Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Heerlen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Heerlen heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Heerlen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Heerlen of directe omgeving.

857 klanten uit Heerlen bevelen een bij Casius in Heerlen aangesloten bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Heerlen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: badkamer inbouwen plus technische tekening maken, situatietekening i.v.m. conceptaanvraag ontheffing buitenruimte Woonboot, constructieberekening portaal+ bouwtekening, bouwtekening maken voor een woning, bouwtekening dakkapel de aanvraag is voor het handelen in strijd regels ruimtelijke ordening, vergunning en tekening dakopbouw realiseren voor dakopbouw, constructieberekening voor een muurdoorbraak, constructieberekening voor deuropening in dragende betonmuur, constructieberekening voor trapgat, draagkracht berekenen van een plat dak, bouwtekening en constructieberekening, berekening voor draagmuur verwijderen, constructieberekening voor trapgat en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in Heerlen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Heerlen:

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

We willen graag een open keuken maken en daarbij een dragende muur vervangen door een stalen draagbalk. Graag ontvang ik een constructieve berekening en een offerte voor het verwijderen van de muur en plaatsen van de stalen balk. De lengte van de betreffende muur is ongeveer 3.20 inclusief een kozijn met deur. Het puin dient te worden afgevoerd en de muur afgewerkt.

Bouwkundige keuring van scheuren in muren

Voor een appartementencomplex in Heerlen willen wij graag een bouwkundige laten kijken naar de buitenmuren. De muren vertonen scheuren en het vermoeden bestaat dat dit komt door verzakking, door de mijnen. Het complex heeft 4 verdiepingen.

Ontwerp maken voor woningrenovatie

Architect. Voor Renovatie bestaande woning en bijgebouwen en uitbouwen hiervan

Bouwtekening maken voor een dakconstructie

Wij willen van een bestaande bouw het plat dak vernieuwen. Aangezien wij dit dak later willen gebruiken voor hooi- en stro-opslag moet er een berekening worden gemaakt aangaande de constructie. Een tekening is er wel maar moet aangepast worden met berekeningen. Voorafgaand wil ik graag weten wat de kosten ongeveer gaan worden.

Bouwkundige tekening laten maken

Wij hebben een woon-winkelpand, was vroeger een kapperszaak. Wij wonen op de eerste verdieping en willen het winkelgedeelte tot woonruimte ombouwen zodat mijn moeder en broer bij ons kunnen komen wonen. De oppervlakte is tussen de 35- 40 m2 en hier dient een woonkamer en een douchegedeelte gemaakt te worden. Wij hebben een bouwkundige tekening nodig om dit bij de gemeente te melden.