Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor een draagmuur verwijderen in een woonkamer:

Een draagmuur verwijderen in een woonkamer

Ik zoek een aannemer die een draagmuur tussen een woonkamer en eetkamer kan verwijderen. Het gaat om een muur van 255 bij 327 cm. Hiervoor moet er waarschijnlijk nog wel een constructiebereking gemaakt worden.
Onze klant uit Drieborg (Groningen) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een draagmuur verwijderen in een woonkamer uit heel Nederland:

Verplaatsen keuken, draagmuur verwijderen en overal nieuwe vloeren

Ik wil: * een keuken verplaatsen naar slaapkamer en daar een nieuwe plaatsen. * gehele appartement nieuwe vloer (50 m2) * dragende muur tussen huidige keuken en woonkamer verwijderen (3m) https://www.funda.nl/koop/amsterdam/appartement-41949333-esmoreitstraat-12-iii/#foto-19

Tekening voor een omgevingsvergunning maken

Ik zoek een specialist voor het opstellen van een constructieberekening voor het verwijderen van een draagmuur. De muur is ongeveer 300 cm breed.

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Ik wil in mijn woning de trap verplaatsen naar de zijkant van de muur en de huidige muur uitbreken. Dit bestaat uit een blok waarin de trap naar boven en de trap van de kelder loopt. Het is geen dragende muur, deze muur heeft een lengte 270 cm bij breedte 130 cm en hoogte 280 cm en staat in het midden van de woonruimte tussen de eetkamer en de woonkamer (zie afbeelding). De trappen wil ik hergebruiken, deze zijn 100 cm breed bij 350 cm hoog, en deze worden dan geplaatst aan een dragende muur zie toegevoegde afbeelding.

Draagmuur verwijderen en balk plaatsen

Draagmuur verwijderen en een stalen balk plaatsen. Berekening is gemaakt, maar moet nog even gecheckt worden voor de zekerheid. Het gaat om een overspanning van 3 meter, waarbij er een hea balk geplaatst moet worden op de spowmuur aan de ene kant en een staander van kokerstaal aan de andere kant.

Draagmuur verwijderen en draagbalk plaatsen

We willen de keuken betrekken bij de woonkamer. De draagmuur is 3.57 m lang en er zal ±2.6 meter verwijderd moeten worden. De hoogte van de muur is 260 cm. Momenteel zijn we bezig met een constructieberekening te laten maken. Overige specificaties bespreek ik graag met de specialist.

Draagmuur verwijderen

Wij gaan 15 sept. verhuizen naar onze nieuwe woning, hier willen wij graag de keuken plaatsen in de garage. Hierbij willen wij de muur tussen garage en eetkamer doorbreken (niet in zijn geheel) zie ook voorbeeld foto. Ik verwacht +- 2 mtr breed x 2 mtr hoog in de opening willen wij een toog plaatsen. Het betreft hier het gehele werk incl constructie berekening + vergunning. Meten is mogelijk vanaf 15 sept.

Constructieberekening laten maken en draagmuur verwijderen

Ik wil de draagmuur tussen de keuken en woonkamer laten verwijderen. Aan beide kanten blijft er een deel staan wat hopelijk gebruikt kan worden als kolom. Er is nog geen constructietekening gemaakt. Ik wil graag dat er ca. 2,5 meter verwijderd wordt. Bij voorkeur begin september. Gaat dus om constructietekening + 2,5 meter dragende muur verwijderen. Indien mogelijk ook inclusief container huur. Opdracht bezichtigen is mogelijk op afspraak (ik heb de sleutel nog niet) Alvast bedankt!

Renovatie woning casco opleveren

Betreft complete renovatie: Bouwval Doelstelling: Casco opleveren Enkele muur, naar binnen isoleren. Compleet nieuw dak van 60-70 m2. Betonnen vloer voorzien van vloerverwarming, isolatie en egalisatie. 1 Draagmuur verwijderen tot in de nok. 8 nieuwe kozijnen. Nieuwe entree kozijn. nieuwe ketel of warmtepomp optioneel. Wat doe ik zelf: elektra, keuken, badkamer, stucwerk en sloopwerk. Foto eventueel aanwezig

Draagmuur verwijderen

Ik wil een draagmuur van 5,5 meter breed aan de achterkant van mijn woning verwijderen. Bedoeling is een woon keuken te realiseren, en de aanbouw er bij te betrekken.

Draagmuur verwijderen en ruimte afwerken

Wij hebben een verzoek voor het uitbrengen van een offerte voor onze (toekomstige) woning. De overdracht zal op 1 december 2020 zijn. De bedoeling is om omstreeks die periode de werkzaamheden uit te laten voeren. Waar zijn we naar op zoek? We willen kort gezegd de muur weghalen tussen de woonkamer en de keuken. De betreffende muur vind je op foto 6 aan de linkerkant van de deur die je op de foto ziet. Wat we eigenlijk willen, is niet het volledig weghalen van de muur, maar aan beide kanten een stukje muur over laten en alles netjes afwerken. We staan uiteraard open voor advies van jouw kant wat dit betreft. Daarnaast zouden we de deur weg wil laten halen van de keuken naar de gang en deze muur dicht maken. Dat betreft de deur van waaruit foto 9 is gemaakt. Voor zover ik kan zien, moeten we een omgevingsvergunning aan gaan vragen bij de gemeente Tilburg. Daarnaast lees ik dat we waarschijnlijk tekeningen/calculaties et cetera aan moeten leveren. Kunnen jullie dit ook verzorgen of in assisteren?

Partners

Partners van Casius