Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor opbouw extra verdieping :

Opbouw extra verdieping

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het bouwen van een extra verdieping op mijn huis. De afmetingen zijn breed genomen: 4 bij 10 maar dit moet even correct opgemeten worden. Daarnaast wil ik ook hulp bij het indienen van de vergunningen. Ik wil 2 slaapkamers, douche en wc realiseren. casco prefab methode maar wel met leidingen, exclusief elektra.
Onze klant uit Eijsden (Limburg) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor opbouw extra verdieping uit heel Nederland:

Dakkapel voorzijde / opbouw achterzijde

Wij willen aan de voorzijde een extra dakkapel realiseren (op de zolder verdieping), soort gelijk aan de dakkapel zoals op de foto bijgevoegd. Daarnaast willen we aan de achterzijde een opbouw realiseren van ongeveer 3mx 5m, soortgelijk aan de buren zoals op de bijgevoegde foto.

Opbouw op platte dak

Wij willen een verdieping op ons huis platte dak totale grote is 611 breed en 850 diep. Wat gaat het kosten ?

Aanbouw bij opbouw

Aanbouw van de opbouw op het dak. De helft van de tweede verdieping is al een tijd geleden gebouwd. Echter moet ongeveer de helft nog aangebouwd worden, om de hele tweede verdieping bewoonbaar te maken. Het gaat om een op/aanbouw van circa 25 m2 met een plat dak van hout(bakstenen zijn te zwaar i.v.m. fundering op hout). We willen geen schuine wanden.

dak opbouw, aanbouw nok verhoging

Een dak opbouw op plat dak 3m bij 10 m houten prefap platdak. Een aanbouw zijkant rechts huis 3.3m bij 6.7m houten met achterzijden opslaande deuren. Nok verhoging 6m bij 2m Optioneel met 2de verdieping prefap offerte casco en afbouw appart. En een garage 30 vierkante meter afbeken.

Uitbouw + dakopbouw

Wij willen graag achter aan aanbouw van 3 bij 5 meter. De eerste verdieping willen we uitbreiden met een dakopbouw. Ik heb de tekeningen van de architect toegevoegd. Graag alle deuren en kozijnen van hout. Voor opbouw graag een casco oplevering met stucwerk en een houten constructie. De uitbouw graag een casco oplevering met stucwerk en een metsel constructie. Vergunning is al aangevraagd.

Extra verdieping bouwen

We hebben ongeveer twee jaar geleden een vergunning aangevraagd voor een extra verdieping op onze huis (plat dak), maar deze is afgewezen omdat het huizen blok was als een geheel ontworpen en er is een raam drie huizen verder op die dan tegen te opbouw zou kijken. Hebben jullie ervaring met het aanvragen en regelen van een vergunning en vervolgens ook het bouwen daarvan? Hoor het graag.

Een woning uit- en opbouw realiseren

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw en uitbouw kan realiseren. De opbouw moet 450 bij 650 cm groot worden. De uitbouw moet 100 bij 300 cm groot worden. Voor zowel de uit- als opbouw geldt: casco opleveren en hardhouten kozijnen met hr+ glas. Daarnaast is het huidige dak van de woning van beton en gaat de opbouw om een toekomstig 2e verdieping.

Opbouw op een portiek woning en een verbouwing binnen onze woning

Wij zijn van plan om een opbouw op onze portiek woning te plaatsen. Dit willen we samen doen met onze buren. Wij willen een complete oplevering. Ik vermoed dat het dat verstevigt moet worden, een constructeur zou daar nog naar moeten kijken. Met de vergunning ben ik bezig. In de bijlage ontvangen jullie tekeningen en wensen die we hebben. Hieronder ook nog even deze wensen van ons: Onze woning is een Portiekwoning op de bovenste etage. Op onze woning willen we een opbouw realiseren. Op de tekeningen welke we in de bijlage hebben toegevoegd is de bestaande en de nieuwe toestand te zien. Tevens hebben we in de bijlage een tekening toegevoegd waarin we hebben aangegeven hoe we de inrichting denken te willen hebben. Hierbij een aantal punten die we aanvullend in ons huis willen hebben: Een nieuwe centrale verwarming Het wegwerken van enkele bestaande CV leidingen boven het plafond Solar panelen op het nieuwe dak Vervangen van bestaande elektriciteitsbekabeling (optie) Nieuw plafond in de bestaande woonkamer en de grote slaapkamer De bestaande keuken wordt een badkamer met: Bad Douche Bidé toilet Wastafel De bestaande woningkamer splitsen in twee kamers door een muur Oude deuropening naar studie heropenen Nieuwe deur tussen nieuwe slaapkamer en nieuwe badkamer Open haard in nieuwe woonkamer Bestaande keuken verplaatsen naar bovenste verdieping Nieuw keuken eiland maken Repareren van de muur langs de bestaande trap (oude lekkage) Verlenging bestaande schoorsteen (?) Graag zouden we een prijsindicatie van jullie willen ontvangen.

Opbouw aan de zijkant van de woning

Wij willen een opbouw maken op een bestand uitbouw aan zijkant van de woning zodat we de slaapkamer op 1e verdieping groter kunnen maken. Het gaat om 6 tot 8 x 2 m. We willen de opbouw op de aanbouw van ons hebben en graag in dezelfde stijl als het huis. Geen houten skelet. met de bouw van de uitbouw is er rekening gehouden met de dakconstructie, zodat er een opbouw gemaakt kan worden, er moet wel een zwevende vloer gemaakt worden ,et tussen isolatie. Er is een vergunning nodig. Oplevering is afhankelijk van de prijs.

Opbouw anderhalve verdieping

Wij willen een opbouw realiseren van 12,3 x 6,6 meter, met daarboven op nog een halve verdieping, van 6,6 x 6 meter. Ik kan meer gegevens per mail toesturen. Vergunning opnemen in de offerte. Graag een complete oplevering met prefab constructie. Draagkrachtberekening ook graag opnemen in de offerte.