Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor balk berekening voor h balk:

Balk berekening voor H Balk

Er zal een aanbouw worden geplaatst. Hierbij zal de huidige buitenmuur doorgebroken worden. Hierbij is een constructieberekening nodig voor een H Balk. Dit tussen 25 september en 9 oktober 2020.
Onze klant uit Born (Limburg) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor balk berekening voor h balk uit heel Nederland:

Uitbouw achterzijde

Wij willen graag een aanbouw aan de achterzijde van onze woning plaatsen. De aanbouw moet over de gehele breedte van de woning komen. De afmetingen zijn 5 meter breedte en 4 meter diep (20 m2) de hoogte van vloer tot plafond is 2.5 meter. We willen de huidige kozijnen uit de achtergevel gebruiken in de nieuwe achtergevel. De kleur van de stenen willen we graag hetzelfde als de huidige stenen (rood en zwart) De woning betreft een hoekwoning met hiernaast een brandgang. Er moeten een aantal waterleidingen verlegt worden in verband met het plaatsen van een nieuwe keuken en het verplaatsen van de radiator. De keuken gaat doorlopen in de nieuwe aanbouw derhalve zouden we het liefst hebben dat er een balk in het plafond wordt geplaatst om de oude draagmuur op te vangen. We zitten te denken aan een oplevering tussen casco en compleet, graag nog wat advies van de vakman. Daarnaast moeten er ook nog een bouwtekening en constructie berekening gemaakt worden (mochten jullie dit niet doen kunnen we dit ook buiten jullie om doen). Van de woning zelf zijn wel de bouwtekeningen en constructieberekeningen aanwezig.

Draagmuur verwijderen en balk plaatsen

Draagmuur verwijderen en een stalen balk plaatsen. Berekening is gemaakt, maar moet nog even gecheckt worden voor de zekerheid. Het gaat om een overspanning van 3 meter, waarbij er een hea balk geplaatst moet worden op de spowmuur aan de ene kant en een staander van kokerstaal aan de andere kant.

Deuropening vergroten in een draagmuur

Deuropening vergroten en verhogen naar 150 cm breed en 240 cm hoog. En Is een draagmuur dus ook moet er een stalen balk geplaatst worden. Bedoeld om een taatsdeur met paneel te plaatsen. Hier is nog geen draagkracht berekening voor gekomen.

Constructieberekening laten maken

ik wil graag een constructieberekening laten maken voor de draagbalk welke wij nodig gaan hebben bij het doorbreken van onze keuken muur. Via Casius komt een bedrijf een offerte maken voor het verwijderen van de keuken muur en het plaatsen van de balk, echter hebben we nog een berekening nodig.

Uitbreiden huidige uitbouw en verplaatsen keuken

Wij willen onze huidige uitbouw uitbreiden met 1,5 m, afmeting is 1,5m x 3,6m. De fundering zal er al liggen volgens de vorige bewoners. Prefab, compleet opgeleverd. Tevens de keuken verplaatsen naar de voorkant van onze woning (hiervoor moeten wel wat sloop werkzaamheden worden gedaan zoals verwijderen schoorsteen). Daarnaast willen we een muurtje weghalen maar daar rusten 2 stalen balken op in het verlengde van elkaar, wij zijn benieuwd of die aan elkaar te koppelen zijn of te vervangen door 1 balk, de draagkracht berekening hiervoor is nog niet uitgevoerd.

Doorbraak draagmuur over 3 meter

Het gaat om het verwijderen van een stuk draagmuur over een lengte van 3 meter. De dragende balk zal bestaan uit 2x een L profiel (zie bijgevoegde berekening). De plafonds zijn al open en de muren zijn al kaal (geen CV meer en geen elektra). Inclusief materiaal.

Draagmuur verwijderen en balk plaatsen

Wij hebben net een huis gekocht. 15 Juli de sleutel Nu willen we graag 2 (1,5) draagmuren verwijderen. Draagmuur 1: van woonkamer naar keuken. Hier zit al een open doorgang ter breedte van een deur. (foto 588) Draagmuur 2: van keuken naar eetkamer. Hier zit een open doorgang, een grote boog. Nu moet die boog eruit, maar het zou best kunnen dat deze boog deel is van de constructie. (foto 592) Het hoeft niet strak afgewerkt te worden, omdat onze stukadoor de rest van het huis al moet doen. (dit scheelt misschien tijd) Er is nog geen constructie berekening gemaakt, wellicht heeft de aannemer hier zelf iemand voor. Wat voor ons heel belangrijk is, is de datum. We krijgen dus 15 juli de sleutel, en willen dan ZSM die muren eruit (voor de bouwvakantie, als dat van toepassing is). Het liefste dus rond week 30. Als dit niet mogelijk is, hoor ik graag uw beste voorstel.

Draagmuur verwijderen en draagbalk plaatsen

In ons huis willen wij op 2 plekken een muurdoorbraak in verschillende draagmuren, één voor een deuropening en één voor een venster. Er zijn al tekeningen en berekening gemaakt, op beide plaatsen moet een balk terug (HE100B en HE200B). De muren zijn van beton. Wij willen de klus graag eind juni uitvoeren, als dat kan

Constructieberekening en draagmuur verwijderen

Graag zou ik zo snel mogelijk een berekening willen hebben voor een stalen balk plaatsen in draag muur. Er zit nog 1 verdieping boven. Ook graag advies voor maken van fundering voor aanbouw. De aannemer heb ik al, ben echt opzoek naar een partij die de draagkracht kan berekenen.

Constructieberekening en draagmuur verwijderen

Ik zoek een aannemer die een constructiebereking kan maken en een geveldoorbraak kan realiseren. Het gaat om een omgevingsvergunning aanvragen (incl. berekening), stempels plaatsen, stenen muur doorslijpen en stalen balk (4.3m.) plaatsen. Overige specificaties bespreek ik met de aannemer.

Partners

Partners van Casius