Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor bouwkundige berekening voor draagmuur verwijderen maken:

Bouwkundige berekening voor draagmuur verwijderen maken

Ik wil een binnenmuur vervangen voor een eiken balk, + een staander om de balk te dragen (andere zijde wordt opgelegd op de muur). Op de binnenmuur steunen nu de houten balken van de bovenverdieping, hiervoor heb ik dus en berekening nodig over de dikte van de balk die nodig is. Constructietekening is aanwezig.
Onze klant uit Munstergeleen (Limburg) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bouwkundige berekening voor draagmuur verwijderen maken uit heel Nederland:

Ps renovatievloer aanbrengen

We zijn bezig met de aankoop van een huis uit 1906. Uit de bouwkundige keuring is gebleken dat er minstens 7 houten balken (wellicht meer) vervangen moeten worden. We zoeken daarom een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van een VBI Ps renovatievloer droog en semi droog met een RC waarde van 5. De kruipruimte is droog, door optrekkend vocht in de zijgevel zijn de balken echter gaan rotten, is er zwamvorming op zowel de balken als de ondervloer en het zit vol met houtworm. De kamer is 10,75 meter lang en 3,80 meter breed. Op de vloer rusten de trap in de gang, en halverwege de woonkamer rust er een muurtje van 1 meter breed bij 1 meter hoog op de vloer. Deze dienen opgehangen te worden tijdens de renovatie neem ik aan? Graag een offerte met berekening van verwijderen van de oude vloer, opruimen van puin uit de kruipruimte, leggen van de vloer en ophangen van trap en dergelijke.

Draagkrachtberekening maken voor verwijderen van een (draag)muur

Ik heb een appartement gekocht en krijg daarvan op 1 juli de sleutel. Ik ben nu op zoek naar een bouwkundige die voor mij kan vaststellen of een muur die ik wil verwijderen ook daadwerkelijk een draagmuur is. Als dat zo is, wil ik een constructieberekening en -tekening voor een draagbalk laten maken en ook een omgevingsvergunning laten aanvragen bij de gemeente. Ik ontvang graag uw offerte voor de inspectie, het maken van de berekening/tekening en de vergunningsaanvraag. Er staan foto's van de woning op Funda. Het is ook mogelijk om de woning even te bezoeken. Voor het slopen en plaatsen van een stalen balk heb ik al een partij gevonden.

Bouwkundige constructieberekening van de vloer maken

Wil graag een berekening hebben van de draagkracht van een houten balkenvloer in de woonkamer. Hier wil ik indien mogelijk beton op storten, samen met Lewis platen, netten en vloerverwarming. Het betreft een oppervlakte van 25 m2. De woonkamer is L-vormig op het breedste gedeelte 3.65 meter, en de balken zijn 170 x 70 mm. En op het smalle gedeelte 2.92 meter met balken van 170 x 60 mm. Het zijn 13 balken met hoh 650 mm.

Bouwkundige berekening maken voor het plaatsen van een zoldertrap

Ik wil een bouwkundige berekening laten maken voor het plaatsen van een trap naar de zolder. Ik wil graag de zolder bij de woning gaan betrekken.

Bouwkundige berekening draagmuren

Ik zou graag een berekeningsofferte voor 2 draagmuren, waar een verdieping op zit, aan willen vragen. Een muur is de helft van 5.5 meter, bij de serre, de andere helft is eerder al verwijderd en ondersteund. En een muur tussen de woonkamer en de keuken, dat is ongeveer 3 meter. En een kostenraming voor het verwijderen en plaatsen van een nieuwe draagconstructie.

Stalen vloerconstructie vervangen

Ik zoek iemand die een stalen vloerconstructie waar roest in zit kan vervangen. Het gaat om een uitbouw op de eerste verdieping, geplaatst op twee palen. De afmeting is ruwweg 4 bij 3 meter. Er moet een goede berekening komen van de bouwkundige constructie. Vervolgens moet er de voorgestelde constructie gemaakt worden en geplaatst worden. Er zijn foto's beschikbaar.

Berekening voor het verwijderen van een draagmuur

Wij zouden graag een bouwkundige berekening laten maken. Het betreft een draagmuur waar wij graag een opening in zouden willen maken om een deur te plaatsen. Om de deur te realiseren moet er een uitsparing gemaakt worden van 2.11 x 0.9 meter. Zou hier een draagbalk voor nodig zijn? ik kijk uit naar uw reactie!

Bouwtekening en constructieberekening laten maken

Bouwkundige tekening + constructie berekening die noodzakelijk zijn voor het rond krijgen van de gemeentelijke vergunning voor het optrekken van onze achtergevel. Gaat om optrekken 1 verdieping in houtskeletbouw met kunststof kozijnen.

Doorgang in de draagmuur maken

Ik wil een doorgang maken in de dragende tussenmuur tussen de keuken en woonkamer. Totale lengte muur 7,95 meter. Ik wil hierin een doorgang maken van 1.40 bij 2.10 meter. Gaat om bouwkundige berekening/tekening van de draagmuur, in verband met de vergunning voor de gemeente, voor het maken van een doorgang en plaatsen van een latei en afvoeren puin. Graag indicatie van de totaalprijs. De uitvoering kan plaatsvinden vanaf 1 december.

Bouwkundige berekening voor verwijderen draagmuur

Voor het samenvoegen van twee appartementen is een bouwkundige berekening nodig t.b.v. vergunningaanvraag e.d. Het betreft een horizontale samenvoeging. Meerdere delen in een muur moet opengemaakt worden. De lange muur is ongeveer 8 a 9 meter, de hoek om nog 5 a 6 meter. In het korte en lange stuk beide 1.20 meter doorbraak en in het lange stuk ook nog 3 meter doorgang. Graag even komen kijken en een globale opgave van kosten.