Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor bouwtekening en sterkte berekening :

Bouwtekening en sterkte berekening

Het betreft het tekenen van een vrijstaande woning van ongeveer 500 m3, met aanvraag vergunning. Wij hebben een redelijk beeld van onze wensen maar ontvangen ook graag advies van de vakman.
Onze klant uit Montfort (Limburg) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bouwtekening en sterkte berekening uit heel Nederland:

Bouwtekening voor vakantiehuis maken

Voor het bouwen van een vakantie huisje waarvan een deel 2 verdiepingen heeft moet ik voor de gemeente volgende data aanleveren (naast de eerder door mij ingediende ontwerp tekeningen): 1. Nader aangeven hoe de spant-/spoorconstructie van het zadeldak bij de voet de naar binnen en buiten gerichte reactiekrachten ('spatkracht') kwijt raakt; mogelijk is hier een trek- en/of drukstang nodig; 2. Middels een uitgewerkt detail aangeven hoe de knik in de mansarde kap wordt uitgevoerd (beplating aan beide zijden, schroeven etc.); 3. Aantonen dat de verdiepingsvloer voldoet aan de eisen in het bouwbesluit ten aanzien van sterkte bij een opgelegde belasting van ten minste 1,75 kN/m2 + 0,5 kN/m2 (wanden) bij een gevolgklasse CC1; 4. Ten aanzien van alle bovenstaande opmerkingen dient een doorsnede van het bouwwerk (van fundering tot en met dak) te worden ingediend waar alle constructieonderdelen zijn benoemd en gedimensioneerd. Relevante details van verbindingen bijvoegen. Op korte termijn moet de informatie ingediend worden.

wij denken aan een opbouw van onze ...

wij denken aan een opbouw van onze woning. een extra verdieping over de totale oppervlakte van ons huis. ons huis heeft een plat dak dus qua oppervlakte zal het uitkomen op ongeveer 40 m2 (ong. 5 x 8). bouwjaar van de huizen plusminus 1915, onderzoek naar sterkte van fundering ed zal wellicht wenselijk zijn. tot nu toe zijn er 3 woningen op rij die denken aan een opbouw. wellicht zal het samen utvoeren van deze verbouwing oa (prijs)technisch aantrekkelijk kunnen zijn. materiaalkeuze nog onbekend. hout of steen. afhankelijk van duurzaamheid/kosten. het geheel is nog in "denkfase". er zijn alleen ideeen. er is een gedetailleerde bouwtekening aanwezig van een opbouw van een identieke woning in de straat (overigens niet uitgevoerd).

Ik heb een offerte nodig voor een, ...

Ik heb een offerte nodig voor een, sterkte berekening en bouwtekening voor een gemetselde uitbouw van 2 meter lang en 5 meter breed. Schuin dak (met dakpannen) met 3 dakramen.

Wij hebben voor onze ...

Wij hebben voor onze verbouwingvergunning een sterkte berekening nodig. Het betreft hier de keuken waarbij deze uitgebreid wordt met zo'n 2 x 3 m2 de bouwtekening en goedkeurig is al aanwezig. Graag zou ik een offerte willen ontvangen.