Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Maastricht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Maastricht heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Maastricht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Maastricht of directe omgeving.

1312 klanten uit Maastricht bevelen een bij Casius in Maastricht aangesloten bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Maastricht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: tekening en berekening voor verbouwing maken, bouwtekening maken voor nieuwbouwwoning van 730 m3, bouwtekening voor een dubbele dakkapel met nokverhoging., funderingsrapport maken, constructietekening en berekening voor opvang van draagmuren, draagkracht berekenen van een plat dak, bouwtekening voor een dakopbouw, bouwtekening laten maken, draagkracht berekenen van een plat dak, constructieberekening laten maken en draagmuur verwijderen, tekening voor een omgevingsvergunning maken, constructieberekening laten maken, tekening inventaris, draagkracht berekenen van een dakterras, draagkracht berekenen van een plat dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in Maastricht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Maastricht:

Bouwtekening voor dakkapel vergunning maken

Wij willen hulp bij het maken van een bouwtekening voor het plaatsen van een dakkapel op het dak van ons woonhuis. De tekeningen zijn bedoeld voor de vergunningsaanvraag die verplicht is. De dakkapel komt aan de voorzijde, word 2,70 meter en krijgt een helling van 35 graden. De buurpanden hebben ook dakkapellen. Het betreft geen monument.

Draagmuur verwijderen

Wij zijn van plan om een huis te kopen, in dat huis willen we een binnendraagmuur verwijderen om een open keuken te realiseren. De muur is ongeveer 2.5 m lang. Ik wil ook meteen een constructie berekening laten maken. Ik vraag me af wat de kosten en de mogelijkheden hiervoor zijn.

Bouwfysisch rapport

Ik wil dat er een bouwfysisch rapport wordt gemaakt op basis van de volgende punten: - Gebruikersoppervlak en verblijfsgebied - Ventilatieberekening - Daglichtberekening - EPC - MPG

Bouwkundige tekening van een woningsplitsing

Ik heb een bouwtekening nodig voor het aanvragen van een omgevingsvergunning, plus hulp hierbij, voor een woning uit 1960. De woning is gesplitst gebouwd en ook al sinds 1960 door 2 partijen bewoond. 1. Woning plus bedrijfsruimte 2. Appartement boven bedrijfsruimte

Vergunningaanvraag verbouwing

Ik wil een klein verbouw bij mij huis doen. Volgens de gemeente van Maastricht moet ik een vergunning daarvoor aanvragen. Die heb ik gemaakt online maar het is niet compleet en ik moet veel meer documenten doorgeven. De verbouw gaat over de vervanging van een garagepoort door een raam en het plaatsen van de garagepoort op de zijkant van het huis met een dak. Hierbij de brief van de gemeente na mijn aanvraag en ook de tekeningen van het huis. Ik wil weten of u kunt mij helpen met de aanvraag en hoe veel gaat het kosten. Met vriendelijke groeten,

Bouwtekening voor een garage maken

Graag had ik een offerte ontvangen voor bouwtekeningen en een constructieberekening voor een dubbele garagebox. Aan de voorzijde 2 sectionaal poorten achterzijde een loopdeur. Tussen beide garageboxen geen scheidingsmuur. De garage wordt 6,30 breed en 8 meter diep, 2,40 hoog. Met vriendelijke groet, B. Menten

Aanvraag omgevingsvergunning voor woningsplitsing

Ik wil graag hulp bij de aanvraag voor een omgevingsvergunning voor woningsplitsing voor totaal 7 appartementen in twee verschillende panden. De tekeningen zijn al (grotendeels) klaar. De gemeente Maastricht gaat alles gelijktrekken. Nu wil de gemeente alles in kaart brengen. Voor 1 pand moeten de keukentjes en de badkamers ingetekend worden. Ik heb een gesprek bij de gemeente om de huidige tekeningen te bekijken. De tekeningen zijn nu nog niet digitaal.

Bouwtekening voor een dakterras laten maken

Gevraagde diensten zijn: advies en tekenwerk voor de aanbouw van een kamer op mijn dakterras van mijn semi bungalow.

Bouwkundig tekenwerk

Ik wil graag een offerte voor een bouwkundig ontwerp of bouwkundige tekening ontvangen voor een inpandige en uitpandige verbouwing van onze woning. Wij willen de woning bouwkundig laten aanpassen, zoals het verwijderen van een aantal dragende muren in de woning als ook het uitbreiden van de woning met een aanbouw / uitbouw en mogelijk een nokverhoging. Ten behoeve van een omgevingsvergunning dient er bouwkundig tekenwerk uitgevoerd te worden ten einde de omgevings- of bouwvergunning te krijgen. Graag ontvangen wij ook een suggestie van de bouwkundig tekenaar of architect welke aannemer na het verlenen van de bouwvergunning de uitvoering van de wensen kan verzorgen. Graag zetten wij u dan in als bouwbegeleider om de bouw te begeleiden.

Bouwtekening voor dakkapel vergunning maken

Wij zijn op zoek naar iemand die een tekening van een dakkapel aan de voorzijde kan maken. De dakkapel moet 1.50 hoog worden en 2,5 meter breed. Kunststof kozijnen in de kleur wit 230 x 120. Het dak zelf is 6,3 breed. Offerte van de dakkapel met specificaties beschikbaar.

Constructie berekeningen en tekeningen

Ik heb op korte termijn nieuwe constructie berekeningen en tekeningen nodig voor een nieuw te bouwen woonhuis in de gemeente Margraten. Ook is het van wezenlijk belang om vooraf een funderingsadvies te krijgen, waarbij rekening wordt gehouden met de kosten die voor die specifieke keuze gemoeid zijn. Sonderingsrapport is aanwezig.

Bouwtechnische keuring voor aanvraag omgevingsvergunning

Voor het wegbreken van een dragende muur (breedte 3 meter, hoogte 2,75 meter) tussen keuken en woonkamer is een omgevingsvergunning nodig. Om een inschatting te maken van de kosten zou ik graag een offerte ontvangen voor het opmaken van een bouwtechnische tekening.

Bouwtekening voor vergunning dakkapel plaatsen

Wij willen graag samen met onze buren een dakkapel aan de voorzijde van ons huis plaatsen. Dit zijn bijna 2 dezelfde voorgevels, dezelfde 2 huisjes aan elkaar vast in de ze omgeving. Dit zal vergund moeten worden. Dus mijn vraag is, hoeveel het kost als jullie de dakkapel tekenen, er is geen tekening van de voorgevels van de huizen, dus deze zal ook getekend moeten worden. Er is achteren al een dakkapel geplaatst en hier is ook een tekening van met maten etc., door onzelf getekend. Exact dezelfde dakkapel willen wij aan de voorkant, onze buren hebben een iets breder dak en willen het 3m breed maken en wij 2.40m. Bij onze buren is een kindje op komst en moeten binnen 4.5 maand klaar zijn met de zolder aangezien hier de slaapkamer komt. Er is dus helaas grote haast bij.

Restauratie woonboerderij uit ...

Restauratie woonboerderij uit 1850; Zullen stalen spanten in moeten komen en betonvloeren gestort moeten worden. Zoek een architect voor tekeningen, vergunningaanvraag etc. Zit voor het werk in het buitenland. Begin april week in Nederland.

Aanbouw woonwagen afmeting 8 meter lang ...

Aanbouw woonwagen afmeting 8 meter lang 3,5 meter breed. Aanbouw is bedoeld voor 2 slaapkamers een extra wc, wordt gebouwd op ijzer frame en de rest van hout.