Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor een draagmuur verwijderen in een woonkamer:

Een draagmuur verwijderen in een woonkamer

Ik zoek een aannemer die een draagmuur tussen een woonkamer en eetkamer kan verwijderen. Het gaat om een muur van 255 bij 327 cm. Hiervoor moet er waarschijnlijk nog wel een constructiebereking gemaakt worden.
Onze klant uit Drieborg (Groningen) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een draagmuur verwijderen in een woonkamer uit heel Nederland:

Bouwen staal constructie in plaats van draagmuur

Van de woonkamer naar de keuken wil ik een draagmuur verwijderen. Betreft een muur van 5 meter. Over het plafond dient een stalen balk geplaatst te worden die aan beide kanten in een bestaande muur moet komen. Verder dient er 1 steunpaal te komen. Constructie berekeningen en tekeningen zijn opgemaakt.

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

We need to break the a few short house walls at the back of the house. There are already windows but they are separated by short walls. The short walls are 1.7m and the other wall is 0.47m. We want to put in windows of about 4.8m wide in total. We are looking for a company that can do the permit the calculation and also place the metal beam.

Draagmuur verwijderen op de eerste verdieping

Ik wil een stuk van een dragende muur laten verwijderen op de eerste verdieping tussen twee slaapkamers. Het stuk is ongeveer 2 meter breed en 2,50 - 2,60 meter hoog. Er moet een constructie tekening gemaakt worden, een latei of H balk geplaatst worden, het sloopafval moet afgevoerd worden en de werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Graag ontvang ik een offerte.

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

Wij willen de muur tussen de woonkamer en de keuken slopen (3 meter inclusief bestaande deur opening) om een open doorgang te creëren. De muur is een draagmuur en er moet een stalen balk in komen. Constructieberekening is reeds aanwezig.

Draagmuur verwijderen tussen keuken en woongedeelte

We kopen een nieuwe woning die op 15 december 2019 geleverd wordt. We willen de muur tussen de keuken en het woongedeelte weghalen. Dit is - althans zo zijn wij geinformeerd - een draagmuur. In deze gemeente is daarvoor tevens een vergunning nodig. We zoeken een partij die de komende tijd een constructieberekening kan maken en kan assisteren in het vergunningsproces om vervolgens in december de werkzaamheden uit te voeren.

Draagmuur verwijderen

Ik wil graag de opening tussen mijn woonkamer en keuken groter laten maken. Hier zit nu een deur in en ik wil hem graag grotendeels open maken, over een breedte van circa 1.40 meter. De gehele muur is 2.1 meter breed. Oude materiaal ook graag afvoeren.

Draagmuur verwijderen, stucwerk en deuropening sluiten

Het gaat om een huis dat wij binnenkort kopen en alvast de kosten en de benodigd tijd willen weten. Het is ook belangrijk voor ons, dat jullie op 22 oktober kunnen beginnen. We krijgen de sleutels op 21 oktober, op die dag kunnen we samen naar ons nieuw huis langs gaan om alles te bespreken. Het is een appartement van 1951 in Rotterdam Blijdorp. 1 Een muur van 159 cm uitbreken (niet dragend)- tussen de keuken en de eetkamer 2 Deur en muur tussen de eetkamer en de hal verwijderen (107 cm) (niet dragend) 3 Een nieuwe deur en muur bouwen - 107 cm (blauw op de tekening) 4 Dubbele deur en muur tussen de eetkamer en de woonkamer verwijderen (365 cm) 5 Deuropening tussen de keuken en de hal dichtmaken (90 cm?) (groen op de tekening) 6 Een inbouwkast (VK) verwijderen 7 Stukadoren - prijs per m2? 8 Een haard verwijderen (misschien)

Draagmuur verwijderen en een stalen balk plaatsen

Het gaat om het zoveel mogelijk verwijderen van een (dragende) boog, om een ruime keuken te kunnen plaatsen. Wij zouden dan een steunpilaar over willen houden, of indien mogelijk alles weg met een stalen draagconstructie als vervanging. De boog is ongeveer 2.5 meter lang met een doorgang van 1 meter. De hoogte is ongeveer 2.50 m. Oude materiaal kunnen wij zelf afvoeren. Wij zouden graag willen weten welke opties er zijn, en het geschatte prijsverschil daartussen. Dus graag 2 offertes, 1 voor de steunpilaar en 1 voor de stalen draagconstructie.

Stalen pui aan de achterzijde huis plaatsen

We willen graag een stalen buitenpui aan de achterzijde van het huis laten plaatsen. De ruimte zal aan de woning getrokken worden. Dit betekent dat er dus ook sloopwerk plaats moet vinden (gehele achterzijde huis, draagmuur blijft staan); daarnaast verwijderen huidige overkapping), vloerverwarming gelegd dient te worden etc. De afmetingen van de pui zijn 5,17 m bij 2,5 m. De hoogte is aflopend van 3 m (huiszijde) tot 2,2 m (einde pui). Het geheel is van glas en staal (dus ook bovenkant). Kozijnen zijn van dun staal (industrieel, grote rechthoekige kozijnen). Aan de zijkant komt een deur (dit wordt dan nieuwe achterdeur). De achterkant is bij voorkeur geheel open te breken (graag verschil in kosten bij alleen twee grote schuif- en open te klappen deuren en mogelijkheid tot gehele achterkant open te schuiven. Bijgevoegde documenten geven een schets van wat in ons hoofd zit (dunnere kozijnen dan op foto).

Draagmuur verwijderen

Draagmuur verwijderen tussen keuken en woongedeelte Ik wil een draagmuur verwijderen tussen de keuken en de woonkamer om een open keuken te creëren. Er is een steunbalk nodig. - Wand verwijderen tussen keuken/woonkamer - I-balk leveren en monteren t.b.v. ondersteuning plafond - I-balk afwerken met stucplaat - Bestaande deursparing dichtzetten (Gibo) - Voorstrijken en stucwerk dichtgezette deursparing, koof en restant wand 18m2 - Tegelwerk vloer aanhelen incl. lijm en voeg (tegels levert cliënt)

Partners

Partners van Casius