten maken voor het bouwen van een dakkapel en heb ook advies nodig voor het aanvragen van een van een vergunning.
Onze klant uit Den Bosch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor technische tekening van dakkapel uit heel Nederland:

Badkamer inbouwen plus technische tekening maken

We weten precies hoe we onze badkamer zouden willen maar we hebben iemand nodig die dit zou kunnen intekenen en uit kunnen voeren. De badkamer is 4 x 3 meter, er moet een wc, bad, douche en een badmeubel in komen. En de wanden moeten betegeld worden. Materialen regelen wij zelf. Graag ontvang ik een offerte.

Aanpassen elektra keuken

Nieuwbouw appartement met standaard aansluitingen past niet geheel bij keuken. Bijgevoegd de technische tekening van de keuken. In roze is fout en moet omlaag, groen nieuw aanleggen (aantal/positie ntb) en met blauwe pen aangegeven waar juist extra contactpunten aanwezig zijn, inclusief gemeten werkelijke positie. Geel/oranje zijn stopcontacten en leidingen die waarschijnlijk goed genoeg liggen. Het betreft een scheidende gipswand (dus brandvertragend).

Voor splitsing winkel-woonhuis bouwkundige tekening maken

Het winkel-woonhuis wat wij nu zelf gebruiken willen we splitsen in 2 zelfstandige woningen. De winkel zal appartement/studio worden. De bovenwonig blijven we zelf bewonen. Er is reeds een separate toilet en keuken en elektriciteit. Er moet nog een doucheruimte gebouwd worden en de brand-technische scheiding en de daglicht toetreding is een thema. We moeten een bouwkundige tekening voor het vooroverleg met de gemeente indienen. De winkel is 12 m lang bij 7 m breed.

Dakopbouw, bestaande tekening, vergunning binnen

Aan de achterkant van de woning willen wij hebben. Er is een vergunning en een technische tekening aanwezig. Het moet wel gesplitst worden, vanuit de corporatie moet dit. Daardoor moet ik naar de notaris. Dit bemoeilijkt het project wel. De constructie berekeningen zijn er ook al. De opbouw moet 7 x 3,5 meter worden. We willen een casco oplevering. Elektra en stucwerk is ook niet nodig. Graag wil ik een schuifdeur of een openslaande deur met 3 gedeeltes in plaats van vouwen (niet hangen, te duur). Graag ontvangen we een offerte.

Stopcontacten plaatsen voor nieuwe keuken + extra groep in meterkast plaatsen

Voor de nieuwe keuken moeten ongeveer 8 stopcontacten geplaatst worden. Deze moeten geaard zijn. Er zijn wellicht 3 stopcontacten die verplaatst moeten worden. Waarschijnlijk ook een extra groep in de meterkast, ter behoeve van inductie en 2 combioven's. Ik heb een perilex aansluiting, maar deze moet omgelegd worden. De leidingen zullen ook ingefreest moeten worden. De huidige stopcontacten zijn op de muur gemonteerd, maar volgens de technische tekening moeten ze ingebouwd worden. In de bijlage de tekening van de keuken. De rode kruizen zijn de huidige stopcontacten en de groene de nieuw te plaatsen. De keuken word eind november geleverd, dus de klus zou half november plaats moeten vinden.

Woning bouwen op een kavel

Ik wil graag op een kavel een woning in Hengelo laten bouwen. De koopovereenkomst is inmiddels getekend met de gemeente. De tekeningen zijn gemaakt en ingediend. De vergunning is nog niet volledig rond maar de ingediende vooraanvraag is akkoord. Een technische tekening ontbreekt nog. Ik zoek met spoed de juiste aannemer voor dit avontuur.

Boiler verplaatsen en leidingen doortrekken, Installatietekening laten maken

Sinds kort hebben wij een nieuw kantoor waar wij aanpassingen in het keukentje willen doen. Met name het verplaatsen van de boiler "Close in 10" van een keukenkastje naar het kastje ernaast onder wasbak. Kunnen jullie ons advies geven over of het mogelijk is en hoeveel het zal kosten? Ook hebben wij een technische tekening/plattegrond nodig van de keuken met de daarop aangebrachte veranderingen om de toestemming voor verbouwing te krijgen.

Complete elektra installatie staalframebouw

Gehele elektra moet geplaatst worden in huis, dus meterkast, pvc, kabels, stopcontacten etc. Bijlage kan ik helaas 1 tekening uploaden, en geen pdf. 1ste verdieping 3 slaapkamers en 1 badkamer, 2e verdieping 3 slaapkamers en 1 badkamer een technische ruimte voor de warmte pomp en boiler. Beide werken op 230v. 41 stopcontacten, 20 schakelaars,7 data kastjes. Voorbereiding voor lampen etc etc. Gaat om een nieuwbouwhuis, zal dus niks moeten worden vervangen.

Technische keukeninstallatie tekening laten maken

Ik wil graag een technische tekening van de keuken laten maken. De deadline oplevering technische tekening keuken is 19 maart. We hebben precies voor ons hoe de tekening er uit moet zijn, echter willen wij niet afhankelijk zijn van een keukenleverancier. Daarom de wens om alleen een technische tekening op te stellen. Van de projectontwikkelaar hebben we eisen gekregen waaraan de tekening minimaal aan moet voldoen. Daar dient u de gegevens op in te vullen: Hieronder vindt u de criteria waaraan de tekening moet voldoen: • Tekeningen dienen op schaal en juist gemaatvoerd te zijn; • Tekeningen worden aangeleverd met bij voorkeur wandaanzichten, waarop alleen gemaat voerde installatiepunten (lengte en hoogte) vanuit de bouwmuren staan aangegeven en bovenaanzichten van de keuken. Denk hierbij ook aan de verplicht aan te brengen wandcontactdozen boven het aanrecht t.b.v. huishoudelijke gebruik (veelal neemt de externe leverancier deze niet op in hun installatietekeningen). • Renvooi van installatiepunten (gespecificeerd met apparatuur en vermogen); • Tekeningen en installatielijst dienen voorzien te zijn van naam, bouwnummer en handtekening met datum; • De afzuigventielen van de mechanische ventilatie kunnen niet verplaatst worden. Deze ventielen zijn bedoeld voor de ruimte afzuiging. • In verband met de garanties van het aardgasvrije warmtesysteem wordt geen geveldoorvoer t.b.v. een afzuigkap aangebracht. Aandachtspunten keuken: • Het is niet toegestaan om een afzuigkap aan te sluiten op de ventielen van het centrale ventilatiesysteem. Een zogenaamde recirculatie afzuigkap is voor uw woning een vereiste. Deze afzuigkappen hebben namelijk geen afvoer nodig en werken met koolstoffilters. • Wanneer u de keukeninstallatie uit laat breiden met veel extra elektragroepen, kan het zijn dat de standaard meterkast uitgebreid moet worden met een extra aardlekschakelaar. Dit is ook afhankelijk van uw overige keuzes in het meer- en minderwerk.

Tekening dakterras

Ik wil een technische tekening laten maken voor een dakterras. Dakterras circa 4X4 meter. Tekening heb ik nodig voor de vergunningaanvraag. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Partners

Partners van Casius