Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor opbouw extra verdieping :

Opbouw extra verdieping

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het bouwen van een extra verdieping op mijn huis. De afmetingen zijn breed genomen: 4 bij 10 maar dit moet even correct opgemeten worden. Daarnaast wil ik ook hulp bij het indienen van de vergunningen. Ik wil 2 slaapkamers, douche en wc realiseren. casco prefab methode maar wel met leidingen, exclusief elektra.
Onze klant uit Eijsden (Limburg) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor opbouw extra verdieping uit heel Nederland:

Verdieping op platte dak bouwen

Ik wil graag een opbouw van 5.5 meter breed bij 8.5 meter lang. Op een platte dak. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met stucwerk, elektra en een houten constructie. Ik ontvang graag een offerte.

Een dakopbouw realiseren op een herenhuis

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op onze woning. Het gaat om een toekomstig 2e verdieping van ongeveer 6 bij 9 meter. De opbouw moet op een bestaand houten dak geplaatst worden. Daarnaast zie ik graag kunststof of houten kozijnen terug in de opbouw. Er is nog geen vergunning, maar wel een bouwtekening aanwezig. Ik wil graag weten hoeveel het kost om het casco of woon-klaar op te laten leveren.

Opbouw op garage

Ik ben mij aan het oriënteren naar de mogelijkheden voor een opbouw (houtskelet) op mijn garage. Het moet ongeveer 8 meter lang en 3 meter breed worden. De garage is losstaand (maar ingesloten tussen twee hoekwoningen welke 2.5 meter tov elkaar versprongen staan) en inmiddels opgemetseld naar vloerhoogte eerste verdieping. Ik heb meer tekeningen maar ik kan er maar een uploaden Kunt u mij een indicatie geven van de kosten als de opbouw casco word opgeleverd, met alleen het voorblad gemetseld en de rest gepotdekseld?

Opbouw plaatsen

Ik ben op zoek naar een aannemer voor het maken van een extra verdieping bovenop een huis van 45 vierkante meter zoals de buren aan de rechterkant. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Complete oplevering en stucwerk is in overleg. Er moet wel elektra in komen en het moet van hout gemaakt worden.

Een dakopbouw en -terras realiseren

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw en dakterras kan realiseren. Het gaat om een toekomstig 4e verdieping. De totale oppervlakte van het dak is 70 m2. Grotendeels moet hiervan een dakopbouw worden, de rest terras. Er is nog geen vergunning aanwezig. De opbouw moet woon-klaar worden opgeleverd. Ik bespreek graag met de aannemer welke uitvoering van opbouw het best tot zijn recht komt bij ons.

Prefab dakopbouw realiseren

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren. Het gaat om een toekomstig 4e verdieping. De opbouw moet prefab gebouwd worden en ongeveer 5,5 bij 4 meter groot zijn. Daarnaast wil ik dat de opbouw woon-klaar wordt opgeleverd en ik zie graag kunststof kozijnen terug in de opbouw. Er is nog geen vergunning aanwezig en ik zou daar graag hulp bij krijgen van de vakman.

Opbouw extra verdieping

graag willen wij een extra verdieping op de woning, zoals ook bij de buren het geval is, zie bijgaand. de afmetingen zijn ong 6 x 10 m. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd. Er moet elektra in komen, er moet stucwerk gedaan worden en er moeten leidingen aangelegd worden omdat er een badkamer in gaat komen. Graag een offerte inclusief en exclusief compleet oplevering.

Woning verbouwen en etage bouwen

Wij willen graag een offerte laten maken om onze woning op te laten knappen. Nieuwe keuken, overal kunststof kozijnen, badkamer opnieuw indelen, kruipruimte goed isoleren (veel vocht in huis), woonkamer een stukje uitbreiden en een verdieping erop die afgewerkte is met zeker 2 kamers en dan een cv ketel ook naar boven verplaatsen. Er is geen vergunning nodig voor de uitbouw, maar wel voor de opbouw. Er moet 1,5 meter uitgebouwd worden, en de afmetingen van de opbouw zijn nog niet bekend. De opbouw moet compleet opgeleverd met elektra, stucwerk en een bakstenen buitenkant. Het worden 2 slaapkamers. Ik ben benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn.

Dakopbouw met terras realiseren

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw en terras kan realiseren op mijn woning. Het gaat om een toekomstig 5e verdieping. De woning is 31 m2, de dakopbouw moet 12 m2 zijn. De overige 19 m2 moet het terras worden. De opbouw moet woon-klaar worden opgeleverd. Er is nog geen vergunning aanwezig.

Een dakopbouw realiseren

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op een hoekwoning. Het gaat om een toekomstige 4e verdieping. De uitbouw moet 5 bij 8 meter groot zijn, een houten constructie hebben en casco worden opgeleverd. Daarnaast zie ik graag kunststof kozijnen terug in de opbouw. Er is nog geen vergunning aanwezig.