Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor dakkapel tekening laten maken voor vergunning:

Dakkapel tekening laten maken voor vergunning

Wij willen bouwtekening voor dakkapel laten maken. Afmeting die we in gedachte hebben is breedte 6m en hoogte 2m.
Onze klant uit Hoensbroek (Limburg) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapel tekening laten maken voor vergunning uit heel Nederland:

Constructie berekening tbv dakkapel

Er wordt eind dit jaar een dakkapel op de 2e verdieping geplaatst. Hiervoor is al een omgevingsvergunning verleend. Daaraan is een voorschrift verbonden: er moet een berekening van de opvang dakkapel in het dakvlak komen. Er is een principe detail tekening aanwezig. Wat heb je daarvoor nodig en wat kost mij dat?

Dakkapel voorzijde

Wij willen samen met onze buren een kunststof dakkapel van 3 meter plaatsen met een helling van 45 graden met minimaal 2 draai kiepramen en 1 gewoon raam. Wij willen al op korte termijn met u samen zitten om de tekening te maken, dan gaan wij starten met de vergunningaanvraag.

Dubbele nokverhoging

Graag willen we ons dak verhogen d.m.v een dubbele nokverhoging, het zou gaan om een lengte van ongeveer 6m (?) De voorkeur zou uitgaan naar een prefab. Op dit moment hebben we een dakkapel maar graag willen we een volledige ruimte creëren. Als vb een aantal foto’s meegezonden, met tekening van de huidige situatie.

Dakkapel enkele nokverhoging

Wij willen een dakkapel van circa 4 meter met nokverhoging en daarbij ook een tekening en vergunning. Voor ons is het belangrijk dat het zo spoedig mogelijk gebeurt, hopelijk is dit mogelijk! wij horen het graag.

Isoleren van-binnen-uit van de zolder van onze hoekwoning (2 dakkapellen)

Momenteel veel warmteverlies op zolder van onze hoekwoning (pannendak met aan voor- en achterzijde een dakkapel). Ik zou hier goede isolatie van-binnen-uit willen. Zolder bestaat uit 2 kamers en een overloop met dus 2 dakkapellen en het vloeroppervlak is ongeveer 8,50 meter x 5,50 meter. (zie tekening in bijlage). De oppervlakte binnenzijde dak weet ik niet.

Plaatsen dakkapel op maat met puntdak

De pui in de Loggia aan de voorkant is aan vervanging toe maar in plaats daarvan willen een dakkapel met puntdak. Liefst van kunststof maar als dat gezien de maat niet mogelijk is van hout. Is voor zowel de bovenverdieping als een stukje voor de zolder. In de kapel moet daarom een plafond gemaakt worden tussen verdiepen en zolder. Is aan de voorkant van het huis maar een vergunning is nog niet aangevraagd en nog geen tekening gemaakt

Zolder verbouwing

Onze zolder is nu een voorzolder met 1 slaapkamer. Mogelijk willen we hier 2 slaapkamers en kleine badkamer maken +bergruimte en wasvoorziening. Er zit al een dakkapel over de hele lengte. We zouden graag een tekening willen wat realistisch is ook met alle aansluitingen. Ik zoek een vakman die mij vanaf het begin kan ondersteunen met deze klus. Het dus op papier zetten, uitwerken en realiseren.

Prefab dakkapel plaatsen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor een prefab dakkapel voor een nieuwbouw project. Oplevering is gepland vanaf medio maart. Afmetingen zijn: breedte 4.55 m x hoogte min 1,5 meter. Het dak is ongeveer 39 graden. Ik wil 3 draai-kiepramen. Andere wensen: verhoogde goot langs de zij wangen. In de bijlage is de tekening van de dak aan de tuin zijde. Vergunning is niet nodig. Ik wil graag een offerte voor casco en compleet.

Dakkapel met nokverhoging en aanbouw

Wij willen een dakkapel met nokverhoging laten plaatsen. Met een breedte van 3,5 meter of 5,5 meter. Van hout of kunststof. Tekening is aanwezig. Daarbij moet ook een dichte vaste trap met draairichting geplaatst worden. Daarnaast willen we achter de keuken een aanbouw van 2 x 3 meter aansluitend tegen de garage aan laten bouwen, inclusief een fundering. Ik ben benieuwd naar een casco prijs en naar de prijs met een complete afwerking. (Ramen en afgewerkte muren.)Graag voor beide situaties een offerte.

Constructie tekening voor dakkapel realiseren + het toepassen ervan

Voor een woning mogen wij twee dakkapellen bouwen een aan de voorzijde en een aan de achterzijde. De nok dient dus opgevangen te worden. Voor de voorgevel is een vergunning nodig en dus ook een constructie berekening, de berekening laat ik graag maken en ook toepassen. De woning is ongeveer 6 m breed. We hebben de tekeningen van de dakkapellen, de dakconstructie tekening heb ik, de tekening voor vergunning heb ik.

Partners

Partners van Casius