Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor draagkracht van een plat dak berekenen:

Draagkracht van een plat dak berekenen

Beste meneer mevrouw, We hebben een woning van het jaar 1965 waaraan in 1969 een aanbouw is geplaatst. Hierop is een plat dak gelegd. Graag willen wij hiervan een groen/sedum dak maken. Hiervoor willen we weten of de aanbouw sterk genoeg is. Het gaat over een oppervlakte van ongeveer 18.6 m2. We hebben de bouwtekeningen opgevraagd bij de gemeente en op verschillende plaatsen is het mogelijk om plafondplaten weg te halen om te zien welke materialen zijn gebruikt. Wij zoeken iemand die voor ons kan berekenen wat de draagkracht van het plat dak is. Vriendelijke groeten, Karin
Onze klant uit Gennep (Limburg) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor draagkracht van een plat dak berekenen uit heel Nederland:

Draagkracht berekenen van een plat dak

Ik heb een drietal platte daken en wil daar sedum op laten plaatsen. Ik weet echter niet of de daken voldoende draagkracht hebben. Volgens de tuinman die de plaatsing uit zal voeren is de belasting met vol water absorptie 77kg per vierkante meter. Het huis is een bestaand huis en er zijn geen bouwtekeningen beschikbaar.

Draagkracht van een plat dak berekenen

Ik ben op zoek naar iemand voor het laten berekenen van het draagvermogen van een dakterras. Het dak is 50 m2.

Draagkracht berekenen van een plat dak

Mijn aanbouw komt uit 1996, ik wil graag een draagkrachtberekening van het dak voor het aanleggen van een dakterras. Ook wordt er een opening in het dak gemaakt met beloopbaar glas. Dit graag ook meenemen. Het is een houten dak van een uitbouw van ongeveer 3 bij 4 meter. Er ligt momenteel bitumen op het dak.

Draagkracht berekenen van een plat dak

Wij willen beloopbaar glas in plaats van een oma dak koepel hebben om een terras te maken op ons platdak. Daarom moet de maximale belasting worden uitgerekend. De maten zijn 4,80 x 3,50 meter.

Draagkracht berekenen van een plat dak

Ik wil een draagkrachtberekening laten uitvoeren van mijn platte dak. Wil een groen dak laten aanleggen en er zijn geen bouwtekeningen aanwezig.

Draagkracht berekenen van een plat dak

Wij hebben een huis van 1902, verdeeld in 2^1 kap. Mijn buurman en ik willen elk zonnepanelen plaatsen op het bovenste platte dak (deel van een trapezium dak: plat boven met schuine kap) . We willen de draagkracht weten van het dak aangezien de zonnepanelen met ballast verankerd worden. Het dakoppervlak is 78 m2.

Draagkracht berekening plat dak tbv groen dak

Ik wil een draagkracht berekening laten maken van het platte dak (ca. 19m2) van onze woning, om een (extensief of intensief) groen dak aan te kunnen leggen. De aanleg van het groen doe ik zelf.

Draagkracht berekening plat dak tbv dakterras

Ik wil een dakterras bouwen op een plat dak. Afmetingen van het dakterras zijn 6,82 x 3,37m. Het betreft een terras op de 2e verdieping van een uitbouw. Zie de bijgevoegde bouwtekening voor nadere informatie. Tbv de aanvraag van een omgevingsvergunning wil ik graag een draagkrachtberekening laten uitvoeren.

Draagkracht berekenen van een plat dak

Ik heb een schuurtje van 2750 mm x2750mm met een plat dak, balken hoh 393mm (lengte 2750mm, hoogte 45x 70 breedte) en een helling van 4 graden. Ik zou graag weten hoeveel het dak aan gewicht mag dragen per m2 met het oog op aanleg van een groen dak. Indien niet voldoende eventueel aanpassingen aan de constructie om dit haalbaal te maken. Balk formaat kan eventueel nog aangepast worden. Hartelijk dank!

Plat dak verlengen

We willen een plat dak verlengen. het huidige dak is van 2013, en dus in goede staat. maar we willen aan de tuinkant een stuk van ongeveer 2,5 x 4 eraan zetten. (2,5 is de breedte) er hoeft geen daglicht doorheen te komen, maar het is wel fijn als er een hemelwaterafvoer gecreëerd kan worden. deze hoeft NIET aangesloten te worden. In de toekomst willen we er zonnepanelen op plaatsen, hiermee moet rekening gehouden worden qua draagkracht.