Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor getimmerd huis ontwerpen en maken:

Getimmerd huis ontwerpen en maken

Is het mogelijk om op basis van zelf gemaakte tekeningen een prijsindicatie te ontvangen voor een woning volledig van hout? Ik heb alleen een schets van wat ik wil hebben. Kan dat en wat zouden de kosten zijn?
Onze klant uit Horn (Limburg) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor getimmerd huis ontwerpen en maken uit heel Nederland:

Mantelbuis voor elektra leggen

Ik zoek een vakman die een mantelbuis onder de vloer kan plaatsen. Nu komt de aansluiting, waar de elektriciteit binnenkomt waar de badkamer moet komen. Ik wil de aansluiting naar de voorkamer. Daarom moet er een flexibele mantel buis onder de vloer op 50 cm door naar de straatkant. En een plank op de wand van de nieuwe meterkast getimmerd worden. Gaat alleen om elektriciteit, geen gas. Zie verder de bijlagen. Werk moet dus zo snel mogelijk klaar zijn. Offerte mag optioneel inclusief nieuwe groepenkast zijn. De vloer is open. Gaat om 50 cm diep vanaf vloer en in een stuk, 3 cm naar buiten toe. Het hele huis wordt verbouwd en de beoogde aannemer en elektricien kan pas in augustus starten, vandaar deze klus voorafgaand aan de andere werkzaamheden. Je kunt onder de vloer, die ligt open. Je kunt overal makkelijk bij.

Aanbouw achter de woning aanbouwen

We willen graag een aanbouw achter het huis. De uitbouw moet ongeveer 3,5 bij 7 meter worden. Verder komt er een grote vouwwand (5 meter) in en een lichtstraat (7 meter). Er moeten muren gemetseld worden, het dak moet getimmerd, alles geïsoleerd, nieuw stucwerk in aanbouw en keuken, tegelvloer gelegd in aanbouw en keuken, radiatoren geplaatst en overige afwerking.

Kleine timmerklussen in huis

Ik wil graag 2 koofjes (ongeveer 2 meter), 1 vensterbank plus koofje en 2 kastjes getimmerd hebben. Daarbij een schuifdeur op de zolderkamer.

Asbestplaten verwijderen

In de garage (met ruime kanteldeur) zijn tegen de balken van het dak en van een halve zolder asbestplaten van 125 x 250 cm met kopspijkers vast getimmerd. Totale oppervlakte is 43,75 m2. Er is een brede oprit en in de garage is alles goed bereikbaar. Het huis is 40 jaar oud. Uiteraard afvoeren.

Recreatiewoning voorzien van houten gevelbekleding

In een voormalige recreatiewoning zit oude rabbatdelen op de gevel en rondom en op sommige plekken op een trapsgewijze manier. Sommige delen zijn verrot en moeten worden vervangen. Wij willen rondom het huis getimmerd hebben met hout, Verduurzaamd zacht hout, thermowood, oregon, lorken. De woning heeft een wooninhoud van 150 kuub. Graag maken wij een afspraak om te laten beoordelen of de gehele gevelbekleding vervangen moet worden of dat het delen mogen zijn.

Laminaat leggen in huiskamer

Ik wil laminaat laten leggen in de huiskamer. Huis uit de jaren 30. De huiskamer is circa 8.30 x 3.70 meter. Er zitten 2 schoorstenen met marmeren schouw in. Het laminaat moet ook in de schoorstenen doorlopen. Ook plinten en ondervloer moeten worden aangebracht. Laminaat en plinten zijn al aanwezig. De ondervloer moet nog. De ondergrond is een houten vloer waar houten platen op getimmerd zijn.

Plaatsen van twee nieuwe dakramen

Voor onze zolder willen we 2 dak tuimelramen laten plaatsen aan de achterzijde. Er zitten nog geen dakramen in. Betreft een schuin pannendak, ik gok een graad of 45. Bij voorkeur Velux type MK04. Zwarte/donkere pannen dus ook matchende donkere buitenkleur, binnenkant mag wit zijn. Betreft een houten dak constructie met betonnen dakpannen, huis gebouwd in 2009, en het is aan de binnenkant af getimmerd en geïsoleerd. Indien gewenst is het uiteraard mogelijk om even bij ons de situatie te komen bekijken alvorens een advies/offerte af te geven. Graag ontvang ik een offerte.

Slaapkamer opdelen in 2 kamers

In de tekening staat de originele indeling van ons huis, waarbij op dit moment kamer 2 en 3 zijn samengevoegd tot 1 kamer. We willen dit echter weer in originele staat terugbrengen. Er moet dus weer een muurtje (4.30 meter) geplaatst worden en er moet een kunststof kozijn en deur geplaatst worden. De oude deur en kozijn zijn verwijderd en dit is nu dicht getimmerd en gestuukt. Tevens dient er een stopcontact verplaatst te worden, zodat deze weer in de tussenwand terecht komt. De wand dient schilderklaar opgeleverd te worden. Plaatsing dient begin april te zijn. Graag ontvang ik een offerte.

Trap opknappen en renoveren

Ik wil graag de trap naar de 2e verdieping in ons huis uit 1901 laten opknappen. Op dit moment zitten er houten plankjes om de oude treden heen getimmerd, maar deze zitten niet altijd even vast en kraken nogal. Daarnaast is de trap vrij steil en heeft deze maar 1 leuning. Het betreft een rechte trap. Ik wil graag overzettreden (laminaat is prima, maar waarschijnlijk moeten de oude eerst verwijderd worden). Daarnaast zou ik graag een leuning aan de andere kant van de trap ook hebben. Daarvoor zal beneden een paal gemaakt moeten worden om de leuning aan te bevestigen. Zie foto's voor meer details.

Hellend dak vervangen door mansarde dak

We zijn voornemens een huis te kopen waar nu een dak op zit die niet hoog genoeg is om er slaapkamers te realiseren. We willen dit (niet geïsoleerde) dak vervangen door een mansarde dak zodat er kamers in getimmerd kunnen worden en we de verdiepingsvloer kunnen benutten.