Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen:

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

We willen graag een open keuken maken en daarbij een dragende muur vervangen door een stalen draagbalk. Graag ontvang ik een constructieve berekening en een offerte voor het verwijderen van de muur en plaatsen van de stalen balk. De lengte van de betreffende muur is ongeveer 3.20 inclusief een kozijn met deur. Het puin dient te worden afgevoerd en de muur afgewerkt.
Onze klant uit Heerlen (Limburg) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen uit heel Nederland:

draagmuur verwijderen en constructie plaatsen

Ik zoek een aannemer die een draagmuur kan verwijderen. Wij willen de muur met de keuken doorbreken (zie foto). Ik heb al een berekening van de constructeur, die ik ook mee heb gestuurd in de bijlage. Wij willen de balk verwerkt hebben in het plafond.

Draagmuur verwijderen en eventueel badkamer renoveren

Hallo, Wij hebben onlangs een huis gekocht (9 maart overdracht). Wij willen graag de muur tussen de keuken en woonkamer doorbreken. Het betreft een dragende muur. Daarnaast hebben wij een bouwkundig rapport laten maken en hieruit blijken directe reparaties nodig (zie bijlagen). Als laatste willen wij de badkamer aanpassen dan wel geheel vervangen. Wij hebben zowel advies over de beste aanpak als uitvoering nodig.

Draagmuur (gedeeltelijk) verwijderen

Ik wil een draagmuur (gedeeltelijk) laten verwijderen. Ter breedte van +/- 2 a 3 meter tussen woonkamer en keuken in, en de afwerking hiervan.

Draagmuur verwijderen en & raam dichten

Ik wil graag in de woonkamer 2 draagmuren verwijderen en de toilet volledig weghalen (alleen de muren er van) want deze komt elders door ons zelf. Ook wil ik de woonkamer raam dichten dat het een gladde muur wordt. Afmetingen staan in de bijlage. Dit is geheel nieuw voor me, dus ik heb geen idee waar ik rekening mee moet houden. Ik heb geen constructie berekening. Het raam afvoeren doen we zelf. De muur aan de buitenkant wil ik gemetseld hebben in dezelfde kleur als het huis. De binnenafwerking kunnen we zelf. 2 maart krijgen we de sleutel en rond 5 maart zou ik graag beginnen. Graag wil ik de kosten hiervan weten en ook of ik vergunning ervoor nodig heb.

Draagmuur slopen en steunbalk plaatsen

Ik wil mijn badkamer op de 1e verdieping verbreden door de draagmuur tussen badkamer en aangrenzende slaapkamer te verwijderen. Het gaat om een muur van ca 2,5 m2. Op ongeveer 1,5 m hoogte loopt de draagmuur schuin af (dak). Het betreft een woning uit 1930. Graag laat ik eerst ook uitrekenen welke constructie nodig is, zodat het huis niet in elkaar zakt. Graag ook een vakman die een Car-verzerkering heeft. Wat voor draagbalk en wat voor ondersteuningsconstructie moet er komen? Er is een vergunning nodig, deze laat ik graag regelen. 1 april zou ik graag willen beginnen.

Draagmuur verwijderen en draagbalk plaatsen

In ons huis wil ik een deuropening in een draagmuur laten maken (ca 1 m breed). Er is al een constructieberekening en tekening aanwezig, vergunningaanvraag loopt. De deuropening komt in een 18 cm dikke betonnen muur, er moet een balk HE180B geplaatst worden. Offerte graag inclusief afvoer materiaal, en als meerprijs plaatsing kozijnen + deur (maar dat laatste hoeft niet per se).

Gedeelte van de draagmuur verwijderen

Good day, We would like to remove a supporting wall of 3.02 m but, basicly looks like a T, 1 part are windows. We already have everything in place except someone to take out the wall and install the supporting beam. The calculations of the beam is readily available and can be shared upon request And we applied for the visa. We are planning to start around April 1, 2020. Will you be able to assist? I will take care of the container for the construction waste.

Berekening voor draagmuur verwijderen

Ik wil graag een constructie berekening om mijn keukenmuur te verwijderen. De muur is 3,6 meter lang en 2,58 meter hoog.

Betonnen draagmuur verwijderen

Ik wil de volgende werkzaamheden uit laten voeren: - Draagmuur verwijderen op 1e etage - Gewapend beton 20cm dikte - Netto afmeting 190 cm brdt x 240 cm hgt - Stempelen - Plaatsen stalen ligger HE 180B (lengte 230 cm) - Ondersabelen - klossen en beplaten - Constructie tekeningen aanwezig

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Wij willen een draagmuur, van 4 meter, tussen de keuken en woonkamer laten verwijderen. Constructeur nodig voor het maken van een berekening zodat we tekeningen voor de gemeente kunnen aanleveren en weten of we extra moeten verstevigen. En een goede aannemer om het werk uit te voeren.

Partners

Partners van Casius