Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor vergunningaanvraag verbouwing:

Vergunningaanvraag verbouwing

Ik wil een klein verbouw bij mij huis doen. Volgens de gemeente van Maastricht moet ik een vergunning daarvoor aanvragen. Die heb ik gemaakt online maar het is niet compleet en ik moet veel meer documenten doorgeven. De verbouw gaat over de vervanging van een garagepoort door een raam en het plaatsen van de garagepoort op de zijkant van het huis met een dak. Hierbij de brief van de gemeente na mijn aanvraag en ook de tekeningen van het huis. Ik wil weten of u kunt mij helpen met de aanvraag en hoe veel gaat het kosten. Met vriendelijke groeten,
Onze klant uit Maastricht (Limburg) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vergunningaanvraag verbouwing uit heel Nederland:

Verbouwing van de zolder

1. Voorbereidingen, constructieberekening en vergunningaanvraag 2. Trapgat maken op de zolder en puin afvoeren (3.50 meter x 3.50 meter); 3. Plafond verstevigen door middel van koolstoflijmwapening; 4. Trap leveren en plaatsen; 5. Trapgat afwerken/aftimmeren en serre plaatsen+ vlizogat dichtmaken door glasplaat te leggen in oude trapgat; 6. Stelpost elektra; 7. Stukwerk plafonds; 8. Radiatoren zolder; 9. Dakramen leveren plaatsen 6 stuks van 1.25 meter x 1.50 meter min of meer; 10. Dak verstevigen; 11. Woning muren witten hal, zolder, woonkamer en 2 slaapkamer+wc

Uitbouw keuken en 2e etage en nieuwe broodjesvloer

Voordat we een huis aankopen willen we graag weten wat de kosten zullen zijn voor het maken van bouwtekeningen (oa voor vergunningaanvraag) voor een uitbouw aan achterzijde, deels al uitgebouwd (pijpela). Deze willen we verbreden over een oppervlak van 1,5 x 5 meter, dragende muur aan achterzijde moet verdwijnen. Daarnaast een tweede etage opbouw (prefab) van +/- 4 x 8 meter. Graag offertes voor deze verbouwing inclusief en exclusief vergunningaanvraag. Overigens: er moet ook een compleet nieuwe broodjesvloer in. Nu ligt de vloer op houten balken, deze zijn deels weggerot. Kortom: het gaat om de kosten voor tekeningen en bouwkosten. Telefonisch ben ik 's avonds en in het weekend goed bereikbaar, anders graag via de email.

Verbouwing

Verbouwen benedenverdieping plus eerste etage deels verbouwen. Begane grond krijgt een hele andere indeling. Uitbreken in de woonkamer van een draagmuur (+ vergunningaanvraag), balk plaatsen, wandjes zetten, verplaatsen toilet en plaatsen keuken. Electra plus loodgieterij aanpassen. Vloeren, wanden en plafonds afwerken. Badkamer op de eerste etage geheel verbouwen en helemaal opnieuw opbouwen. En wellicht nog andere werkzaamheden op de eerste etage.

Bouwtechnische tekeningen t.b.v. verbouwing en vergunningaanvraag

Aanbouw met etage (opbouw) bij karakteristieke 30-er jaren woning in Doorn. Twee-onder-een-kap-woning met mansarde dak (bouwjaar 1930). Het betreft een aanbouw/uitbouw/opbouw aan de achterzijde van de woning, passend binnen het bestemmingsplan. Er staat al een aanbouw, en daarachter nog iets geknutselds (dat wordt gesloopt en moet nieuw gebouwd). Dragende muur tussen twee aanbouwen doorbreken en een ruimte (keuken) van maken.

Aanbouw aan zijkant woning en verbouwing ...

Aanbouw aan zijkant woning en verbouwing benedenverdieping. Wenteltrap zandstralen en lakken. Vergunningaanvraag tot en met uitvoering. Kozijnen en glazen vervangen. Binnenmuur optrekken en schuifdeuren plaatsen. Verplaatsing keuken bestemming.Advies over bestaande garage. Bij voorkeur komt iemand bij ons thuis de situatie bekijken en samen met ons de verdere uitwerking bespreken en dan een kostenraming opgeven, zodat wij op basis daarvan verdere plannen kunnen uitwerken en tot eventuele aanbesteding overgaan.

1 buitenmuurtje van slechts 2.40m breed ...

1 buitenmuurtje van slechts 2.40m breed bij 2.65m hoog willen we graag gestuct hebben. Aangezien het buiten is kan het dus niet met roodband of iets dergelijks gebeuren, maar dit is voor de vakman vanzelfsprekend. De muur is al voorbehandeld met Hoeka Mineraal Contact F - K&K. PS: we zijn bezig met vergunningaanvraag voor grote verbouwing huis (ongeveer 11 jaar oud) waarbij het huis van buiten volledig gestuct zal gaan worden en binnen ook veel. Bij goede kwaliteit- prijsverhouding van bovenvermeld muurtje is de klus verderop in het jaar ook bespreekbaar.