Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Weert te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Weert heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Weert u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Weert of directe omgeving.

382 klanten uit Weert bevelen een bij Casius in Weert aangesloten bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Weert bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: funderingsrapport maken, constructieberekening laten maken, draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen, draagkracht van een plat dak berekenen, rapport draagkracht balkon maken, draagkracht berekenen voor dakterras, installatietekening voor keuken, constructieberekening maken voor draagmuur verwijderen, tekening dakterras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in Weert staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Weert:

Bouwtekening voor een garage maken

Ik wil graag een bouwtekening laten maken voor het aanbouwen van een berging/garage langs mijn woning. Omdat ik een hoekperceel heb moet ik een bouwtekening indienen bij de gemeente. Ik wil de berging/garage langs mijn woning, zie de bijlage.

Constructie laten berekenen

Wil een dragende muur van het bovenste appartement (betonnen dak) van ongeveer 6 meter laten vervallen. Ik wil laten berekenen welke H-balk benodigd is.

Aanbouw / open tuinkamer

Wij willen aansluitend aan het huis een mooie moderne open tuinkamer / overdekt terras. Ruimte ongeveer 6 x 3 m

Ontwerp nieuwbouw woning

Nieuw te bouwen woning. Te bouwen huis ongeveer 11,5 x 18 en een garage van ongeveer 7 x 10. Huis dient een landelijke uitstraling te krijgen. Graag kom ik in contact met een architect of bouwkundige voor een ontwerp van de te bouwen woning.