Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Groningen of directe omgeving.

2982 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: tekening en berekening voor verbouwing maken, constructieberekening voor verbreden van gat in draagmuur, berekening en tekening voor verwijderen draagmuur, draagkracht dak berekenen, bouwtekening voor een dubbele dakkapel met nokverhoging., funderingsrapport maken, constructietekening en berekening voor opvang van draagmuren, draagkracht berekenen van een plat dak, bouwtekening voor een dakopbouw, draagkracht berekenen van balkon voor opblaas jacuzzi, draagkracht berekenen van een plat dak, draagkracht van een plat dak berekenen, tekening voor een omgevingsvergunning maken, constructieberekening laten maken, tekening inventaris en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Groningen:

Constructieberekening voor een muurdoorbraak

Ik wil een constructieberekening laten maken ten behoeve van een draagmuur die wij 53 cm willen inkorten. Tevens wil ik graag weten of een aanvullende constructie nodig is indien de 53 cm draagmuur wordt verwijderd en wat hiervoor de kosten.

Constructieberekening voor een muurdoorbraak

Ik wil graag een constructie berekening voor een muurdoorbraak tussen woonkamer en keuken. Ik weet niet goed of het een draagmuur betreft.

Constructieberekening voor een muurdoorbraak

Ik zoek een bouwkundige die een constructieberekening kan maken voor het verwijderen van een draagmuur. Graag wil ik weten welke stalen I balk ik nodig heb en wat kosten gaan zijn voor de berekening. Het gaat om een stuk draagmuur van 3 à 4 meter.

Tekening voor omgevingsvergunning kunststof kozijnen

Ik heb voor het plaatsen van kunststof kozijnen nog een bouwtekening nodig. Het gaat hierbij om tekeningen schaal 1:5 waarop materiaal aanduiding en maat voeringen staan. Aanduiding van de locatie van de details op de tekeningen. Aansluiting bestaand en nieuw horizontaal en verticaal. De vergunning zelf is verder akkoord alleen deze tekening ontbreekt nog. Voor de criteria verwijs ik verder naar de bijlage. Tevens een kopie van de vergunningsaanvraag en afwijzing bijgevoegd. Ik ga er vanuit dat hier vertrouwelijk mee om wordt gesprongen.

Draagkracht berekenen van een plat dak

Ik wil de draagkracht van mijn schuur en carport laten berekenen en advies voor versterken indien nodig.

Draagkracht berekenen om een dakterras te verstevigen

Ik wil graag een Jacuzzi plaatsen op mijn dakterras. De jacuzzi weegt inclusief water ongeveer 1.700 kilo. De huidige draagkracht van mijn dakterras is 100 kg de m2.

Bouwtekening voor een aanbouw laten maken

Bouwtekening voor een aanbouw van ongeveer 15 m2.

Constructieberekening voor een muurdoorbraak

Ik wil graag een constructieberekening voor een muurdoorbraak laten maken. De huidige muur is reeds eerder doorgebroken, nu zien wij de doorbraak ruimer waardoor er meer muur verwijderd moet worden. Het betreft een muur, inclusief kamerdeur, tussen de woonkamer en de gang. Het te verwijderen deel is ongeveer 2 meter breed en 2.50 meter.

Verwijderen openhaard

Wij hebben een woning gekocht. In de woonkamer zit een grote openhaard die wij graag willen verwijderen. Als we de tekeningen bekijken lijkt het dat de haard verwijderd kan worden zonder de rest van de schoorsteen te hoeven verwijderen, echter helemaal zeker weten we het niet. Graag willen we een bouwkundig advies hierover. Vervolgens zo mogelijk uitvoering.

Zolderconstructie beoordelen

Ten behoeve van een zolderverbouwing ben ik op zoek naar een deskundige die kan beoordelen/adviseren in hoeverre de huidige dak- en zolder constructie voldoet. En welke maatregelen eventueel genomen moeten worden wanneer deze niet voldoet. We willen een slaapkamer op zolder maken. Huis uit jaren '30.

verlengen achterste slaapkamer en laten voorzien van zwevend balkon

Ik ben van plan het raam van mijn achterste slaapkamer te verlengen zodat er een deur in kan worden geplaatst en vervolgens wil ik het laten voorzien van een "zwevend balkon" Raam is nu 164 lang en zal 240 cm moeten worden, breedte blijft gelijk. Ik heb hiervoor een bouwtekening nodig en een constructieberekening alvorens ik de aanvraag in kan dienen bij de gemeente. Offerte van het kunststof kozijn en tekening van het raam zijn al klaar. Ik wacht nog op de offerte vor het zwevend balkon

aanbouw aan het huis

het vergroten van een aanbouw

Bouwen van een garage 7x10 met spouw en ...

Bouwen van een garage 7x10 met spouw en garage deur 5m en een aanbouw van 4.8x8m

Bouwtekening voor vernieuwen/vergroten ...

Bouwtekening voor vernieuwen/vergroten balkon en aansluiting op dakterras.