Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Groningen of directe omgeving.

2957 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: herbeoordeling van sloop van een draagmuur, berekening maken voor terras annex schuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Groningen:

Draagkracht berekenen om een dakterras te verstevigen

Ik wil graag een Jacuzzi plaatsen op mijn dakterras. De jacuzzi weegt inclusief water ongeveer 1.700 kilo. De huidige draagkracht van mijn dakterras is 100 kg de m2.

Bouwtekening voor een aanbouw laten maken

Bouwtekening voor een aanbouw van ongeveer 15 m2.

Constructieberekening voor een muurdoorbraak

Ik wil graag een constructieberekening voor een muurdoorbraak laten maken. De huidige muur is reeds eerder doorgebroken, nu zien wij de doorbraak ruimer waardoor er meer muur verwijderd moet worden. Het betreft een muur, inclusief kamerdeur, tussen de woonkamer en de gang. Het te verwijderen deel is ongeveer 2 meter breed en 2.50 meter.

Verwijderen openhaard

Wij hebben een woning gekocht. In de woonkamer zit een grote openhaard die wij graag willen verwijderen. Als we de tekeningen bekijken lijkt het dat de haard verwijderd kan worden zonder de rest van de schoorsteen te hoeven verwijderen, echter helemaal zeker weten we het niet. Graag willen we een bouwkundig advies hierover. Vervolgens zo mogelijk uitvoering.

Zolderconstructie beoordelen

Ten behoeve van een zolderverbouwing ben ik op zoek naar een deskundige die kan beoordelen/adviseren in hoeverre de huidige dak- en zolder constructie voldoet. En welke maatregelen eventueel genomen moeten worden wanneer deze niet voldoet. We willen een slaapkamer op zolder maken. Huis uit jaren '30.

verlengen achterste slaapkamer en laten voorzien van zwevend balkon

Ik ben van plan het raam van mijn achterste slaapkamer te verlengen zodat er een deur in kan worden geplaatst en vervolgens wil ik het laten voorzien van een "zwevend balkon" Raam is nu 164 lang en zal 240 cm moeten worden, breedte blijft gelijk. Ik heb hiervoor een bouwtekening nodig en een constructieberekening alvorens ik de aanvraag in kan dienen bij de gemeente. Offerte van het kunststof kozijn en tekening van het raam zijn al klaar. Ik wacht nog op de offerte vor het zwevend balkon

aanbouw aan het huis

het vergroten van een aanbouw

Bouwen van een garage 7x10 met spouw en ...

Bouwen van een garage 7x10 met spouw en garage deur 5m en een aanbouw van 4.8x8m

Bouwtekening voor vernieuwen/vergroten ...

Bouwtekening voor vernieuwen/vergroten balkon en aansluiting op dakterras.