Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Landgraaf te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Landgraaf heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Landgraaf u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Landgraaf of directe omgeving.

322 klanten uit Landgraaf bevelen een bij Casius in Landgraaf aangesloten bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Landgraaf bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: badkamer inbouwen plus technische tekening maken, situatietekening i.v.m. conceptaanvraag ontheffing buitenruimte Woonboot, constructieberekening portaal+ bouwtekening, bouwtekening maken voor een woning, bouwtekening dakkapel de aanvraag is voor het handelen in strijd regels ruimtelijke ordening, vergunning en tekening dakopbouw realiseren voor dakopbouw, constructieberekening voor een muurdoorbraak, constructieberekening voor deuropening in dragende betonmuur, constructieberekening voor trapgat, draagkracht berekenen van een plat dak, bouwtekening en constructieberekening, berekening voor draagmuur verwijderen, constructieberekening voor trapgat en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in Landgraaf staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Landgraaf:

Constructieberekening maken voor draagmuur verwijderen

ik wil een constructieberekening laten maken voor een stalen draagbalk die dient ter ondersteuning na het weghalen van een draagmuur. Het betreft een overspanning van 3,43 meter (doorgang wat ontstaat na weghalen van een binnenmuur). één uiteinde zou dan op een binnenmuur rusten (hoekpunt van twee muren) en het andere uiteinde wordt dan gelegd op/in de buitenmuur (deze is in spouw gemetseld). aan deze zijde zou eventueel nog een kolom opgemetseld kunnen worden, maar als dit niet nodig is dan graag alleen rusten op de muur. Het plaatsen van steunbalk hoeft niet in offerte, deze wordt geplaatst voor ons.

Constructieberekening maken voor draagmuur verwijderen

Graag wil ik een rechthoekige doorbraak maken vanuit mijn woonkamer naar mijn keuken. Gezien de keuken lijkt aangebouwd te zijn vermoed ik dat dit een buitenmuur is. Ik weet nog niet of een extra versteviging noodzakelijk is (latei).

Berekening maken voor nieuwe constructieve vloer

Graag wil ik onze kruipruimte onder de kamervloer 32 m2 vullen met zand ongeveer 70 cm en dan plastic, beton 12 cm en isolatie met vloerverwarming. Het gaat om in totaal een 25 m3 aan zand en beton samen. Graag wil ik weten of ons huis dit gewicht kan, mag dragen. Ons huis is uit 1955 en staat op staal, zand.

Constructieberekening maken voor draagmuur verwijderen

Voor een project in Heerlen weghalen draagmuur moet ik een constructie tekening hebben. Wie kan dat mij bezorgen u kunt mij metalen of bellen.

Constructeur gevraagd berekening keermuur

Aanvraag bouwvergunning niet verleend betreffende keermuur in tuin.Op zoek naar een passende oplossing door middel van event. grond sondering en of bodeminjectie met de daarbij behorende berekeningen.(betreft bestaande keermuur ) voor nieuwe aanvraag bouwvergunning binnen nu en 8 weken.

Geachte heer/mevrouw, eind 2010 wil ...

Geachte heer/mevrouw, eind 2010 wil ik, wanneer het financieel haalbaar wordt, in een nieuw nog op te leveren pand/winkelcentrum een eigen bedrijf gaan starten. Hier dient minimaal 1 ruimte in gebouwd te worden welke geluidsdicht is (<40 dB) aangezien het gaat om het aanpassen van hoortoestellen en hier richtlijnen c.q. voorschriften voor zijn. Verder dient er een balie te komen, een 2e kleinere aanpasruimte, werkplaats, toilet en pantry. Informatie over de betreffende ruimtes kan ik geven, echter de installatievoorschriften zijn voor mij onbekend (b.v. aantal stopcontacten, lichtpunten, etc. etc.) Kortom het gaat om een complete opbouw van een winkel(inrichting) in een nieuwbouwpand. Met vriendelijke groet, Robert

Wat wij willen.... Prijsopgave..liefst ...

Wat wij willen.... Prijsopgave..liefst redelijk gedetaileerd. Tekeningen en berekeningen aanvraag bouwvergunning (waarschijnlijk een kleine). Verplaatsen voordeur van zijkant naar voorkant eventueel iets aanpassen ( kunststof deur ) inclusief deurbel. Draagmuur verwijderen en balk plaatsen. Verplaatsen bergingsdeur (kunststof) van straatkant afgezien van achter naar zijkant verplaatsen. Elektriciteit in berging verplaatsen (lichtschakelaar en stekker). Verplaatsen raam (kunststof) aan voorzijde naar plek zijkant waar voordeur was inclusief bestaand rolluik. In het raam beluchtingsstrook aanbrengen. Vensterbank indien omzetbaar anders een nieuwe.