Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor bouwtekening en aanbouw maken:

Bouwtekening en aanbouw maken

We willen de keuken verplaatsen naar de bijkeuken. Met een aanbouw van de keuken. De aanbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering, en moet van steen en glas gemaakt worden. Het moet 2,5 meter bij 3 meter worden. Er is een vergunning voor nodig, en die ga ik nog aanvragen.
Onze klant uit Boxtel (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bouwtekening en aanbouw maken uit heel Nederland:

Aanbouw realiseren

Graag een vrijblijvende offerte voor een extra Slaapkamer aanbouw op de eerste verdieping . Kamer 18m2. Voorkeur voor een metsel constructie met casco oplevering. Vergunning of bouwtekening niet aanwezig.

Aanbouw (twee verdiepingen) achterzijde van het huis realiseren

Ik zou graag een aanbouw op twee niveaus willen realiseren aan de achterkant van mijn huis. Woning betreft een drive in woning, waarbij op tuinniveau en op niveau van de woonkamer uitgebouwd wordt. Is dus in totaal twee verdiepingen, hoogte wordt 7 meter. De afmetingen zijn verder: 4 meter diep en zeker 5 tot 7 meter breed. De vergunning is rond en er is al een bouwtekening. We zijn er nog niet helemaal over uit of we de aanbouw casco of afgewerkt opgeleverd willen hebben. De achterzijde is goed bereikbaar.

Een dakopbouw conform bekeringen realiseren

Aanbouw 2e verdieping inclusief nieuw badkamer, het renoveren van de badkamer op de 1e verdieping en het aanleggen van een terras op de eerste verdieping. Alles conform een bestaande bouwtekening en constructieberekening. De opbouw wordt 460 bij 860 ongeveer.

Serre uitbouw

Wij willen een serre aanbouw aan ons huis laten realiseren van 2.5 bij 5.7 m waarbij in het dak een lichtstraat aanwezig is (circa 4.5 m breed), en de zijde die aan de buren grenst is uitgevoerd als spouwmuren Het betreft een hoekhuis met tuin op de noordzijde, waarbij de tuin buiten het huis om toegankelijk is. Zie bijgevoegde file een bouwtekening voor een impressie van hetgeen wij voor ogen hebben.

Fundering met heipalen maken en een constructie en bouwtekening maken

Het gaat om een fundering met heijpalen voor een aanbouw van circa 6 m bij 2.5 m. Graag een offerte voor een complete fundering dus met graafwerkzaamheden, heijpalen, bekisting en storten van beton. Onze tuin heeft een achterom dat uitkomt op een vrij smal steegje. Tevens moet er ook een constructie en bouwtekening gemaakt worden. Rond eind juli zouden we graag beginnen.

Zijaanbouw plaatsen

Ik wil graag een zij-aanbouw voor een hoekhuis van 2 woonlagen, met zadeldak en dakapellen voor en achter. Maximale afmetingen zijn 8.77 mx 5.70 m, maar kleiner is mogelijk als dit voordelen oplevert, bijvoorbeeld prefab of ingewikkelde aansluiting van aanbouw op bestaande huis. Meedenken wordt zeker gewaardeerd. Bouwtekening en vergunningaanvraag meenemen in offerte. Voorkeur materialen zijn steen en beton, maar wederom ook hier wordt meedenken gewaardeerd. Doel van de aanbouw is om beneden meer ruimte voor de keuken en een eetkamer en kantoor te creëren. Op de 2e woonlaag zouden dan 3 of 4 kamers worden gerealiseerd.

Aanbouw metsel constructie

Heb al reeds een bouwtekening en vergunning voor een aanbouw van mijn kwadraatwoning. Gaat om een L aanbouw , 60 m2. Oplevering is afhankelijk van de kosten, voorkeur voor een metsel constructie . Daarnaast ook een tuinschutting van 8 meter .

Metselen en gevel doorbreken inclusief plaatsen balken

Ik wil graag een aanbouw plaatsen van 2,3 diep en 5,65 breed. Bouwtekening aanwezig. Gaat voornamelijk om het metselwerk, stutten gevel en plaatsen stalen balk.

Casco houtskelet dakopbouw op uitbouw

Geachte heer/mevrouw, Graag vraag ik een offerte aan voor het maken en plaatsen van een (casco) houtskelet dakopbouw (met plat dak). Deze moet geplaatst worden op het platte dak van de aanbouw (2.5 meter hoog) tegen een schuin pannendak van de woning. Indien nodig de omgevingsvergunning en bouwtekening verzorgen. De maten zijn: 3.15 m breed 3.05 m lang 5.05 m lang (dakmaat) Met een buitendeur en een raam. Gevelbekleding hout of keralit. Warme dakconstructie De dakopbouwconstructie moet geplaatst worden alleen met buitenwanden en het dak afgewerkt (water- en winddicht). Dus geen binnenwanden en plafond. Wel moeten de bestaande dakkapel en schoorsteen 43 x 65 x 60 h. verwijderd worden. Indien u nog vragen heeft dan kan ik deze ev. telefonisch of per mail toelichten.

Draagmuur weghalen en draagbalk plaatsen

In onze zoektocht naar bedrijven die onze wens kunnen realiseren met betrekking tot het doorbreken van draagmuren en draagbalken plaatsen, kwamen wij bij jullie uit. Het doel is om een aanbouw te realiseren. Afhankelijk van het financiële plaatje gaat het nu om één draagmuur. De gemeente is verantwoordelijk voor de bouwtekening. De bouwtekening is voor de rekening van de gemeente. Graag zou ik willen weten welke gegevens jullie nodig dienen te hebben voor een vrijblijvende offerte voor deze diensten. Mochten er nog vragen zijn, dan hoor ik deze graag.

Partners

Partners van Casius