Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor constructietekening voor verwijderen draagmuur en vervangen kozijn:

Constructietekening voor verwijderen draagmuur en vervangen kozijn

Ik wil een omgevingsvergunning aanvragen voor het verwijderen van een draagmuur en het vervangen van een buitenkozijn door openslaande deuren. Graag wil ik een offerte opvragen voor het maken van de benodigde constructietekeningen. Wat zijn de kosten hiervoor?
Onze klant uit Den Bosch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor constructietekening voor verwijderen draagmuur en vervangen kozijn uit heel Nederland:

Draagmuren verwijderen en draagbalken plaatsen

Het slopen van twee draagmuren ( 2.60 meter en 1 meter). Constructietekening aanwezig.

Draagmuur verwijderen en draagbalk plaatsen

Twee draagmuuren verwijderen (2. 60m+1m), draagbalk plaatsen. Constructietekening aanwezig.

Draagmuur verwijderen

Dikte draagmuur 444 cm is 28 cm. Constructietekening en gemeentegoedkeuring net binnen. Draagmuur is binnenshuis tussen eetkamer en uitbouw.

Draagmuur slopen

Ik wil een dragende muur laten verwijderen tussen de keuken en de woonkamer. Het betreft een appartement op de eerste verdieping. De muur is drie meer breed. Willen jullie aangeven hoeveel jullie maximaal weg kunnen halen? En aangegeven wat de prijs inclusief en exclusief opruimen puin is Graag inclusief constructieberekening. In de bijlage heb ik de constructietekening opgenomen. De werkplek is goed bereikbaar en kan zijn auto in de buurt kwijt.

Draagmuur laten verwijderen

Het verwijderen van een draagmuur van ongeveer 6 m2. Het aanbrengen van een stalen balk en het aanleveren van de constructietekening voor het aanvragen van een vergunning.

Draagmuur slopen

Onlangs heb ik een eengezinswoning gekocht en wil ik graag een dragende muur verwijderen zodoende om een grotere woonkamer te krijgen. De breedte van de muur is ongeveer 40 a 55 cm breed. De lengte van de horizontale muur is ongeveer 300 cm lang en de verticale muur is 240 cm lang. De dikte is ongeveer 20 cm. Graag ontvang ik een prognose van de prijs om: - de draagmuur te verwijderen en af te voeren - het plaatsen van een H-balk inclusief constructietekening en het eventueel indienen en afwikkelen van een vergunning - de afwerking zal ik zelf verzorgen Kunt u ook aangeven of een vergunning wel of niet benodigd is? Kunt u ook aangeven hoelang het ongeveer duurt in uw planning om de muur bij mij te verwijderen? Ik verneem graag.

Bouwkundige berekening voor draagmuur verwijderen maken

Ik wil een binnenmuur vervangen voor een eiken balk, + een staander om de balk te dragen (andere zijde wordt opgelegd op de muur). Op de binnenmuur steunen nu de houten balken van de bovenverdieping, hiervoor heb ik dus en berekening nodig over de dikte van de balk die nodig is. Constructietekening is aanwezig.

Constructietekening en berekening laten maken

Ik wil een dragende tussenmuur tussen de eet- en zitkamer verwijderen. De dikte 23 centimeter, 4 meter lang en 3 meter hoog. Er zal dus een stalen balk geplaatst moeten worden. Er zijn geen bouwtekeningen.

Bestaande constructie verwijderen en nieuwe stalen balk plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een nieuwe draagconstructie op de locatie van een oude draagmuur. De bestaande aannemer heeft hier al wat geplaatst, maar wij willen dit laten doen door een specialist met een CAR verzekering. De oude constructie dient dus verwijderd te worden en er moet een nieuwe constructie gebouwd worden. De constructietekening is bijgevoegd, vergunning van de gemeente is reeds ontvangen. U dient dus de papieren van uw CAR verzekering te overleggen.

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Wij willen in onze woning een L-vormige steunmuur laten verwijderen van ongeveer 6 m². De muur is ongeveer 25 cm dik en bevindt zich tussen de keuken en een slaapkamer. Wij zullen een omgevingsvergunning gaan aanvragen en hebben hierbij ook een constructietekening en - berekening nodig. Wij ontvangen graag uw offerte voor het verwijderen van de muur, aanbrengen van een steunbalk en alle afwerkingen die nodig zijn. Ook is uw hulp gewenst bij de aanvraag van de vergunning. Ik maak graag een afspraak om de situatie ter plaatse te bespreken en ontvang daarna uw offerte. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.