Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor constructietekening voor verwijderen draagmuur en vervangen kozijn:

Constructietekening voor verwijderen draagmuur en vervangen kozijn

Ik wil een omgevingsvergunning aanvragen voor het verwijderen van een draagmuur en het vervangen van een buitenkozijn door openslaande deuren. Graag wil ik een offerte opvragen voor het maken van de benodigde constructietekeningen. Wat zijn de kosten hiervoor?
Onze klant uit Den Bosch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor constructietekening voor verwijderen draagmuur en vervangen kozijn uit heel Nederland:

Draagmuur verwijderen

Tussen de woonkamer en keuken wil ik een draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen en afwerken. Constructietekening en aanvraag bij de gemeente moet nog gedaan worden. Er zitten elektra leidingen in de muur, maar ik weet niet of ik dit stuk laat weghalen. Wat er uit zou moeten is 260 bij 220 cm. Het puin moet afgevoerd worden.

Constructietekening maken

Ik ben op zoek naar een bouwkundig ontwerper die een bouwtekening van mijn benedenverdieping ten behoeve van het laten verwijderen van een draagmuur. Totaal oppervlak beneden bedraagt 65 m2.

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

Wij willen de muur tussen de keuken en de woonkamer laten verwijderen. Het betreft ongeveer 8 m2 (minus de deurpost). Er is nog geen constructietekening, die zou er dan bij komen.

Draagmuur verwijderen en draagbalk plaatsen

Voor het creeeren van een open keuken wil ik de steunmuur tussen woonkamer en keuken laten verwijderen + draagbalkconstructie laten plaatsen. Het betreft een muur van lengte 3 meter. Constructietekening is reeds gemaakt en bijgevoegd. In de bovenzijde van de muur loopt ook een verwarmingsbuis die verplaatst moet worden (naar plafond, afstand van +-20 cm hoger leggen)

Draagmuren verwijderen en draagbalken plaatsen

Het slopen van twee draagmuren ( 2.60 meter en 1 meter). Constructietekening aanwezig.

Draagmuur verwijderen en draagbalk plaatsen

Twee draagmuuren verwijderen (2. 60m+1m), draagbalk plaatsen. Constructietekening aanwezig.

Draagmuur verwijderen

Dikte draagmuur 444 cm is 28 cm. Constructietekening en gemeentegoedkeuring net binnen. Draagmuur is binnenshuis tussen eetkamer en uitbouw.

Draagmuur slopen

Ik wil een dragende muur laten verwijderen tussen de keuken en de woonkamer. Het betreft een appartement op de eerste verdieping. De muur is drie meer breed. Willen jullie aangeven hoeveel jullie maximaal weg kunnen halen? En aangegeven wat de prijs inclusief en exclusief opruimen puin is Graag inclusief constructieberekening. In de bijlage heb ik de constructietekening opgenomen. De werkplek is goed bereikbaar en kan zijn auto in de buurt kwijt.

Draagmuur laten verwijderen

Het verwijderen van een draagmuur van ongeveer 6 m2. Het aanbrengen van een stalen balk en het aanleveren van de constructietekening voor het aanvragen van een vergunning.

Draagmuur slopen

Onlangs heb ik een eengezinswoning gekocht en wil ik graag een dragende muur verwijderen zodoende om een grotere woonkamer te krijgen. De breedte van de muur is ongeveer 40 a 55 cm breed. De lengte van de horizontale muur is ongeveer 300 cm lang en de verticale muur is 240 cm lang. De dikte is ongeveer 20 cm. Graag ontvang ik een prognose van de prijs om: - de draagmuur te verwijderen en af te voeren - het plaatsen van een H-balk inclusief constructietekening en het eventueel indienen en afwikkelen van een vergunning - de afwerking zal ik zelf verzorgen Kunt u ook aangeven of een vergunning wel of niet benodigd is? Kunt u ook aangeven hoelang het ongeveer duurt in uw planning om de muur bij mij te verwijderen? Ik verneem graag.