Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor constructietekening laten maken van een aanbouw +- 50m2:

Constructietekening laten maken van een aanbouw +- 50m2

Wij gaan van de bestaande woning een klein stuk afhalen om vervolgens een aanbouw aan de woning te zetten van +- 50 m2. Het gedeelte wat er af moet is nu de berging met een spits dakje. De berging gaat eraf en dan komt er over de gehele lengte en breedte van het huis een aanbouw aan.
Onze klant uit Sevenum (Limburg) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor constructietekening laten maken van een aanbouw +- 50m2 uit heel Nederland:

Aanbouw met serredak

Het gaat om het realiseren van een aanbouw met serredak. Dit zijn mijn wensen: - Leveren/plaatsing 2 á 3 heipalen. - Aanleggen bekisting voor fundering en betonvloer van de uitbouw. - Binnenblad maken aan beide zijden d.m.v. houtskeletwanden met isolatie. - Binnenzijde wordt voorzien van osb platen en gips. - Leveren en monteren hardhouten binnenframe voor serredak. - Leveren en monteren aluminium kaders voor het glas. - Leveren en monteren letselbeperkend glas, HR++. - Serredak wordt voorzien van boei en zinken daklijst. - Uitloop van het dak wordt aangesloten op de bestaande hwa. - Het op metselen van de buitenbladen met een steen gelijkend op die van het huis en het afvoegen er van. - Voor de achtergevel leveren en plaatsen van een aluminium hefschuifpui met 4 dezelfde vakken waarvan de middelste deuren naar buiten schuiven. In RAL naar keuze. - Letselbeperkend glas HR++. De gevelbreedte is 5,5 m en het wordt 3/3,5 m diep. Er is geen vergunning nodig. De constructietekening wordt gemaakt. Ik wil in april beginnen. Graag een scherpe prijs.

Betonnen draagmuur verwijderen

We willen een draagmuur verwijderen om zo de keuken bij een deel van de kamer te betrekken. De muur is 3,23 meter lang en 2,62 meter hoog en 16 cm dik. In de bijlage enkele foto's. De woning is van 1974. De kruipruimte onder de woning is goed toegankelijk. In de keuken willen we daarna een verlaagd plafond maken gelijk aan de hoogte van de nieuwe dragende balk (verlaagd plafond is geen onderdeel van de offerte). De muur aan de kant van het raam (achtertuin), kan voor een deel blijven staan en eventueel dienen als kolom, mits deze voldoende sterk is natuurlijk. De breedte van de muur (kolom) die kan blijven zit rond de 35 a 40 cm. Afwerken is niet nodig, dit gaat gelijk met de keuken. Wel afvoer van afval en beton. Graag ook, indien nodig, constructietekening voor eventueel aanvragen vergunning. De deuropening in de dragende muur is al eens verplaatst en een deel van de muur is verwijderd. Links van de deuropening (gezien van de woonkamer, groene muur), daarvan is ongeveer 60 cm tot hoogte doorgang gewoon cellenbetonblok. Afmetingen doorgang zijn: 1,08 m x 2,04 m.

Constructieberekening voor een nieuw kozijn

Ik wil een constructietekening laten maken voor het plaatsen van een nieuw kozijn. De tekening en maten van het nieuwe kozijn heb ik al maar nu heb ik nog een constructietekening nodig om toestemming te krijgen van de VvE. Het nieuwe kozijn heeft dezelfde maat als het bestaande kozijn maar heeft een andere indeling.

Wand doorbraken in draagmuren

Ik wil graag vanaf de woonkamer richting de keuken twee doorbraken maken in, allebei in een dragende muur (kalkzandsteen). Voor deze klus is een constructietekening beschikbaar van de gewenste situatie en het stempelplan (zie bijlage). De omgevingsvergunning is verleend. De afmeting van de doorbraken zijn: 2,20 x 2,5 meter en 3 x 2,5 meter. Het zou niet lukken met alleen maar een balk. Er zouden 3 kolommen en een oplegplaat moeten komen. Afvoeren graag door de vakman. Graag ontvang ik een offerte.

Constructieberekening maken voor muurdoorbraak

Ik wil een constructietekening/berekening laten maken voor het doorbreken van een muur tussen de eetkamer en de keuken. Het betreft een huis in Rotterdam waar geen bouwtekening van aanwezig is. Het is met spoed.

Bouwtekening met constructieberekening voor uitbouw

Ik wil een bouwtekening met constructietekening voor uitbouw maken voor de uitbouw van achterkant van woonkamer. Twee dragende wanden doorbreken Een is half staande in keuken met afstand tussen de muren 401 cm Tweede ook 401cm Derde boven schuifpui 678 of 706 cm Eventueel hulp en advies bij het aanvragen van een omgevingsvergunning. Afmeting van de uitbouw 678x350 aan de achterzijde van de woning Materiaal: Kunstroof schuifpui rond 500-550 cm Platte dak met EPDM-dakbedekking Stenen wand rechts ijzeren balken

Constructietekening maken

Ik ben op zoek naar een bouwkundig ontwerper die een bouwtekening van mijn benedenverdieping ten behoeve van het laten verwijderen van een draagmuur. Totaal oppervlak beneden bedraagt 65 m2.

Constructietekening en -berekening laten maken

Ik wil een klein dakterras aanleggen, en wil daarvoor weten wat de draagkracht van mijn dak is. Er zijn geen bouwtekeningen beschikbaar bij de gemeente Amsterdam.

Latei of steunbalk plaatsen in een dragende muur

Opzoek naar een partij die een doorgang kan maken in een draagmuur. Constructietekening en berekening zijn in ons bezit. Het gaat om een opening van 100 cm breed bij 240 cm hoog.

Constructietekening voor verwijderen draagmuur en vervangen kozijn

Ik wil een omgevingsvergunning aanvragen voor het verwijderen van een draagmuur en het vervangen van een buitenkozijn door openslaande deuren. Graag wil ik een offerte opvragen voor het maken van de benodigde constructietekeningen. Wat zijn de kosten hiervoor?

Partners

Partners van Casius