Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor tekening dubbele garage:

Tekening dubbele garage

Van tekening tot vergunning dus met constructie en andere documenten die nodig zijn voor het maken van een garage van 10 x 8,40 met aan voor zijde 1 poort en aan achterzijde een deur met raam of ramen. of een garage van 6 x 8,40 met carport ernaast.
Onze klant uit Eijsden (Limburg) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tekening dubbele garage uit heel Nederland:

Dubbele nokverhoging

Graag willen we ons dak verhogen d.m.v een dubbele nokverhoging, het zou gaan om een lengte van ongeveer 6m (?) De voorkeur zou uitgaan naar een prefab. Op dit moment hebben we een dakkapel maar graag willen we een volledige ruimte creëren. Als vb een aantal foto’s meegezonden, met tekening van de huidige situatie.

Een gemetselde/houten schuur bouwen in de achtertuin

Wij willen een schuur van 5,00 meter x 3,00 meter dus 15 m2. Ook fundering moet gestort worden We willen de onderste 80 cm in steen, daarboven van hout. Aan de kant van de tuin 1 x een kozijn met een deur, aan de gangpad-zijde dubbele deuren. Plat maar wel schuin aflopend dak. Zie tekening.

Uitbouw achterzijde

Het gaat om een uitbouw aan de achterzijde van circa 5,30 meter breed, 2,50 meter diep en 2,80 meter hoog. (zie tekening). Hoeft niet perse met glazen dak, een lichtstraat mag ook. De bestaande vloerverwarming dient in de aanbouw te worden doorgetrokken. Graag ook installeren 2 dubbele wandcontactdozen en 1 lichtpunt (zowel buiten als binnen) De reeds aanwezige buitenkraan dient verlegd te worden. Binnenmuren en plafond dienen gestuct te worden. Voor de vloer regel ik zelf de plavuizen welke erin gelegd moeten worden. Type buitendeuren is bespreekbaar, schuif- of openslaand.

Badkamer nieuwbouw 220 x 260

Nieuwbouw, oplevering ongeveer april 2021 De ruimte wordt door de bouw opgeleverd met - cemente dekvloer (m.u.v. de douchehoek) - standaard radiator - inbouwreservoir t.b.v. het toilet - leidingwerk op de standaard plaats afgedopt - wanden onafgewerkt - plafond voorzien van standaard spuitwerk - vloerverwarming volgens het standaard legplan aangebracht Zie bijgaand: - Definitieve 0 tekening badkamer.pdf - Badkamer-idee.jpg - Inspiratie.jpg Graag een offerte voor - (Iets) verplaatsen van elektra en water in gipswand - Aansluiting koud water en afvoer voor wastafel in de slaapkamer ernaast - Tegelwerk: vloer en wanden tot plafondhoogte - In douchehoek: brede nis voor shampoo enz (indien mogelijk) - Monteren douchegoot met flens - Monteren douchekraan en stang - Monteren douchedeur - Monteren dubbele wastafel + meubel + spiegelkast (ongeveer 20 cm van buitenmuur) - Monteren wc pot (reservoir reeds aanwezig) - Monteren plankjes voor handdoeken Tegelwerk (zie Badkamer-idee.jpg) ------------------------------------------------- Argenta powder decor warm 60x60 (5,7 m2) 5,7 vloer Argenta powder decor ambre 30x60 (17,2 m2) 6,9 muur wastafel 0,9 koof bij wc 2,1 koof voorzijde 1,3 muurtje bij koof 0,2 muurtje kopse kant 2,4 muurtje douchehoek 3,1 muur deur 0,3 boven deur Vintage Masia brillo Blanco 7,5x30 (6,2 m2) 2,8 muur onder raam 1,0 wc reservoir 2,4 achter douche Castelvetro Aequa Silva 13,3x80 (4,4 m2) 3,0 muur naast raam 1,1 boven wc reservoir 0,2 boven op reservoir Zie eventueel ook Inspiratie.jpg

Aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos

Een dubbele waterdichtte wandcontactdoos buiten aanleggen aan de buitenkant van de garage muur, recht tegenover de al aanwezige wandcontactdoos aan de binnenkant van de garagemuur. Daarnaast 5 priklampen met bekabeling en transformator aanleggen in de achtertuin. Graag een grove indicatie van aanlegkosten en kosten priklampen/bekabeling/transformator. Bijgevoegd tekening . Alvast dank.

Dubbele nokverhoging

Wij willen een dubbele nok verhoging van 5,5 m breed en tot de derde dakpan rij vanaf de dakgoot. Ik heb een tekening, deze kan ik u toesturen. Het betreft een woning twee onder een kap, het is nu bergkap. Het zal gaan om een totaal oppervlakte van 6,5 bij 6m. Graag inclusief buitenafwerking met dakpannen. Van prijs afhankelijk of we casco of afgewerkt opgeleverd willen hebben. Daarnaast graag twee slaapkamers creëren.

Een uitbouw plus muurdoorbraak realiseren

Ik zou graag een (casco) uitbouw willen aan de achterzijde van de woning +/- 3m x 6m en het doorbreken van de slaap- en keukenmuur (Zie tekening). Bij een architectenbureau worden momenteel de benodigde tekenenringen gemaakt. De uitbouw zou gemetseld moeten zijn en zijn voorzien van houten kozijnen met dubbele tuindeur. De woning is niet bereikbaar per achterom.

Aanbouw realiseren

Graag offerte voor een houten aanbouw van 3 x 6 meter aan de achterkant van het huis. Er zijn er 3 1/2 zijmuren en gaat dus voornamelijk om dak en extra halve wand met dubbele deuren - zie tekening. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra en stucwerk. Geen fundering.

Verbouwing bovenverdieping

graag willen wij onze bovenverdieping verbouwen en hier meerdere kamers realiseren. De bijlage bevat het bouwbestek, de tekening en een foto vd huidige zolder. werkzaamheden: Vloer Huidige verdiepingsvloer is een houten vloer. Idee is om hier een cementdekvloer te leggen van 40mm dikte Vanuit deze cementdekvloer kan het houten regelwerk opgetrokken worden. Timmerwerk De houten regelwerk binnenmuren zijn aangeven in bruin/oranje. Er is uitgegaan van een dikte van 18mm met isolatie materiaal. Afwerking buitenzijde gips of gipsplaat? Dak + dakvensters Het dak dient geisoleerd te worden + betimmering. Dit geldt voor het oppervlak aangegeven met de buitenmaten. Deze zijn: 21,35m x 15,45m, opgetrokken tot dezelfde (standaard) hoogte als de kamerplafonds (2.60m?) Dakvensters 9 x standaard maten 114 x 78cm (graag stelpost opnemen of voorstel doen voor alternatief) 2x groot 120 x 100cm Knieschotten De ruimte dient te worden voorzien van knieschotten op standaard hoogte (1,50m?) Binnenkozijnen en deuren 9 binnendeuren incl kozijn (standaard maatvoering) + hang en sluitwerk Trap Graag stelpost opnemen voor stalen spiltrap of eventueel alternatief adviseren Plafond Plafond dient op standaard hoogte (2,60?) gezet te worden en beloopbaar te zijn. Zal later weer fungeren als bergzolder. Wordt begaanbaar middels trap via andere berging (niet in offerte opnemen!) Plafond maten: 16,37m x 15,45m Pagina 2 van 4 22-12-2019 Bouwbestek Toevoeging op tekening Verbouwing bovenverdieping Schuinpad 22 te Oldeberkoop WC Er is 1 WC gesitueerd op de verdieping. Graag hiervoor meenemen: 1 (standaard ) wc pot 1 x standaard fontein + leidingwerk Electra Graag opnemen: Per kamer 2 dubbele stroompunten Grote ruimte achterzijde (92,7m2) graag 4 dubbele stroompunten Verwarming Elke ruimte dient te worden voorzien van 1 standaard radiator. Incl. aansluiten en leidingwerk. Overige Onvoorziene kosten + sloop en stutwerk

Extra stopcontact aanleggen

Graag willen wij een extra stopcontact op zolder. Het gaat om een dubbele stopcontact inbouw in een betonnen muur 6 meter verderop van een bestaande stopcontact. (Zie tekening) Graag wil ik weten of dit mogelijk is en wat de kosten hiervoor zijn.

Partners

Partners van Casius