Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Groningen.


Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: ontwerp nieuwe indeling van een Oostenrijkse noodwoning, balk berekening voor H Balk, bouwtekening voor woonwagen, draagkracht berekening plat dak tbv groen dak, bouw/constructie-tekening + vergunningsaanvraag zwevend terras, draagkracht dakterras/inpandig balkon berekenen, draagkracht berekening plat dak tbv dakterras, constructie berekening tbv dakkapel, constructieberekening laten maken, constructieberekening maken voor een draagmuur verwijderen + plaatsen panelen, draagkracht berekenen van een plat dak, constructieberekening voor trapgat in betonnen vloer, draagkracht berekenen van een plat dak, palenplan tbv uitbouw, constructieberekening laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Groningen:

dinsdag 2 juni 2020

Constructieberekening voor 6 muurdoorbraken

Benodigd: 6 constructieberekening voor aanvraag omgevingsloket. Voorhanden: Bestaande situatie, nieuwe situatie, additionele informatie en foto's.
woensdag 5 februari 2020

Constructieberekening voor een muurdoorbraak

Ik wil een constructieberekening laten maken ten behoeve van een draagmuur die wij 53 cm willen inkorten. Tevens wil ik graag weten of een aanvullende constructie nodig is indien de 53 cm draagmuur wordt verwijderd en wat hiervoor de kosten.
donderdag 28 november 2019

Constructieberekening voor een muurdoorbraak

Ik wil graag een constructie berekening voor een muurdoorbraak tussen woonkamer en keuken. Ik weet niet goed of het een draagmuur betreft.
zaterdag 31 augustus 2019

Een draagmuur verwijderen in een woonkamer

Ik zoek een aannemer die een draagmuur tussen een woonkamer en eetkamer kan verwijderen. Het gaat om een muur van 255 bij 327 cm. Hiervoor moet er waarschijnlijk nog wel een constructiebereking gemaakt worden.
woensdag 24 oktober 2018

Constructieberekening voor een muurdoorbraak

Ik zoek een bouwkundige die een constructieberekening kan maken voor het verwijderen van een draagmuur. Graag wil ik weten welke stalen I balk ik nodig heb en wat kosten gaan zijn voor de berekening. Het gaat om een stuk draagmuur van 3 à 4 meter.
maandag 2 juli 2018

Tekening voor omgevingsvergunning kunststof kozijnen

Ik heb voor het plaatsen van kunststof kozijnen nog een bouwtekening nodig. Het gaat hierbij om tekeningen schaal 1:5 waarop materiaal aanduiding en maat voeringen staan. Aanduiding van de locatie van de details op de tekeningen. Aansluiting bestaand en nieuw horizontaal en verticaal. De vergunning zelf is verder akkoord alleen deze tekening ontbreekt nog. Voor de criteria verwijs ik verder naar de bijlage. Tevens een kopie van de vergunningsaanvraag en afwijzing bijgevoegd. Ik ga er vanuit dat hier vertrouwelijk mee om wordt gesprongen.
maandag 16 april 2018

Draagkracht berekenen van een plat dak

Ik wil de draagkracht van mijn schuur en carport laten berekenen en advies voor versterken indien nodig.
dinsdag 11 oktober 2016

Draagkracht berekenen om een dakterras te verstevigen

Ik wil graag een Jacuzzi plaatsen op mijn dakterras. De jacuzzi weegt inclusief water ongeveer 1.700 kilo. De huidige draagkracht van mijn dakterras is 100 kg de m2.
donderdag 29 september 2016

Bouwkundige keuring van een aanbouw

Aanbouw huis
maandag 29 augustus 2016

Bouwtekening voor een aanbouw laten maken

Bouwtekening voor een aanbouw van ongeveer 15 m2.
dinsdag 24 mei 2016

Constructieberekening voor een muurdoorbraak

Ik wil graag een constructieberekening voor een muurdoorbraak laten maken. De huidige muur is reeds eerder doorgebroken, nu zien wij de doorbraak ruimer waardoor er meer muur verwijderd moet worden. Het betreft een muur, inclusief kamerdeur, tussen de woonkamer en de gang. Het te verwijderen deel is ongeveer 2 meter breed en 2.50 meter.
maandag 7 december 2015

Bouwtekening maken voor een aanbouw

Mijn woning uit bouwjaar 1923 is een twee-onder-één-kap woning. Ik wil daar aan de achterzijde over de volledige breedte van 660 cm een aanbouw met puntdak laten bouwen, 5 meter diep. Het moet een aanbouw worden met gemetselde muren, kunststof kozijnen en dakpannen. Graag laat ik voor het aanvragen van een omgevingsvergunning een bouwtekening en constructietekening maken. Ik ben niet in het bezit van tekeningen van de woning, maar ga bij de gemeente navraag doen of deze nog in het Bouwarchief voorkomen. Ik wil de tekening zo snel mogelijk laten maken.
maandag 2 november 2015

Aanbouw ontwerpen achter het huis

Omdat mijn man door een ongeval een dwarsleasie heeft gekregen, moeten wij onze woning laten aanpassen. Het gaat om het aanbouwen van een slaapkamer met badkamer aan de achterzijde. Ook willen we de mogelijkheid laten beoordelen om op de bovenverdieping aanpassingen te maken. Daarbij moet er dan met een rolstoellift zowel de 1e verdieping als de zolder kunnen worden bereikt. Wij willen graag bouwtekeningen laten maken die we ter goedkeuring aan de gemeente kunnen voorleggen. De gemeente is er ook mee bezig maar dit duurt erg lang en hun voorstel vinden wij weinig passend. Het opgegeven 06-nummer kan worden gebruikt voor SMS-en. Verder communiceren wij via email, omdat wij beiden doof zijn. Graag laten wij de bouwtekeningen op korte termijn maken.
woensdag 22 april 2015

Bouwschade inventarisen

Graag ontvang ik een offerte van een bouwschade expert waarin een berekening wordt gemaakt van de kosten voor het laten uitvoeren van reparatiewerkzaamheden. Het gaat hier om scheuren, naden in binnen- en buiten muren en scheeftrekken van buitendeuren.
maandag 26 augustus 2013

Bouwtekeningen maken

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het maken van bouwtekeningen voor een aanbouw aan de woning op de eerste verdieping (slaapkamer). Graag gedetailleerde tekening t.b.v. vergunning van de gemeente.
dinsdag 13 augustus 2013

Ontwerp/tekening voor verbouwing garage

Wij willen onze bestaande garage verlengen, deels wijzigen in kantoor. Bij verlenging moet aansluiting met bestaande garage gebeuren. Wellicht is sloop en gehele nieuwbouw dan ook een betere optie. We moeten tekeningen kunnen aanleveren aan de gemeente. Zoeken een bouwkundige voor het maken van tekeningen/berekeningen/ontwerp.
donderdag 20 september 2012

Renovatie verbouwing boerderij/huis

Voor een omgevingsvergunning voor wijziging bestemming hebben wij een bouwtekening nodig. Het orgineel is aanwezig. En voor de renovatie /verbouwing van de boerderij hebben wij inzicht en advies bouwkundige nodig i.v.m. het aanbrengen van een extra vloer/etage. We willen weten of er extra gestut moet worden vanwege draagkracht. Het dak rust op een houten balken constructie en wordt door enkele draagmuren gedragen. Het gaat dus om berekeningen en een tekening.
maandag 27 augustus 2012

Aanbouw & verbouw v badkamer

Onze badkamer geeft lekkage wat noodzaakt tot een plan. Een optie is de badkamer te vergroten door aangrenzende slaapkamer en deels bij te betrekken. Omdat wij onze werkkamer dan moeten opgeven, is uitbreiding beneden noodzakelijk. Wij zien mogelijkheden om bijvoorbeeld met houtskeletbouw, richting de buren, uit te breiden.
woensdag 4 juli 2012

Dakuitbouw

Dakuitbouw aan de achterzijde van de woning.
zaterdag 12 november 2011

Nieuwbouw woning

Ik heb een stuk grond gekocht en ga in eigen beheer een energiezuinige woning bouwen uit Styro Stone blokken met kelder onder volledige woning. Oppervlak 10 x 12 meter. Tekeningen heb ik gemaakt. Eerste indicatieve berekening ook voor belastingen, energieverliezen etc. Echter voor vergunningaanvraag de berekeningen vlgs de juiste methodiek nodig. Later wat adviezen tijdens de bouw zelf.
vrijdag 22 juli 2011

Verwijderen openhaard

Wij hebben een woning gekocht. In de woonkamer zit een grote openhaard die wij graag willen verwijderen. Als we de tekeningen bekijken lijkt het dat de haard verwijderd kan worden zonder de rest van de schoorsteen te hoeven verwijderen, echter helemaal zeker weten we het niet. Graag willen we een bouwkundig advies hierover. Vervolgens zo mogelijk uitvoering.
woensdag 13 juli 2011

Bouwkundig advies

Verbouwing en herstelwerkzaamheden van een jaren '70 huis. Er zitten onder andere een aantal scheuren in de buitenmuren. Er moet ook een doorbraak gemaakt worden in een draagmuur. We zoeken een bouwkundige voor advies en berekeningen.
woensdag 29 juni 2011

Zolderconstructie beoordelen

Ten behoeve van een zolderverbouwing ben ik op zoek naar een deskundige die kan beoordelen/adviseren in hoeverre de huidige dak- en zolder constructie voldoet. En welke maatregelen eventueel genomen moeten worden wanneer deze niet voldoet. We willen een slaapkamer op zolder maken. Huis uit jaren '30.
woensdag 25 mei 2011

Tekeningen en advies voor verbouwing keuken

We hebben momenteel een open keuken en met een eetkamer en dit moet verbouwd worden. We zoeken een architect voor advies, mogelijkheden, nieuwe indeling en tekeningen.
maandag 23 mei 2011

verlengen achterste slaapkamer en laten voorzien van zwevend balkon

Ik ben van plan het raam van mijn achterste slaapkamer te verlengen zodat er een deur in kan worden geplaatst en vervolgens wil ik het laten voorzien van een "zwevend balkon" Raam is nu 164 lang en zal 240 cm moeten worden, breedte blijft gelijk. Ik heb hiervoor een bouwtekening nodig en een constructieberekening alvorens ik de aanvraag in kan dienen bij de gemeente. Offerte van het kunststof kozijn en tekening van het raam zijn al klaar. Ik wacht nog op de offerte vor het zwevend balkon

Partners

Partners van Casius