Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor draagmuur verwijderen:

Draagmuur verwijderen

Wij zijn van plan om een huis te kopen, in dat huis willen we een binnendraagmuur verwijderen om een open keuken te realiseren. De muur is ongeveer 2.5 m lang. Ik wil ook meteen een constructie berekening laten maken. Ik vraag me af wat de kosten en de mogelijkheden hiervoor zijn.
Onze klant uit Maastricht (Limburg) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor draagmuur verwijderen uit heel Nederland:

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

De muur tussen keuken en eetkamer (ong. 10 m2) moet verwijderd worden, een stalen draagbalk geplaatst worden en al het puin moet worden afgevoerd. Daarbij moeten er 2 overbodig geworden deuren dichtgezet worden.

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Wij zijn op zoek naar een aannemer / sloopbedrijf die voor ons een draagmuur kan doorbreken inclusief de afwerking. Constructieberekening is gemaakt, het rapport is bijgesloten.

Stuk draagmuur verwijderen

Ik zoek een aannemer voor het grotendeels verwijderen van een draagmuur en het plaatsen van een draagbalk. Dit betreft ongeveer 6 meter. De constructieberekening kan ik op korte termijn regelen.

Verbouwklus aan een pand uit 1900

Ik zoek een aannemer voor het uitvoeren van een verbouwing. Objectgegevens:2e verdieping, pand uit ~1900, halfsteens draagmuren, 78m2 Werk om te verrichten: Gedeeltelijk slopen van enkele niet-dragende muren. Plaatsen van stempels ten behoeve van draagmuur ingrepen. Gedeeltelijk verwijderen draagmuren en plaatsen van twee poorten. Verwijderen van gehele vloer van de woning . Ik heb de constructietekening van de te verwijderen muren en te plaatsen poorten en stempels aangebonden. De vergunning is al aangevraagd.

Draagmuur verwijderen

Ik wil de keuken bij de woonkamer betrekken en daarvoor wil ik een draagmuur tussen de keuken en de woonkamer later verwijderen en een draagbalk laten plaatsen. Op de plattegrond kun je zien om welke muur het gaat. Het gaat om een overspanning van 3,10 meter. Indien mogelijk wil ik dat de draagbalk in de plafond wordt verwerkt, dus geen zichtbare (afgewerkte) draagbalk. Graag voor beide situaties een offerte.

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Ik wil graag een draagmuur slopen van ongeveer 18m2. En dan een steunbalk plaatsen van 7 meter, daar onder mag nog een steunbalk geplaatst worden als dat nodig is.

Draagmuur verwijderen

Het gaat om een muur met de afmetingen van ongeveer 3 M bij 2,50 M, daarnaast moet het ook weer mooi afgewerkt worden met bijvoorbeeld stucwerk

Draagmuur deels verwijderen en steunbalk plaatsen

Wij willen de draagmuur deels laten verwijderen. Gaat om een stuk van 2,5 meter haaks op de achterwand. Er staat een paal die de betonnen ligger draagt waar de achterkant van de woning op rust. Het liefst zouden we die stenen paal vervangen voor een dunnere paal. Doordat er een betonnen ligger is, dient er er aan beide kanten van de draagbalk een staander te komen. Zou dus gaan om: een stenen paal vervangen voor een dunnere (stalen?) en een draagmuur opvangen met aan 2 zijden een draagpaal. Een constructie berekening moet nog gemaakt worden. We krijgen 2 juni de sleutel en de muur dient zo snel mogelijk te worden verwijderd in verband met opmeten keuken. Dus in de week van 2-5 juni. Woning is houten skeletbouw. Het betreft het stukje muur met de half ronde boog op de foto.

Draagmuur verwijderen en draagbalk plaatsen

In ons huis willen wij op 2 plekken een muurdoorbraak in verschillende draagmuren, één voor een deuropening en één voor een venster. Er zijn al tekeningen en berekening gemaakt, op beide plaatsen moet een balk terug (HE100B en HE200B). De muren zijn van beton. Wij willen de klus graag eind juni uitvoeren, als dat kan

Constructieberekening maken en draagmuur verwijderen

Graag wil ik een doorgang laten maken van keuken naar woonkamer. Ca. 85 cm breed en 220 hoog. Het is voor zover ik weet een draagmuur.

Partners

Partners van Casius