Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Den Bosch te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Den Bosch heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Den Bosch u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Den Bosch of directe omgeving.


Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Den Bosch bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: tekening en berekening voor verbouwing maken, bouwtekening maken voor nieuwbouwwoning van 730 m3, bouwtekening voor een dubbele dakkapel met nokverhoging., funderingsrapport maken, constructietekening en berekening voor opvang van draagmuren, draagkracht berekenen van een plat dak, bouwtekening voor een dakopbouw, bouwtekening laten maken, draagkracht berekenen van een plat dak, constructieberekening laten maken en draagmuur verwijderen, tekening voor een omgevingsvergunning maken, constructieberekening laten maken, tekening inventaris, draagkracht berekenen van een dakterras, draagkracht berekenen van een plat dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in Den Bosch staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Den Bosch:

Bouwtekening maken voor nieuwbouwwoning van 730 m3

Wij willen een bouwtekening laten maken voor een nieuwbouwwoning van circa 730 m3.

Draagconstructie berekening uitbouw

Ik wil een groen dak realiseren op de uitbouw en schuur van onze woning. Het gaat om 24 m2 plat dak, graag laat ik hiervoor een draagconstructie berekening uitvoeren. Er zijn geen bouwtekeningen of berekeningen beschikbaar.

Draagkracht van een plat dak berekenen

Ik wil de draagkracht berekenen van onze uitbouw om de mogelijkheden te onderzoeken van het aanleggen van een groen dak

Technische tekening van dakkapel

Ik wil een bouwtekening laten maken voor het bouwen van een dakkapel en heb ook advies nodig voor het aanvragen van een van een vergunning.

Constructietekening voor verwijderen draagmuur en vervangen kozijn

Ik wil een omgevingsvergunning aanvragen voor het verwijderen van een draagmuur en het vervangen van een buitenkozijn door openslaande deuren. Graag wil ik een offerte opvragen voor het maken van de benodigde constructietekeningen. Wat zijn de kosten hiervoor?

Bouwkundig onderzoek uitvoeren

Na het slopen van grote delen van de brug op korte afstand van ons huis, zijn de dikke betonnen (afdek)platen op het balkon (en deels gelegd onder de opbouw van de 4e verdieping van mijn woning) door de trillingen gaan schuiven. Er bestaat nu een risico dat deze platen van circa 1 meter bij 30 - 40 cm breed verder schuiven en naar beneden vallen. Graag ontvang ik een offerte voor het herstellen in de oude situatie. Het lijkt me verstandig dat alvorens een offerte wordt gemaakt het probleem plaatselijk wordt bezichtigd. Vanwege de aard van het probleem wil ik dat een bouwkundig ingenieur de zaak opneemt.

Huis binnenshuis verbouwen

Voor Verbouwing in huis

Technische tekening van badkamer maken

Voor de badkamer moet een technische tekening gemaakt worden waar de kranen precies komen, de WCD's, verlichting ETC. Het ontwerp hebben we al duidelijk, echter zoeken we iemand die een tekening kan maken ter ondersteuning voor de aannemer.

Dakopbouw op aanbouw

Op een aanbouw van het huis zou ik graag een dakopbouw plaatsen om op die manier 2 extra slaapkamers te creeren. De oppervlakte van beide slaapkamers is ongeveer 11,5 m2. Ik zou graag eerst een soort van advies (bouwkundig/technisch) willen alvorens de benodigde vergunningen aan te vragen. Eigenlijk een advies of het uberhaupt wel mogelijk is? Eventueel tekening maken.

Interieuradvies woonkamer nieuwbouwwoning

Wij zijn bezig met een nieuwbouw 2/1kap woning. Voor de inrichting van de benedenverdieping (woonkamer) zijn we op zoek naar interieuradvies. Graag ontvangen we een prijsindicatie voor interieuradvies (tekening/schets, verlichtingplan, materiaaladvies).

Vervanging oude, houten vloer

Gaarne advies (en evt. uitvoering) over/van het volgende Vervanging ongelijke, oude houten vloer door b.v. beton / rubbercement / kunststof. De vloer bevindt zich op de eerste verdieping. De belangrijkste punten zijn: A) Vloer moet hermetisch/waterdicht afsluiten, ook bij de muren. B) Oppervlak moet glad zijn en water pas staan Kan de constructie van het huis het gewicht aan? Welke materialen zijn mogelijk? Prijsindicaties? etc... Vloer moet dus later ook gebeuren, maar ik begrijp dat een architect geen vloeren stort.

Wij willen graag, een huidige aanbouw ...

Wij willen graag, een huidige aanbouw uitbreiden, voor deze uitbreiding zijn al een keer in 1995 tekeningen gemaakt en een vergunning aangevraagd en goedgekeurd. De tekeningen kloppen niet precies met wat we nu willen en moeten dus opnieuw gemaakt worden. Ook moet er een nieuwe vergunning worden aangevraagd. Het gaat om het uitbreiden van de keuken.