Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Breda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Breda heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Breda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Breda of directe omgeving.

2408 klanten uit Breda bevelen een bij Casius in Breda aangesloten bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Breda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: tekening en berekening voor verbouwing maken, constructieberekening voor verbreden van gat in draagmuur, berekening en tekening voor verwijderen draagmuur, draagkracht dak berekenen, bouwtekening voor een dubbele dakkapel met nokverhoging., funderingsrapport maken, constructietekening en berekening voor opvang van draagmuren, draagkracht berekenen van een plat dak, bouwtekening voor een dakopbouw, draagkracht berekenen van balkon voor opblaas jacuzzi, draagkracht berekenen van een plat dak, draagkracht van een plat dak berekenen, tekening voor een omgevingsvergunning maken, constructieberekening laten maken, tekening inventaris en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in Breda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Breda:

Technische tekening voor de keuken maken

Ik wil een technische tekening voor de keuken in mijn, nog te bouwen, nieuwbouwwoning laten maken. De keuken wordt gemaakt door een meubelmaker en daarom heb ik geen professioneel gemaakt leidingsschema. Het bouwbedrijf heeft dit echter wel nodig. Ik heb hardcopy plattegronden van het te bouwen huis, en zelf getekende leidingsschema's (waar de elektricien blijkbaar niet mee kan werken) inclusief de verklarende lijst. Ik verwacht dat deze klus voor een professional weinig tijd kost.

Bouwtekening en ontwerp voor aanbouw

Wij willen een bouwtekening en ontwerp voor een uitbouw/aanbouw laten maken. Wij zijn voornemens om eind 2018 / begin 2019 een uitbouw/aanbouw te doen. Alvorens we hier mee kunnen beginnen en er veel geld in stoppen willen we eigenlijk kijken wat de gemeente er op basis van de bouwtekening en ontwerp ervan vindt en of het dus eigenlijk wel mag. We willen een uitbouw/aanbouw doen om zodoende onze woonkamer te vergroten en deels meer ruimte te verkrijgen op de eerste verdieping. We wonen in een vrijstaand huis en willen uitbouwen aan de zijkant van ons huis (als men voor het huis staat, links). Het liefst willen we aan de voorkant het huis/gevel 4 (of 3,5) meter doortrekken in de breedte en x 4 meter in de diepte. Het liefst willen we een schuin dak hierop in de richting van ons huis in de stijl van ons huidige huis. De eerste etage zal dus al schuin zijn.

Constructie tekening maken voor kleine aanbouw

I.v.m. een kleine aanbouw (zie tekening) zou ik graag een prijsvoorstel ontvangen. De gemeente Breda heeft de volgende vraagstukken neergelegd. Tekeningen (onder andere het palenplan) en berekeningen waaruit blijkt dat het te wijzigen bouwwerk voldoet aan de gestelde eisen in relatie tot de constructieve veiligheid van het bouwwerk. Tot slot weet ik niet of de volgende punten bij een constructeur horen of elders. De ventilatievoorzieningen voor de nieuwe situatie dienen te worden aangetoond. Hieruit moet blijken of de aanvraag voldoet aan dit onderdeel van het Bouwbesluit De RC-waarden van de nieuwe uitwendige scheidingsconstructies (wanden en dak). Alvast bedankt!

Bouwtekening, advies en ontwerp voor aanbouw

Aan de achterzijde van ons huis willen wij een aanbouw zetten over de hele breedte van het huis. Daarbij willen we de keuken bij de woonkamer betrekken. We willen goede lichtinval, door bijvoorbeeld een lichtstraat aan te brengen en zoveel mogelijk de tuin en aanbouw met elkaar verbinden. We zoeken een architect/bouwkundige voor advies, tekeningen en ontwerp.

Bouwtekening, ontwerp en vergunningsaanvraag

Ik wil een bouwtekening voor een opbouw. Het gaat om een opbouw van ongeveer 8 x 5 meter. Eventueel ook de omgevingsvergunning aanvragen, als u dat kan verzorgen.

Aanbouw laten uittekenen

Architect. Voor Aanbouw

Installatietekeningen laten maken

Voor een nieuwe lunchroom in Breda wil ik installatietekeningen voor elektra, watervoorzieningen en c.v. laten maken. Bouwtekeningen beschikbaar.

Tekening voor opbouw maken

We willen graag de dakkapel uitbouwen tot een grote dakkapel /opbouw. Het vloer oppervlakte van de dakkapel is 10 m2 en de nieuwe uitbouw zal ongeveer 25 m2 worden. In de tekening moet het volgende worden meegenomen; er moeten stalen kolommen geplaatst worden, 2 stalen liggers, cementdekvloer, nieuwe balklaag dak, dakbedekking, kozijnen zijkanten en binnen afwerking. Het gaat alleen om het maken van de tekening in verband met het aanvragen van vergunningen. Bijlage is beschikbaar.

Bouwtekening, ontwerp en vergunningsaanvraag

Er dient een nieuwe voorpui en entree te komen van ons appartementencomplex. Binnen dient een muurtje afgebroken te worden en een nieuwe rolstoel afloop gecreëerd te worden. Wij dragen de oorspronkelijke bouwtekeningen aan (het gebouw dateert uit 1999, dus de tekeningen zijn nog relatief recent). U draagt zorg voor het maken van bouwkundige tekeningen (incl. een ontwerp en bouwtekeningen t.b.v. de aannemer en gemeente) + eventuele berekeningen + inmeten etc. op locatie + het aanvragen van de vergunning (incl. het eventuele onderhandelen met gemeente over de verlening). Een tijdsbestek waarin u de tekeningen klaar heeft ter aanvraag van de vergunning bij de gemeente.

Bouwtekening en ontwerp voor aanbouw

Het betreft een aanbouw aan de achterkant van het huis, de gevel van de woonkamer dient uitgebreid te worden om gelijk te komen met de achtergevel van de keuken. Tevens willen we een open verbinding tussen de woonkamer en de ruimte waar nu de keuken is. De keuken willen we verplaatsen naar een aanbouw aan de zijkant van het huis over de gehele breedte van de oprit. We willen goede lichtinval, door bijvoorbeeld lichtstraat aan te brengen. We zoeken een architect/bouwkundige voor advies, tekeningen en ontwerp.

Vergunning en tekening dakopbouw

Dakverhoging met dakopbouw op een tussenwoning. Zoeken een bouwkundig tekenaar voor de vergunningaanvraag en het maken van tekeningen/berekeningen. We waren bezig met een bedrijf maar die stopt met zijn bedrijf.

Uitbouwen keuken

Er moet een tekening komen van een keukenuitbouw ten behoeve van de bouwvergunning bij de gemeente.

Bouwkundige tekeningen schutting/tuin

Bouwkundige tekeningen nodig in het kader van het plaatsen van een tuinomheining voor het verkrijgen van een lichte bouwvergunning (omgevingsvergunning). Bouwkundige tekeningen (schaal 1:100); plattegronden met maatvoering. Situatietekening met situering bouwwerk incl. maatvoering + noordpijl, perceelgrenzen, aangrenzende percelen + bouwwerken. Gevelaanzichten. Globale tekeningen al aanwezig vanuit aankoop woning, tevens algemene tekeningen tuinontwerp al aanwezig. Telefonisch contact mogelijk voor vragen, gedetailleerde offerte uiteindelijk vereist!

Verbouwing + opbouw

Verbouwing + opbouw -jaren 30 woning Breda. -verplaatsing toilet -doorbreken keuken/bijkeuken voor realisatie woonkeuken - gaat om 1 muur doorbreken, glazen schuifpui erin en er moet een keuken komen. -opbouw op keuken voor realisatie meedere slaapkamers: betreft een opbouw van 3 bij 8 meter. Houtskelet of gemetseld afhankelijk van wat mogelijk is. Voor de berekening, bouwkundig advies en tekeningen zoeken wij een architect.

bouwkundig rapport

Jaren 30 huis in Breda. Ik wil hiervan een bouwkundig rapport van laten opmaken. We willen een huis kopen.

Wij willen een dakkapel plaatsen op onze ...

Wij willen een dakkapel plaatsen op onze zolder. Wij willen deze ruimte zo optimaal mogelijk benutten, maar weten niet of wat wij willen ook mag van de gemeente Breda, dus wij willen graag een offerte ontvangen wat het kost om een schetsplan te laten maken en wat het kost om een tekening voor de bouwaanvraag te laten maken. Over hele breedte van het huis. 9m breed en 1.70 diep.

Aanbouw achterzijde over volle breedte ...

Aanbouw achterzijde over volle breedte van huis (ca. 5 x 2m.),een zijde komt grenzend aan bestaande garage. Lage dakgoot. Schuifpui indien mogelijk in het midden geplaatst met aan beide zijden raamwerk tot aan de grond.

Aanbouw aan de achterkant over de hele ...

Aanbouw aan de achterkant over de hele breedte (5 meter) van het huis. Met als doel de keuken en woonkamer door te trekken. De aanbouw heeft 3 meter als binnen maat. Om de nieuwbouw te verbinden aan het oude huis willen we een licht straat plaatsen over 3 meter van de nieuw bouw tegen het oude huis aan.