Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor diverse constructie berekeningen:

Diverse constructie berekeningen

Graag wil ik diverse constructie berekeningen laten maken t.b.v. de vergunningsaanvraag voor de uitbouw van een woning. Het gaat om het volgende: Woning uit 1958 (5770 mm diep x 7270 mm breed) vrijstaand met betonnen verdiepingsvloer en houten begane grond vloer (wordt vervangen). Uitbouw: woonkamer 4400 mm x 8600 mm en berging 4400 mm x 2500 mm (naast elkaar) + overstek gehele breedte 11200 mm x 1000 mm -Staalconstructie voor geveldoorbraak volledige achterzijde á 7300 mm (voorkeur THQ ligger/ hoedligger) -Staalconstructie nieuwe achtergevel uitbouw 8600mm (1 ligger 2 kolommen) -Staalconstructie overstek uitbouw 8600x1000 -Funderingsstroken t.b.v. uitbouw + poeren staalconstructie wanneer nodig. -Controle balklaag berekeningen De opbouw is als volgt: Begane grond nieuwbouw+bestaand wordt een ps-combinatievloer; Uitbouw uitgevoerd in HSB + aluminium schuifpui (stijl-regelwerk 38*170 + gevelbekleding hout lariks en gipsplaat binnenzijde Vloer uitbouw (8600*4400) t.b.v. verdiepingsvloer houtenbalklaag met osb3 dakbeschot +gipsplafond Dakvloer berging houtenbalklaag+osb3+afschotisolatie+epdm Verdiepingsvloer uitbouw in HSB (stijl-regelwerk 38*170 + gevelbekleding hout lariks en gipsplaat binnenzijde Dakvloer verdieping: houtenbalklaag+osb3+afschotisolatie+epdm (5100mm breed x 6900mm)
Onze klant uit Zevenaar (Gelderland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor diverse constructie berekeningen uit heel Nederland:

Fundering maken voor een tuinhuis

Wat kost het om een fundering voor ons tuinhuis op palen te realiseren. De fundering zal ongeveer 8.50 bij 5.50 meter groot moeten worden. Er is een constructie berekeningen aanwezig.

Draagmuur slopen

Gedeeltelijk slopen van een gewapend betonnen muur. De muur is 4x3,2 meter (LxH) en ongeveer 20cm dik. Wij willen alleen een gedeelte van 3,5x2,7 meter laten verwijderen incl het afvoeren van het puin en incl de berekeningen en vergunnings aanvraag. Inclusief het opvangen van de constructie. Graag ontvangen wij een offerte.

Constructie tekening maken voor kleine aanbouw

I.v.m. een kleine aanbouw (zie tekening) zou ik graag een prijsvoorstel ontvangen. De gemeente Breda heeft de volgende vraagstukken neergelegd. Tekeningen (onder andere het palenplan) en berekeningen waaruit blijkt dat het te wijzigen bouwwerk voldoet aan de gestelde eisen in relatie tot de constructieve veiligheid van het bouwwerk. Tot slot weet ik niet of de volgende punten bij een constructeur horen of elders. De ventilatievoorzieningen voor de nieuwe situatie dienen te worden aangetoond. Hieruit moet blijken of de aanvraag voldoet aan dit onderdeel van het Bouwbesluit De RC-waarden van de nieuwe uitwendige scheidingsconstructies (wanden en dak). Alvast bedankt!

Draagmuur slopen en H-balken aanbrengen

Graag ontvangen wij een offerte betreft het verwijderen weghalen 2 draagmuren. De muren zijn 6.90 meter lang bij 2.60 meter hoog en 5.50 meter lang en 2.60 meter hoog. Hierna dienen er H balken geplaatst te worden. De constructie berekeningen zijn aanwezig en het puin zullen wij zelf verwijderen.

Draagmuur verwijderen

Ik wil een draagmuur verwijderen van ongeveer 3 meter breed, 2,5 hoog. Opvangen met stalen balk of andere constructie. Inclusief berekeningen en vergunningen. Verwijderen van puin. Afwerking in eigen beheer.

Meerdere draagmuren slopen

Wij willen graag 3 draagmuren (ongeveer 2 meter breed en 2.80 meter hoog) slopen en vervangen door een stalen constructie. Hiervoor moeten wij nog wel een omgevingsvergunning aanvragen en zouden daarom ook de constructietekeningen/berekeningen willen uitbesteden. Dit kan de eerste week van augustus al geschieden. We krijgen de sleutel eind augustus. Uitvoering werkzaamheden midden september. Offerte graag inclusief afwerking.

Constructieberekening laten maken

Het betreft een penthouse op de bovenste verdieping van het pand met een plat dak. Het pand is in 2001 gebouwd en opgeleverd en heeft een betonnen fundering met een staalconstructie. 2 vragen: I.v.m. geluidsisolatie en vloerverwarming willen we een zwevende zand-cement dekvloer aanbrengen met vloerverwarming. Verwachte dikte is circa 6 cm. Graag willen we laten doorrekenen in hoeverre de constructie dit extra gewicht zonder problemen kan dragen in de huidige situatie. Boven de woning is over de gehele woning een groot dakterras. In de toekomst willen we mogelijk een dakopbouw plaatsen In hoeverre is dit constructie technisch mogelijk en zijn hier ook wellicht gewichtsrestricties? Alle berekeningen en tekeningen vanuit het Gemeentearchief zijn beschikbaar. Per medio augustus krijgen we de sleutel.

Draagmuur deels verwijderen

Ik heb een draagmuur die er voor een deels moet. Binnen nu en maximaal 2 weken wil ik me huis in en ben bezig met verbouwen graag zou ik dit z.s. m willen doen. Ik heb de vergunning en bouwtekeningen constructie berekeningen allemaal al laten doen. Er hoeft alleen naar gesloopt te worden balk erin en afgewerkt worden. Graag zou ik een prijs willen weten en of jullie verzekerd zijn o. A car verzekering? En of u kunt langs komen om te kijken

Draagmuur laten wegslopen

Wij willen een draagmuur laten slopen van 3.25 meter x 2.70 meter. (begane grond, geen betonnen vloer aanwezig), tegen de achtergevel aan. Constructie berekeningen hebben wij, echter kunnen die niet bijgevoegd worden.

Draagmuren verwijderen voor een open keuken

Ik wil graag een open keuken. Hiervoor moeten er dragende muren verwijderd worden en moet hier een dragende constructie voor in de plaats komen. Ik heb van 2 verschillende constructies berekeningen laten uitvoeren en de voorkeur gaat uit naar de constructie zonder pilaar. Meer informatie is beschikbaar in de bijlage. Dit wil ik graag op korte termijn laten uitvoeren door iemand die ervaring heeft met het plaatsen van dit soort constructies.