Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor bouwtekening voor een garage maken:

Bouwtekening voor een garage maken

Ik wil een bouwtekening laten maken voor een garage met een spits dak met een lengte van 700 cm en breedte 400 cm, goot hoogte 280 cm, hoogte nok 420 cm met voor en achter zijde een poort van 230 cm en met 2 ramen en deur aan 1 zijde.
Onze klant uit Weert (Limburg) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bouwtekening voor een garage maken uit heel Nederland:

Dakopbouw op garage

Wij willen een extra verdieping op de garage laten plaatsen. De afmetingen zijn 4 bij 8. Voorkeur voor een complete oplevering met een houtskelet bouw. Er is nog geen vergunning en bouwtekening aanwezig. De garage heeft nieuwe kozijnen nodig en willen ook elektra en nieuw stucwerk.

bouwtekening en contructieberekening

ik wil graag een bouwtekening laten maken en bijbehorende constructie berekeningen laten uitvoeren voor een uitbouw aan de achterzijde van onze woning. werkzaamheden oa, uitbouw, verplaatsen binnenmuur, en verplaatsen van de zijingang van de garage. materiaal Beton, stenen, schuifpui en kunstof kozijn en deur voo rgarage toegang

Casco woning aan de hand van bouwtekening

We hebben een stuk grond gekocht. Ik wil daar graag een geheel nieuwe woning laten bouwen inclusief garage. Het is een houten chalet woning, we willen stenen wanden aan de binnenkant. We hebben een kleine aanpassing t.o.v. de bestaande bouwtekeningen. In de woonkamer willen we nog wel een achterwand van glas hebben. De bouwtekeningen liggen nu bij de gemeente. Voor de bouwtekeningen en de verdere omschrijving, zie deze link. http://www.strijbosch.com/detail/verkoop-grond-ommel/5106279?dosearch=True&flowstatus=ForSale,ForSaleReserved,ForSaleWithBid,ToCompleteForSale,SoldUnderReserve&newestate=False&newestate=False&pageindex=1&pagesize=5&rentedperiod=999&searchpage=ForSale&soldperiod=999&sortdirection=DESC&sortfield=publication_modified&transactiontype=Sale

Bouwkundige tekening laten maken

We willen naast onze bestaande garage een tweede garage met daarop een puntdak laten plaatsen. De garage word 3 x 5,5 meter. We willen hier graag een bouwtekening voor laten maken.

Opbouw op garage en op de berging ernaast

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op onze garage. Wij willen een opbouw in hout of kunststof (geen stenen) bovenop onze garage en ook op de berging ernaast indien mogelijk. Dit zou 6 bij 6 meter betreffen. Wij weten nog niet exact wat mogelijk is. De dakkapellen op ons huis zijn van unipanel. Dus als dat materiaal gebruikt zou kunnen worden is het wel zo mooi. Wij willen de opbouw uit besteden, maar afwerking aan de binnenkant willen we eventueel wel zelf doen. Heb de bouwtekening van ons huis en ook waar berging opstaat bijgevoegd. Meerder woningen in de buurt hebben een opbouw, waardoor een omgevingsvergunning makkelijk verkrijgbaar zou moeten zijn. Daarnaast willen we houten kozijnen in de opbouw.

Knieschot maken

Wij willen graag een knieschot laten maken bij ons op zolder. We gaan uit van 15 lengte meters. Gezien onze zolder denken wij zelf aan een schuifdeurensysteem. Wanneer u als vakman betere danwel innovatieve ideeën heeft staat dit u uiteraard vrij. Alle benodigde materialen willen wij graag door de timmerman laten leveren. Voor een goed beeld van onze zolder hebben wij foto's en een bouwtekening bijgevoegd. Wij hopen tot een overeenkomst te komen met u en willicht dat u ons daarna nog van dienst kan zijn met het maken van wandjes en plafond in onze garage.

Kosten indicatie uitbouw van de garage

Wij hebben een huis op het oog waar 1 slaapkamer mist. Wij willen de garage uitbouwen aan de achterkant met stuk van breed 3,66 bij 4,33 diep. De uitbouw opleveren als slaapkamer voorzien van electra, stucwerk, verwarming, en openslaande deuren (zonder zijlichten en roeden). De originele bouwtekening is ook aanwezig, maar mag niet meer dan 1 bijlage toevoegen zie ik. Waarschijnlijk moet er geheid worden. We willen een complete oplevering. Bouwtekeningen laten we ergens anders maken. We willen een gemetselde constructie met aan de buitenkant Zweedse Rabat delen. We horen het graag en zijn zeer benieuwd.

Opbouw garage volgens tekening

Wij willen graag samen met de buren de opbouw op de garage zoals op bijgevoegde bouwtekening (deze is van een blok verderop). Ik zou graag willen weten wat dit ongeveer per huishouden kost. Graag ook een opgave indien de tussenmuur van de garage vervangen moet/zou worden door een spouwmuur incl. fundering. Let op! Beide opbouwen worden casco (weer en wind dicht) opgeleverd, enkel kozijn van de hal naar de opbouw erin, verder niets.

Bouwen vrijstaande woning

Momenteel hebben wij een optie op een kavel van 565 m2. We willen er een jaren 30 huis met een puntdak (nok gericht naar de straatkant, voorkant en zijkant erker) en een bepaalde kleur bakstenen. Het hoofdgebouw word 7 bij 12 meter, met een eerste verdieping en een garage van 6 bij 8 meter. Het moet casco opgeleverd worden zonder elektra, stucwerk, maar er moet wel een fundering in komen, alleen weet ik nog niet wat voor soort fundering het moet zijn. Ik heb nog geen vergunning, en ook geen bouwtekening, alleen een schets. Verder wil ik dat het huis 4 slaapkamers, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 woonkamer, en 1 keuken (1 garage, moet minimaal 1 auto in passen, en een bijkeuken) krijgt.

Garage laten verbouwen tot schuur met veranda

Ik wil graag mijn garage ombouwen tot schuur inclusief veranda. Garage is ongeveer 52 m2 beton segment wand en golfplaten dak. Gaat ongeveer 10/15m2 grond ernaast wat we erbij willen betrekken. Bouwtekening graag in de offerte opnemen, afvoeren van het oude materiaal ook.

Partners

Partners van Casius